Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 הצעות למכוניות

1. הונדה שנת 96 יד ראשונה מחיר מחירון 47,500 ש"ח לאחר הפחתת תיקונים 44,000 ש"ח. 110,000 ק"מ, יד ראשונה במצב סביר נפח מנוע 1400 , ביצעתי בדיקה למכונית ואין פגיעות בשלדה וכלל התקונים הינם כ 5000 ש"ח.

2. טויוטה יד ראשונה שנת 95 מחיר 46,000 ש"ח שמורה 160,000 ק"מ נפח מנוע 1600

המוכר נראה כאדם אמין וטרם בצעתי בדיקת קניה.

שתי המכוניות נראות באותו מצב ושניהם אוטומטיות.

המכונית הינה מכונית שניה במשפחה ובממוצע עושים כ 7,000 ק"מ בשנה

מהי המלצתכם ?

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

הונדה סיוויק: ביטוח יקר (7000 שח לסיוויק קופה שנת 97) חלקים יקרים שומרת על מחיר, אם אתה רוצה למכור אותה יהיה לך נורא קל להפתר מימנה, אם אתה הופך להיות היד השניה זה אומר שהכב גם שמור. וזאת למה כי בדר"כ אדם שקונה רכב מהחברה מתפל בה רק בחברה ולא לבד והוא גם שומר על הרכב ומשקיע בו!

בקשר לטויוטה רכב אמין, אם הוא יד שניה זה אומר שאתה יד שלישית, למכור אותה יהיה לך יותר קשה אבל הביטוח שלה יותר זול, חלקים יותר זולים, לגבי אמינות אני בספק, ורכב שסוחרים לא קונים.

רכב שאומרים לך שהוא יד שניה בתוך המשפחה אל תאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני ישלך לך באי סי קיו משהו כדי שתבין!!

בקיצור לפי דעתי תילך על ההונדה!! מקסימום תתחרת תחליף אותה על טויוטה, אבל אם תיקנה טויוטה שהיא גם ככה יד שניה ואתה שלישית זאת אומרת מי שיקנה אותה ממך הוא רביעית, לא תוכל להחליף אותה על הונדה.

תחשוב על זה.

(מימיתר אח של ירין)

פורסם
הונדה סיוויק: ביטוח יקר (7000 שח לסיוויק קופה שנת 97) חלקים יקרים שומרת על מחיר, אם אתה רוצה למכור אותה יהיה לך נורא קל להפתר מימנה, אם אתה הופך להיות היד השניה זה אומר שהכב גם שמור. וזאת למה כי בדר"כ אדם שקונה רכב מהחברה מתפל בה רק בחברה ולא לבד והוא גם שומר על הרכב ומשקיע בו!

בקשר לטויוטה רכב אמין, אם הוא יד שניה זה אומר שאתה יד שלישית, למכור אותה יהיה לך יותר קשה אבל הביטוח שלה יותר זול, חלקים יותר זולים, לגבי אמינות אני בספק, ורכב שסוחרים לא קונים.

בקיצור לפי דעתי תילך על ההונדה!! מקסימום תתחרת תחליף אותה על טויוטה, אבל אם תיקנה טויוטה שהיא גם ככה יד שניה ואתה שלישית זאת אומרת מי שיקנה אותה ממך הוא רביעית, לא תוכל להחליף אותה על הונדה.

תחשוב על זה.

(מימיתר אח של ירין)

רואים שזו הודעה של סוחר. בכל ההודעה שלך התייחסת רק לאמינות, מספר ידיים וביטוח. אפילו המלצת לו ללכת על ההונדה ואם הוא יתחרט, שיחליף אותה, מה הבעיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תישאל את "צינגלה" מה הוא שאל אותי באי סי קיו שלי ואז תבין אם אני סוחר או לא!!!

מי שענה לא על התשובה זה אח שלי והוא סוחר "צינגלה" ביקש ממני באי סי קיו לשאול את אחי מה הוא חושב ולהגיב כאן אז שאלתי אותו והוא רשם את התשובה!!!

וכן הוא סוחר יש לך בעיה עם זה??????

ואם הוא נותן לכם המלצות כאן בשרשור הזה אתם צריכים להודות לו כי אתם מקבלים חבת דעת מיקצועית יותר משלכם (אלו שלא מתעסקים בסחר) והוא יכול להציל אותכם מהרבה נפילות!!!!!!!!!!!!!!!

מזל שהוא לא ראה את ההודעה אחרת חבל אתה יודע לא הייתם מקבלים דעות של כמה הרכב הזה שווה אם הוא שווה בכלל את המחיר ואם שווה לשלם על הרכב מחירון או לא.

ואם בכלל יש לרכב הנ"ל שוק.

באהבה ירין

פורסם

ירין, עניתי לך בה"פ כי לא ראיתי שכתבת גם כאן, אבל אני אכתוב גם כאן:

הבחור שאל על רכבים משפחתיים, אני מעריך שהוא לא מתכוון למכור את הרכב תוך כמה חודשים מהקנייה, נניח. אתה נתת לו תשובה מנקודת מבט צרכנית - כספית בלבד, ואני לא חושב שזאת המטרה של הפורום הזה. כלומר - זה חשוב, אבל יש גם הרבה שיקולים אחרים. במיוחד בקניית רכב משפחתי לאורך זמן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תחשוב על זה.

(מימיתר אח של ירין)

רואים שזו הודעה של סוחר. בכל ההודעה שלך התייחסת רק לאמינות, מספר ידיים וביטוח. אפילו המלצת לו ללכת על ההונדה ואם הוא יתחרט, שיחליף אותה, מה הבעיה.

רוני

:mm_yeah:

גם אני מרגיש ככה,

אין לי ספק שמדובר בסוחר.

למי שיש ספק , שיבדוק כמה הודעות מכירת רכבים פרסם הבחור בפורום קנייה/מכירה.

וכולן עם אותו מספר הטלפון.....

אגב, ממתי : "רכב שסוחרים לא קונים" מהווה שיקול בקניית רכב?????

:evil:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוא נתחיל מיזה ששני אנשים עובדים על אותו שם:

1. ירין אלקיים שזה אני.

2. מיתר אלקיים שזה אחי.

וכל הרכבים שכתבנו בפורם קניה מכירה הם רכבים של המשפחה שלי אם אתה רוצה אתה מוזמן לראות!

אחי מיתר נוהג על קווליר קבריולט או על cj6!

אבא שלי על קדילק סאב!

אמא שלי נוהגת על פיאת פונטו ספייס

ואנוכי נוהג על פיאת אונו או על גיפ רנגלר שהוא לא למכירה!!!

אני מחזיק בבית גם 6 רכבי אספנות ואני מוכר רק את הפורד אנגליה מתוכם וזאת גם שאלה של אולי, מכיוון שאני זקוק לכסף לכסות את הלימודים שלי (אני סטודנט), ולהחזיר הלוואות.

ובינתיים הרכב היחידי שאחי סחר בו כאן בפורם הוא הגיפ שלו, והוא עדיין מוצא למכירה!

ועוד פרט קטן רכבים שסוחרים מוכרים הם רכבים הכי מישתלמים לקונה וזאת מכיוון שהם מוכרים רק רכבי יוקרה, את כל הרכבים אתה יכול להעביר בדיקה ואם יש איזה תקלה הסוחר ישלם על הבדיקה או שהוא יוריד מהמחיר של הרכב. אני לא רואה עם זה שום בעיה כל עוד הרכב לא גנוב, מעוקל משועבד וכו.

ועוד דבר קטן סוחר שעושה טעות פעם אחת זה דופק אותו לכל החיים. וזאת מכיוון שקונים לא נותנים בו אמון יותר! בגלל זה סוחרים לא לוקחים סיכון!

ועוד דבר קטן אבא שלי הגיע לקדילק מפיאת אונו בדיוק כמו שלי תחשוב על זה!!

אם יש לך עוד שאלות או תענות כלפי תעשה אותם בה"פ ולא בשרשור כי זה לא המקום!!!

פורסם

1. ירין אלקיים שזה אני.

2. מיתר אלקיים שזה אחי.

וכל הרכבים שכתבנו בפורם קניה מכירה הם רכבים של המשפחה שלי אם אתה רוצה אתה מוזמן לראות!

אבא שלי על קדילק סאב!

אני מחזיק בבית גם 6 רכבי אספנות ואני מוכר רק את הפורד אנגליה מתוכם וזאת גם שאלה של אולי, מכיוון שאני זקוק לכסף לכסות את הלימודים שלי (אני סטודנט), ולהחזיר הלוואות.

ובינתיים הרכב היחידי שאחי סחר בו כאן בפורם הוא הגיפ שלו, והוא עדיין מוצא למכירה!

ועוד פרט קטן רכבים שסוחרים מוכרים הם רכבים הכי מישתלמים לקונה וזאת מכיוון שהם מוכרים רק רכבי יוקרה, את כל הרכבים אתה יכול להעביר בדיקה ואם יש איזה תקלה הסוחר ישלם על הבדיקה או שהוא יוריד מהמחיר של הרכב. אני לא רואה עם זה שום בעיה כל עוד הרכב לא גנוב, מעוקל משועבד וכו.

ועוד דבר קטן סוחר שעושה טעות פעם אחת זה דופק אותו לכל החיים. וזאת מכיוון שקונים לא נותנים בו אמון יותר! בגלל זה סוחרים לא לוקחים סיכון!

חברה, אין מה להתרגש, מותר לבן אדם להיות סוחר.

שכל אחד יעשה את השיקול שלו אם כדאי לו לקנות את הרכב או לא.

סה"כ, מותר לבן אדם לעשות מה שבא לא, מתאים לך תקנה, לא מתאים, לא צריך.

לא לעניין ההתנפלות הזו.

פורסם

סוף סוף בנאדם נורמלי שיודע שסוחר זה לא קללה!!!

תודה שלומי!

וכמו שהוא אמר סוחר לא עומד לך עם אקדח ברקה ואומר לך תיקנה ממני, בדרך כלל אנשים באים אליו ואומרים לו תמכור לי, או רוצה לקנות את הרכב שלי, ככה העסק עובד!

ושוב תודה שלומי

ירין

פורסם

:wink:

:hihi:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

1. ירין אלקיים שזה אני.

2. מיתר אלקיים שזה אחי.

אבא שלי על קדילק סאב!

מצטער אם נפגעת, פשוט בכל פעם שאני נכנס לפורום קנייה/מכירה אני רואה

שפרסמת משהו חדש למכירה...

אז לאורך זמן זה כבר מחשיד...

בקשר לרכבים של סוחרים כנראה שאתה לא יודע על מה מדובר.

מדובר ברכבים הכי גרועים שיש, עם ק"מ גבוה, עם תאונות ועם תקלות אין ספור, מהשכרה

או חברה לשעבר , או לא יודע מה,שאנשים לא מצליחים להיפטר מהם ומעדיפים להפסיד כסף ובלבד שמישהו יעשה להם את העבודה. ברור שיש יוצאים מן הכלל, אבל בדרך כלל מדובר בסחורה ברמה ירודה ביותר,למעט סוכנויות טרייד אין שלהן יש קווים אדומים לגבי ידיים וק"מ.

בקשר לשם הרע לסוחרים , מכיוון שכל עסקי ה"מסחר" האלה מבוססים על פלאפונים,

יכולים למכור לך "קומבינה" כמו בסרט קומפוט נעליים ולזרוק את הפלאפון לים....

זהו.

אגב, אחיך מוזמן לפתוח לעצמו USER בפורום על חשבוני...

נ.ב. רק לבחורות מותר לקרוא לי חמוד, וגם זה בגבולות הטעם הטוב :wink:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש לי 2 הצעות למכוניות

1. הונדה שנת 96 יד ראשונה מחיר מחירון 47,500 ש"ח לאחר הפחתת תיקונים 44,000 ש"ח. 110,000 ק"מ, יד ראשונה במצב סביר נפח מנוע 1400 , ביצעתי בדיקה למכונית ואין פגיעות בשלדה וכלל התקונים הינם כ 5000 ש"ח.

2. טויוטה יד ראשונה שנת 95 מחיר 46,000 ש"ח שמורה 160,000 ק"מ נפח מנוע 1600

המוכר נראה כאדם אמין וטרם בצעתי בדיקת קניה.

שתי המכוניות נראות באותו מצב ושניהם אוטומטיות.

המכונית הינה מכונית שניה במשפחה ובממוצע עושים כ 7,000 ק"מ בשנה

מהי המלצתכם ?

ירין, רק אם היית יודע איזה ביקוש מדהים יש לקורולה אתה היית מבין שגם קורולה עם 200K ק"מ זה לא בשמיים למכור (וכן, אני מכיר מישהו שמכר קורולה 94 עם 200K ק"מ בכמה אלפים מתחת למחירון).

ל-2 המכוניות יש שוק מצויין ולא תהיה בעיה למכור בעתיד !!!

עכשיו השאלה איזה רכב יותר מוצא חן בעניכם. אני ממליץ לעשות בדיקה לקורולה, לעשות נסיעת מבחן על 2 הרכבים ולבחור מה שיותר מוצא חן בעניכם . . .

אני ממליץ לחפש עוד קצת, אני בטוח שיש בשוק רכבים הרבה יותר שמורים. אם אתם לחוצים בקניה אז תעשו את מה שהמלצתי למעלה, אם יש לכם זמן אז אני ממליץ לחפש עוד קצת, אני מבטיח לך הסבלנות רק תשתלם . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

1. ירין אלקיים שזה אני.

2. מיתר אלקיים שזה אחי.

אבא שלי על קדילק סאב!

מצטער אם נפגעת, פשוט בכל פעם שאני נכנס לפורום קנייה/מכירה אני רואה

שפרסמת משהו חדש למכירה...

אז לאורך זמן זה כבר מחשיד...

בקשר לרכבים של סוחרים כנראה שאתה לא יודע על מה מדובר.

מדובר ברכבים הכי גרועים שיש, עם ק"מ גבוה, עם תאונות ועם תקלות אין ספור, מהשכרה

או חברה לשעבר , או לא יודע מה,שאנשים לא מצליחים להיפטר מהם ומעדיפים להפסיד כסף ובלבד שמישהו יעשה להם את העבודה. ברור שיש יוצאים מן הכלל, אבל בדרך כלל מדובר בסחורה ברמה ירודה ביותר,למעט סוכנויות טרייד אין שלהן יש קווים אדומים לגבי ידיים וק"מ.

בקשר לשם הרע לסוחרים , מכיוון שכל עסקי ה"מסחר" האלה מבוססים על פלאפונים,

יכולים למכור לך "קומבינה" כמו בסרט קומפוט נעליים ולזרוק את הפלאפון לים....

זהו.

אגב, אחיך מוזמן לפתוח לעצמו USER בפורום על חשבוני...

נ.ב. רק לבחורות מותר לקרוא לי חמוד, וגם זה בגבולות הטעם הטוב :wink:

שאלה קטנה לי אליך אתה מדבר מנסיון בקשר לקנית רכב מסוחרים???? כי ממש ממש לא ניראה לי.

ושוב הם לא אומרים לך שאם לא תיקח את הרכב אם יפוצצו לך את הגולגולת. אם אתה רוצה לקנות תקנה אם אתה לא רוצה לא צריך!!!

חוץ מיזה הם לא אומרים לך לא להעביר את הרכב בדיקת קניה! אתה רוצה תעשה בדיקת קניה ורק אז תחליט אם אתה קונה את הרכב או לו.

בקשר לרכבים עם הרבה קילומטרז, יש לך טעות אחי לא קונה רכב אם הוא עבר אפילו בקילומטר את ה20k לשנה. אתה מוזמן לבדוק את כל מה שכתבתי לך עד כה. הוא בחיים לא קונה רכב מהשכרה, או מחברה, או כל רכב אחרי תאונת שסי, הוא מתעסק רק עם רכבי יוקרה כמו שקתבתי לע"יל. וזה שהם קונים את הרכב ביותר זול ממה שהם מוכרים אותו זה אומר שהם יודעים לעשות עסקים.

תודה ירין!

פורסם

אני לא אמשיך את הויכוח.

אבל קיבלתי את ההוכחה שלי שאתה/אחיך מתעסקים במסחר במכוניות:

בקשר לרכבים עם הרבה קילומטרז, יש לך טעות אחי לא קונה רכב אם הוא עבר אפילו בקילומטר את ה20k לשנה

זו זכותכם המלאה, אבל לנצל את לוח הפורום לעסקיכם הפרטיים נראה לי מוגזם ביותר.

וכן, בדקתי רכב מסוחרים לא פעם אחת וגם לא פעמיים, חלק מהם לא כיבדו את העניין

של להחזיר את הכסף של הבדיקה אחרי שמצאו שאסי עצבני, חלק קיללו , זרקו את הכסף

ונעלמו.

בוא נסכם בכך שאף רכב שבדקתי, שהיה של סוחר, היה נקי לחלוטין.

כל רכב עבר משהו אחר.

דוגמא מצחיקה : סיטרואן ZX REFLEX, נתתי ברקס, עפו שני פנסים קדמיים....

אותי זה לא הצחיק.

המשך ההתדיינות בה"פ , חבל ללכלך את הפורום.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בואו ננסה לבחור ...

אני לא מבין מה השאלה בכלל...

יש לך רכב חדש בשנה , שעשה 50,000 פחות! שניהם יד ראשונה... ועוד "הונדה" היא מכונית מאוד אמינה וטובה, לא שהטויוטה לא אבל בחייכם - המחיר זניח.. שנה יותר ... 50 אלף ק"מ פחות...

ההונדה-!!! :lol:

• תוכן חדש...