Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה טענו היום בפולקסווגן שהלכתי לעשות טיפול. הם אמרו שפולפקסווגן ביקשה מכל המוסכים לשים שמו סינטטי מלא במנועים של VW ו אוודי. וזה עוד אחרי שעושים פלאש למנועים .

אני אישיתי לא הסכמתי לעשות פלאש למנוע שעשה רק 70K ושמתי שמו חצי סינטטי

נראה לכם שטויות? מה הפ רוצים מאיתנו? ומאיפה הם מוציאים דברים חדשים כאלה? כשהם בנו את האוטו למה הם רשמו בספר רכב - שמר רגיל או חצי סינטטי

ועכשיו מבקשים סנטטי מלא ? מה נסגר שם. מישהו יודע?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אין לך מה להבהל... מדובר על מנועים במודלים חדישים ולא יגרם שום נזק אם יעשו למנוע הבתול שלך שעשה רק 70K פלאש נהפוך הוא זה ינקה אותו ושמן סינטטי יעבוד טוב יותר על המנוע ויהיו רק תוצאות טובות ככה שאל תבהל ובטיפול הבא תעשה מה שצריך (פלאש ושמן סינטטי מלא)

פורסם

לא יודע אם לגבי סקודה

אבל ראיתי שם מישהו בעל אוודי A6 שגם נבהל מהפלאשינג

ואפילו מישהו שעובד שם אמר לו בתכלס לא צריך. אבל זה מה שVW ביקשו.

תגידו - בטיפול הבא אני אשים סינטטי מלא, האם אני חיב לעשות פלאשינג - או שלא חייב ?

פורסם
לא יודע אם לגבי סקודה

אבל ראיתי שם מישהו בעל אוודי A6 שגם נבהל מהפלאשינג

ואפילו מישהו שעובד שם אמר לו בתכלס לא צריך. אבל זה מה שVW ביקשו.

תגידו - בטיפול הבא אני אשים סינטטי מלא, האם אני חיב לעשות פלאשינג - או שלא חייב ?

לי אמרו כבר מלפני שנתיים,אבל מדובר ב 1.8T (סיאט) ..כך שאין לי מושג מדוע מנוע ה 2.0 המיושן

יזדקק לשמן סינטטי מלא.

אגב ב ג.ג.ג. רעננה (לא בדקתי אחרים) משתמשים בקסטרול סינטטי מלא.

ולי נעשה פלאשינג כבר בטיפול הגדול שלי ב 20K. (נאמר לי שאלו הן הוראות היצרן).

פורסם

פלאשינג ב 20K זה טירוף.

במוסך הנגב ברחובות משתמשים במולבייל סינטטי מלא. גם יקר - וגם את הצריך פלאשינג

שיחפשו. נראה לי הם סתם מנסים למכור חומרים ולעשות כסף.

פורסם

אתה מדבר על פלאשינג כאילו זה אוברול מנוע או פתיחת ראש

כולה חומר שמעט מנקה שומנים ויוצא עם השמן אחרי זה לא כזה סיפור בכלל

בכל מקרה זה שאתה מתעקש להשאר בחצי סינטטי זאת זכותך המלאה (לדעתי אתה עושה טעות חמורה אבל זכותך) קח בחשבון שהיצרן הנהיג את השינוי ולא היבואן - והיצרן לא עושה "טעויות" לרוב

אבל שוב - זכותך....

אני במקומך מבצע פלאשינג ועובר לשמן סינטטי...לא מבין מה הלחץ מפלאשינג הריי זה לא שב4 שנים ו70 אלף כבר כל המעברים שלך סדוקים ורק הלכלוך מחזיק לך את המנוע

ובקשר למה שאמרת "20K פלאשינג זה טירוף" דווקא הפוך...ככל שהמנוע יותר ישן פלאשינג הופך טירוף והסיכוי לתקלות הרסניות אחריו גדול מאוד....פלאשינג על מנוע חדש יחסית חוץ מניקיון לא יעשה כלום, ואגב בשמן סינטטי מגיעים תוספים איכותיים בהרבה

פורסם
אתה מדבר על פלאשינג כאילו זה אוברול מנוע או פתיחת ראש

כולה חומר שמעט מנקה שומנים ויוצא עם השמן אחרי זה לא כזה סיפור בכלל

בכל מקרה זה שאתה מתעקש להשאר בחצי סינטטי זאת זכותך המלאה (לדעתי אתה עושה טעות חמורה אבל זכותך) קח בחשבון שהיצרן הנהיג את השינוי ולא היבואן - והיצרן לא עושה "טעויות" לרוב

אבל שוב - זכותך....

אני במקומך מבצע פלאשינג ועובר לשמן סינטטי...לא מבין מה הלחץ מפלאשינג הריי זה לא שב4 שנים ו70 אלף כבר כל המעברים שלך סדוקים ורק הלכלוך מחזיק לך את המנוע

ובקשר למה שאמרת "20K פלאשינג זה טירוף" דווקא הפוך...ככל שהמנוע יותר ישן פלאשינג הופך טירוף והסיכוי לתקלות הרסניות אחריו גדול מאוד....פלאשינג על מנוע חדש יחסית חוץ מניקיון לא יעשה כלום, ואגב בשמן סינטטי מגיעים תוספים איכותיים בהרבה

היתה לי גולף 2001 אוטומטית מנוע 2000 - ואני זוכר טוב מאוד כשעשיתי לה פלאשינג אפילו בחצי כמות וב10 דקות במקום רבע שעה, המנוע התחיל "לרקוד" ולא עבד חלק מאז. וגם נשמעו לי צלצולים מידי פעם

מאז אני מפחד מדבר שקוראים לו "פלאשינג" האוטו ההוא עשה 120K ..

• תוכן חדש...