Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקי הרעיון ב IPOD הוא שהוא בא להחליף דיסק מן או MD ולא רק לשימוש ברכב זה טוב לנסיעות לריצות לישיבה בים חדר כושר וכו' כל הדברים שעושים מחוץ לבית ולאוטו ורוצים לשמוע מוסיקה.

אם אפשר לחבר אותו לרכב אז זה בונוס רציני. תחשוב, מי לא היה רוצה HU עם הארד דיסק פנימי של 40GB. וזה למעשה מה שמתקבל כשמחברים IPOD ל HU

בכל אופן לדעתי מיותר לקנות IPOD + מתאם אם השימוש העיקרי בו הוא באוטו. אבל כל אחד עושה את השיקולים שלו.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט לך לאתר של אלפיין, וכל דגם שתומך בזה רשום לו בפונקציות IPOD משהו, אתה תראה, www.alpine.com

The KCA-420i can be added to any 2004 Alpine Ai-NET head unit. This lets you enjoy your iPod™ in your car, and still use in-vehicle applications such as Multi-Channel Sound System, Satellite Radio, CD Changers and Navigation Systems

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

ואם אני מחבר נגן נייד דרך AUX לALPINE?

ברור לי שלא יראו את שמות השירים ב HU , אבל ממה שאני יודע , זה משמעותית הרבה יותר זול,

מתאם כזה לא עובר במקסימום 300 ש"ח בארץ.

ZZR

פורסם

התמיכה של הרדיו דיסק של אלפיין היא ספציפית לאייפוד או כל נגן MP3 אחר? לצורך העניין קריאטיב זן? (המתחרה של קריאטיב לאייפוד של אפל, מתחרה שאגב נחשב טוב יותר בחלק מדגמיו).

פורסם
ואם אני מחבר נגן נייד דרך AUX לALPINE?

ברור לי שלא יראו את שמות השירים ב HU , אבל ממה שאני יודע , זה משמעותית הרבה יותר זול,

מתאם כזה לא עובר במקסימום 300 ש"ח בארץ.

זה אפשרות כמובן, אבל לא בטיחותי בעליל ! תחשוב, אתה מעביר שירים

וצריך להוריד את העיניים לגמרי מהכביש, באלפיין עם שלט אתה לא צריך אפילו להוריד את הידיים

מההגה.

זה לא שצריך לקנות IPOD בשביל זה, אבל אם יש לך ממילא IPOD, זה מאוד מאוד נוח

ושווה את ה1K שקל של הקנייה.

Race Smart

פורסם
מיקי הרעיון ב IPOD הוא שהוא בא להחליף דיסק מן או MD ולא רק לשימוש ברכב זה טוב לנסיעות לריצות לישיבה בים חדר כושר וכו' כל הדברים שעושים מחוץ לבית ולאוטו ורוצים לשמוע מוסיקה.

אם אפשר לחבר אותו לרכב אז זה בונוס רציני. תחשוב, מי לא היה רוצה HU עם הארד דיסק פנימי של 40GB. וזה למעשה מה שמתקבל כשמחברים IPOD ל HU

בכל אופן לדעתי מיותר לקנות IPOD + מתאם אם השימוש העיקרי בו הוא באוטו. אבל כל אחד עושה את השיקולים שלו.

אני יודע את הרעיון של האיי פוד ובכלל לא חשבו בהתחלה לחבר אותו לרכב אני מאמין וזה עדיין שטויות איי פוד זה נגן נייד ואם יש לך כבר נגן באוטו HU עם MP3 מה אתה צריך יותר מזה !?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני יודע את הרעיון של האיי פוד ובכלל לא חשבו בהתחלה לחבר אותו לרכב אני מאמין וזה עדיין שטויות איי פוד זה נגן נייד ואם יש לך כבר נגן באוטו HU עם MP3 מה אתה צריך יותר מזה !?

נוחות. זה מה שזה נותן כמו שפעם במחשבים היו דיסקטים, היית משחק משחק ובאמהלך המשחק היית צריך להחליף דיסקטים. ואז הומצא הHDD ופתר את ההתעסקות עם הדיסקטים. באותה מידה אפשר להגיד למה MP3 תחזיק באותו נרתיק עם 10 דיסקים ולא תצטרך MP3, אבל למה 10 דיסקים אם אפשר דיסק 1 זה בידיוק הרעיון של MP3 (ליותר שירים בדיסק 1).

אני מקווה שהבנת את הנקודה שלי נוחות.

פורסם

החישוב שאתה עושה הוא לא נכון כי לא קונים אותו בשביל האוטו קונים אותו מסיבות אחרות(במידה וקונים רק לאוטו זה באמת לא שווה), ועלות של 1000 ש"ח זה לא נורא כל כך בשביל התמורה.

שוב אני אומר אם המטרה המרכזית היא לאוטו זה באמת לא שווה.

פורסם

1000 שקל זה ים כסף בשביל המתאם מי שיש לו כבר את האי פוד שיעשה הזמנה מחו"ל או משהו כזה זה יצא לו זול משמעותית.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

c EBAY אפשר להשיג ב 70 דולר... אני לא מבין איך אפריל טקליין מרשים לעצמם לקחת רווח של מעל ל 100% על מתאם קטן כזה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
החישוב שאתה עושה הוא לא נכון כי לא קונים אותו בשביל האוטו קונים אותו מסיבות אחרות(במידה וקונים רק לאוטו זה באמת לא שווה), ועלות של 1000 ש"ח זה לא נורא כל כך בשביל התמורה.

שוב אני אומר אם המטרה המרכזית היא לאוטו זה באמת לא שווה.

אם יש לך כבר I POD גם לא שווה להביא את הכבל ב1000 שקל.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...