Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו עד 8000 שח עכשיו אתמול ראיתי טיפו למכירה אוטו שבאמת אני אוהב האוטו הוא שנת 95 עם הגה כוח חלונות חשמל ללא טסט חודש ויד 4 עכשיו הוא רוצה על האוטו 6500 זה נראה לי מוזר מה אתם ממליצים לעשות או תמליצו לי על מכוניות במחיר זה .תודה

*** עריכה - תשתדל בבקשה לכתוב עם סימני פיסוק ***

פורסם

רכב מצוין...

הרכב הקודם שלי (עד לפני חודשיים) היה טיפו 94...הרכב מאובזר יפה (בהתאם למחיר) 2 חלונות חשמל הגה כוח נעילה מרכזית (אצלי היתה גם אזעקה) ..המחיר שהוא דורש קצת נמוך(לא פירטת באיזה דגם מדובר ומה נפח המנוע) תבדוק למה.

בסה"כ רכב אמין (אה היה גם מזגן) שמספק 150% תמורה בעבור הכסף..ב4 שנים שהחזקתי אותו החלפתי בו קלאץ משאבת מים זוג בולמים קדמיים אלטרנטור ומצבר..אה וצמיגים :) לא נראה לי נורא כל כך לרכב בן 11..מה גם שהחלקים שלו זולים..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הרכב הוא מנוע 1600 והוא גם שנת 1995 + באיזה דרך אפשר לבדוק עם האוטו עבר תאונות ואם יש לו שסי

פורסם

אם אתה מחפש אוטו יותר פופולארי דבר איתי.

תתאמץ קצת קח גולף 92 .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...