Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרבורטור שלנו מתחיל לזייף ביטרוף, ומן הסתם האוטו (פיטא טיפו) כבר לא סוחבת, (ניוקי ואפילו שיפוץ קרבורטור), חשוב לציין שיהיו זולים וטובים

אשמח להמלצות על מוסכים בר"ג , עדיפות לאיזור הבורסה.

תודה.

Suzuki Jimny

פורסם

לא ידוע לי שיש מכון קרבורטורים בר"ג והקרובים אליך הנם:

1. "שלום שרותי רכב", החשמונאים 5 בני-ברק (ליד קניון אילון), טל' 03-5791232.

2. "אלי רומנו-קרבורטורים" מגרשי התערוכה סוף דיזנגוף ת"א, טל' 03-6021998

או 050-5590874.

בכל מקרה שיבדקו גם את תושבת הקרבורטור מהגוני שיתכן והיא קרועה ואז יש להחליפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שמע יש מישהו מצוין ליד בלומפילד קרוב מאוד לרחוב סלמה ביפו יש לו מקום קטנציק כזה והוא תותח בזה קוראים לו אלי קרבורטורים אני ממליץ עליו מכל הלב הוא כיוון לי את הוולוו שנת 78 שלי שהיתה לפני בצורה מדוייקת שחבל על הזמן באמת תותח אם תרצה דבר איתי!!

יקי!!!

פורסם

שחף , הנני מתגורר בראשון אבל העבודה היא בר"גף ולכן הנני רוצה שזה ייהיה קרוב למקום העבודה (ליד הבורסה בר"ג), לא בחולון או בראשון

תודה

Suzuki Jimny

פורסם
בבקשה. שחף בן צבי.

שחף שים לב שהוא ביקש מקומות זולים, ינקו לא ממש יודע בתור היותו זול. מה שכן הוא מקצועי מאוד מאוד ועבודתו מעולה. אולם דברים טובים עולים הרבה, וכמו כן אם בכל זאת הינך יכול להגיע לחולון שווה לבקר אצל ינקו.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
הקרבורטור שלנו מתחיל לזייף ביטרוף, ומן הסתם האוטו (פיטא טיפו) כבר לא סוחבת, (ניוקי ואפילו שיפוץ קרבורטור), חשוב לציין שיהיו זולים וטובים

אשמח להמלצות על מוסכים בר"ג , עדיפות לאיזור הבורסה.

תודה.

בפעם הבאה תשים בקרבורטור ספגטי בולונז.

הניוקי גדול מדי וסותם את המעברים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...