Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפלצת הירוקה צודק(ת). עד עכשיו לא היה אף מפגש מרכז בשבת, אז לדעתי אלו שלא יכולים הפעם (כמו טיסן) צריכים להתחשב באילו שלא היו באף מפגש! בנוסף, ביום שישי יגיעו אנשים חדשים שלא היו עד עכשיו (על מערכותיהם...).

בכל אופן, בואו ניתן לת'רד לגדול... אם יהיו בודדים שלא יהיו יכולים בשישי, וכנגדם יהיו בודדים שלא יהיו יכולים בשבת, אז צריך לאזן ולעשות את המפגש בשישי!

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד אפשר לעשות משאל לגביי השבת.

כמו כן לדעתי הרבה יותר עדיף שתסתמכו על אירועים קודמים שלא יחזרו מקרים כמו זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=603911#post603911

לזה שקבע בפארק רעננה.. תהיה ריאלי.. יש אנשים שמגיעים מרמת גן שזה סביר להם

ויש כאלה שמגיעים מבאר שבע וכאלה.

זה לא בדיוק חמש דקות נסיעה בשבילהם. עדיף מקום כמה שיותר ממורכז לכיוון

תל אביב והסביבה ולא מרוחק.

הצעה שלי, על מנת שזה לא יהיה אירוע שכונה עם 5 מכוניות שבדיוק קראו את הנושא הזה

היום והסתדר להם לבוא, לדחות את העניין הזה לחודש הבא.

Race Smart

פורסם

אני בדעה של אסף , ב27 עוד כשבועים - מפגש מרכז באצטדיון רמת גן .

היה אחלה כל הזמן הזה ואין שום טעם להעביר את מקום המפגש .

משנה מקום משנה מזל ....

פורסם

1. לגולף: כשאומרים משנה מקום משנה מזל מתכוונים למזל יותר טוב!

2. יותם צודק, ביום שבת זה מתנגש עם PSI, ולכן עדיף יום שישי.

3. לגבי מה שהעלה יותם (התראה קצרה מידי): התראה של שבועיים היא די והותר.

לסיכום, אין לי התנגדות למשאל, אבל לקבוע שרירותית ביום שבת זה מאוד לא הוגן :!:

פורסם

אני מתכוון במשפט להפך כמו שהבנת .

המפגש התקיים זמן רב ברמת גן ולאף אחד לא היה שום טענה(אני גר בראשון) המון אנשים הגיעו ונהננו מנוכחות גבוהה.

אין שום טעם להעביר את מקום המפגש , המפגש לא יתנגש עם PSI , ואם כן אז התאריך יזוז שבוע .

אסף ומיכאל עושים הכל כדי לאפשר לכולם להגיע מכל הכיוונים ושיהיה נוח לכולם , שבת בבוקר זה נוח , בשישי המון אנשים עובדים או מגיעים אחרי העבודה וזה יגרום לאנשים לא להגיע .

לדעתי לא לשנות שום דבר .

פורסם
אני מתכוון במשפט להפך כמו שהבנת .

המפגש התקיים זמן רב ברמת גן ולאף אחד לא היה שום טענה(אני גר בראשון) המון אנשים הגיעו ונהננו מנוכחות גבוהה.

אין שום טעם להעביר את מקום המפגש , המפגש לא יתנגש עם PSI , ואם כן אז התאריך יזוז שבוע .

אסף ומיכאל עושים הכל כדי לאפשר לכולם להגיע מכל הכיוונים ושיהיה נוח לכולם , שבת בבוקר זה נוח , בשישי המון אנשים עובדים או מגיעים אחרי העבודה וזה יגרום לאנשים לא להגיע .

לדעתי לא לשנות שום דבר .

מי זה "המון אנשים שעובדים"? איך קבעת המון? עשית סקר? יש גם המון אנשים שלא יכולים ביום שבת - תקרא טוב טוב את ההודעה שלי - הצעתי משאל!

אל תהייה אגואיסט! זכותך להגיד "נח לי בשבת", אבל לא "המון אנשים רוצים בשבת". משאל יהיה יותר אפקטיבי....

פורסם
מי זה "המון אנשים שעובדים"? איך קבעת המון? עשית סקר? יש גם המון אנשים שלא יכולים ביום שבת - תקרא טוב טוב את ההודעה שלי - הצעתי משאל!

אל תהייה אגואיסט! זכותך להגיד "נח לי בשבת", אבל לא "המון אנשים רוצים בשבת". משאל יהיה יותר אפקטיבי....

אני לא אגואויסט ולא נעלים , פשוט משהו שעד עכשיו הלך טוב והיה נוח לכולם (ועובדה שאף אחד לא התלונן חוץ מיותם ובצדק, שמפגש PSI היה מתנגש בעבר עם המפגש של הפורום, והוא הוזז).

לי נוח גם בשישי וגם בשבת , אז נוותר על הכדורגל בשישי ... ביג דיל.

פורסם
תקבעו שני תאריכים ושעות,

למשל: בשישי ב-4, או בשבת ב-12 לדוגמא, ותנו לאנשים לבחור מה שמתאים להם יותר.

אפילו אפשר ורצוי לעשות סקר, כמו שרוני אוהב לעשות.

סוף סוף דיעה נורמלית.

ככה לא ישעמם באותו בסופ"ש....:wink:

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

כל הקומבינה זה לא שאוהבי השבת יפגשו בשבת ואוהבי השישי יפגשו בשישי

אם לדוגמא יש 12 אוהבי שישי ו10 אוהבי שבת....אז נעשה מפגש בשישי ומתוך ה10 בטוח יש לפחות 5 שיצליחו להגיע בשישי ואז כבר יש לך מפגש עם 17 אנשים...שזה שופע לכל הדעות !

פורסם

לפי דעתי לעשות את "המיפגשוק" החודש הזה הוא טעות גדולה

רבים מאיתנו חיילים, בזמן ההתנתקות לחלק גדול מאתנו לא תהיה אפשרות להגיע בגלל הקפצות.

אני לדוגמה קיבלתי הודעה היום, להתייצב מחר בצאלים למשך חודש.

לפי דעתי צריך לדחות את הרעיון עד לאחר ההתנתקות כדי שהמצב ירגע, כך נוכל להיות בראש שקט שלא יהיו הפתעות "מהיום למחר" או אפילו "מעכשיו לעכשיו".

SENA לשעבר

פורסם

יש מפגש כל כמה שבועות ככה שמי שלא יגיע הפעם יגיע בפעם הבאה

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ממממ אנשים מישהו פה כבר הציע שעה ומקום (ברעננה משהו בשעה 15:00)

אפשר ללכת על זה.עדיף להתחשב באלו שלא יכולים בשבת!

פורסם

לדעתי (שוב), גם אם התוצאות בסקר ייצאו די זהות, יש לעשות ולו פעם אחת בודדת מפגש בשישי, טיפה התחשבות באלו שלא יכלו עד עכשיו בכל המפגשים להגיע בשבת :!:

• תוכן חדש...