Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

500,000

מועדון סאאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואלים מה זה החצי מיליון הזה ?

זה מה הראה מונה המרחק בסאאב 99 שלי אתמול בצהריים.

שאלו אותי אתמול איך אני מתעלל במכונית בת 6, אז לא כך הדבר. זהו סאאב 99 משנת ייצור 1975.

הוא משמש אותי ביום יום לעיסוקי, ולכן אינו רשום כרכב אספנות.

Resize of DSC00005.JPG

Resize of DSC000061.JPG

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מזל טוב! :beerchug: כמה זמן הוא אצלך, וכמה ק"מ אתה "עשית" עליו

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מזל טוב! :beerchug: כמה זמן הוא אצלך, וכמה ק"מ אתה "עשית" עליו
האוטו אצלי מפברואר 1992, אז היו לו 71,000 ק"מ בלבד. הוא הגיע במצב כמעט סופני, ללא ראש מנוע ועם בלוק במצב רע. הרכבתי ראש אחר, ומשכתי אותו עד 101,000 ק"מ, אז שיפצתי את הבלוק וצבעתי את האוטו בפעם הראשונה. מאז לא נגעתי בבלוק, אולם שדרגתי את כל השאר.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אוכל לתרום גם מניסיוני עם רכב מדהים זה,גם אני רכשתי סאאב 99 עומדת עם מנוע גמור (בגלל התעללות והזנחה),המנוע (דגם 1700 ומשהו סמ"ק) הוחלף (חוקית) במנוע 2000 סמ"ק והרכב שירת אותי בנאמנות ובאמינות מוחלטת (!) במשך שנתיים במהלכן נסע לא מעט על הקו חיפה-קרית שמונה וכן בתנאים הקשים של רמת הגולן (חום קיצוני בקיץ וקור קיצוני בחורף) כאשר לא מעט מהזמן נסע בעומס מלא (חברים ללימודים שנסעו עימי). הרכב סחב כמו שד למרות משקלו הרב,היה חסכוני ביותר (יחסית כמובן),נוח מרווח ועפ"י הפרסומים השונים גם בטוח (אני לא ניסיתי אבל הרכב משרה אוירה של בטחון ובטיחות).

אחת המכוניות המיוחדות והמעולות שבנמצא.

החיסרון היחיד באותה תקופה היה העדר שירות וחלפים למעט במעט מאד מוסכים שגבו מחירים מופקעים. היום בעידן האינטרנט העיה פחות קריטית. הרכב אגב,קל מאד לטיפול,גישה מצויינת לרוב החלקים והמכלולים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מזל טוב אורן :-)

(אתה מתכנן לה מסיבת הפתעה? אולי יום כיף במכון יופי (שטיפת קיטור, ניקוי פנימי, רחיצה חיצונית, ווקס)?

יאללה - עוד נגלה כזו, ותתחיל לכנן לה את מסיבת איפס המונה.......ואז תוכל לקבל תוספת של "קמ' נמוך" במחירון...

פורסם

ואני חשבתי, שזהו לוח מכוונים של המטוס? :wink: מזל טוב, אבל מה מאחלים למכונית, שעשתה 500K? עד 1000000? :-P

ואפשר בבקשה תמונה- אני לא זוכר בדיוק, מה זה "סאאב 99"- כלומר, אינני מבין גדול בדגמים של הסאאב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה! אהבתי את המספר!:-P:-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

מס' נחמד...אבל החלפתי את התמונה, הקודמת עד כמה שאני זוכר היא ממודל מתקדם.

זה נראה לי משנות ה-70. תקנו אותי אם אני טועה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וואו, אמינות מרחיקת לכת!!!!!!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הייתי לפני יותר משנה במושב ליד בן שמן, יש שם מישהוא שיש לו 5 או 7 סאאבים כאלו בכל מיני מצבים,

מישהוא מכיר אותו ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מה מקובל לברך במצבים כאלה? עד מאה ועשרים רבבות קילומטרים? בכל מקרה שהסאאב תיבדל לחיים ארוכים.

אני לא יודע מה מצבה של הסאאב שלך. כל מכונית יכולה להגיע לחצי מליון ק"מ אם בעליה יהיה עקשן מספיק לתקן עוד ועוד. אני מניח שלו היית סובל מהרבה תקלות לא היית מחזיק אותה כלכך הרבה זמן, לפחות לא כרכב יומיומי. אריכות חיי מכוניות מסוימות הוא דבר שתמיד סיקרן אותי. למה מכונית של יצרן אחד (נגיד יפני או שבדי או גרמני לצורך הדיון) יכולה לשרוד ללא קושי שנים וקילומטרים רבים, ואילו מכונית יצרן אחר (נאמר איטלקי למשל בלי להעליב) מתחילה תהליך מהיר של הכחדה עצמית מהיום שעוזבת את המפעל.

מה הסוד? האם זה איכות חומרי גלם טובה יותר? יצור או הרכבה מדויקים יותר? תכנון הנדסי טוב יותר של חלקים מסוימים? למה מתג חשמלי של מרצדס נותן תחושה איכותית יותר ממתג של פיאט? למה מתג יפני לא נותן תחושה איכותית במיוחד, אבל שורד לעיתים יותר טוב משניהם? האם זה גורם אחד מרכזי או שילוב של כל הנ"ל? אם מישהו יודע מה סוד הנעורים הנצחיים של מכוניות מסוימות, עכשיו זה הזמן לגלות.

נמרוד

• תוכן חדש...