Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכולכם עברתם תיאוריה.

אבל במע"צ לא כולם עברו כנראה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש את זה ברחוב ליד הבית שלי, שמים את זה בדר"כ ליד חניון שיוצא לכביש אז מי שיוצא צהחניון יוכל ללכת לשני הכיוונים וגם להיכנס לחניון מהשתי הכיוונים.

אם זה תקין או לא אני משאיר לכם.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

קו שוליים לא רציף, רק חיסכון בצבע יקר ולעיתים יותר בולט בלילות מקו רציף, אחרת אין הבדל.

לעומת זאת בארץ אכן יש הרבה טעויות בסימוני הכביש , לעיתים קרובות מועתק מארצות אחרות ללא בדיקת המשמעות של הסימון ואי הכנסתו ל תקנות התחבורה בארץ.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

ובאותו קטע כביש פחות או יותר, על ידי אותו קבלן צבע: כאן מותר לעקוף.

לאחר בירור מעמיק, מתברר שקבלן פרטי אחראי על סימוני הכבישים באזור זה, וכמו שאתם רואים, עשה זאת ברשלנות.

כל 20 מ' קו ההפרדה מתחלף בין רצוף ומקוטע, ללא קשר לשדה הראיה, או למציאות. ולחשוב שאחרי זה עוד מקבלים דו"חות על סמך הסימונים ההזויים האלה.

111.JPG

dirty old man

need love too

פורסם

יואל ניתקלתי גם בהרבה כבישים עם סימונים לא הגיוניים שמע"צ אחראית עלהם.

לדוגמא בכביש המושבים שמוביל לכיוון קרית מלאכי, יש קטע בכביש שזאת עלייה על גבעה קטנה, בלי שדה ראיה בכלל והקטע מסומן כמקוטע.

אני די בטוח ששמעת על הכביש הזה שכולו סכנה אחת גדולה. קורות שם המון תאונות.

• תוכן חדש...