Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באירופה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול להוציא כרטיס חבר בSIXT, את הכרטיס הפשוט מוציאים מיד (הוא נשלח בדואר אבל את מספר הכרטיס בשביל ההנחה אתה מקבל מיד) והוא נותן לך הנחה של 10% מההשכרה בהזמנה טלפונית מהמוקד העולמי שלהם, בהתחשב בעלויות האפסיות של שיחות לחו"ל, זה שווה מאוד. צריך לבדוק טוב גם את נושא הביטוחים, יש שם כל מיני אופציות ודילים שונים holiday cars למשל מגיעות עם כיסוי בטוחי נרחב יותר.

הZ4 שאנחנו שכרנו היתה 2.5 ליטר ידנית, הגיעה עם GPS, וריפודי עור. את הGPS ביקשנו בהזמנה, הם לא מתחייבים לספק אותו.

תא המטען דווקא די גדול, אנחנו הכנסו לשם שני תיקים, אחד יחסית גדול והשני טרולי בינוני. המלצתי היא לא להגיע עם מזוודה כי אז אם חסר לך חצי ס"מ אתה תקוע, אלא עם תיק מעט גמיש יותר. אם אתה רוצה להתרשם מגודל תא המטען, קפוץ לסוכנות במסגר, יש שם Z4. עוד רכב מעניין בסכום דומה, אם כי לא פתוח (ויתאים לך, חובב הדיזל) BMW 530D ה-מ-ו-ן מומט, צריך להיות רכב מעניין מאוד לנהיגה (אבל אין גג פתוח).

אם יש עוד שאלות אני אשמח לעזור.

גיא

אין z4 בסוכנות במסגר.. לעומת זאת הוא יכול להכנס לסוכנות של הינומה מטורוס (במסגר, על יד הסוכנות של bmw-קמור) ושם אמורה להיות אחת.. בתקווה שלא נמכרה...

Lexus CT200H

פורסם
לגבי הגיל נראה לי מינימום 24

נראה לי שעל החנייה באמסטרדם שילמנו כמעט 20 אירו ליום (במרכז)

כי רוב הזמן האוטו עמד

אני במקומכם הייתי מסתפק בתחבורה ציבורית , הרכבות שם ממש מסודרות ונוחות

אני ממש מקווה שאתה טועה :???: ואל תקח את זה אישית.

בכל מקרה, אני רוצה להשכיר רכב כדי להתנייד מעיר גדולה אחת לשניה, ולא בשביל תנועה בתוך העיר. בתוך הערים באירופה יש יופי של תחבורה ציבורית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
2.5 ליטר נשמע מצויין.

האמת שבסיקסט יש לי הנחה של 20% דרך אחות של זוגתי שעבדה שם.

הבעיה היחידה - אני עוד לא בין 25... רק כמעט... אני תוהה אם פרמטר זה ניתן לכיפוף ע"י תשלום כלשהו.

תודה.

גיל שלום,

בגרמניה סיקסט אפשר לנהוג מגיל 21 עם שנתיים רישיון, בלי שום בעייה(אני לא בעבודה כרגע...).

העיקר שיש לך כרטיס אשראי בינלאומי, רישיון נהיגה בינלואמי, וזהו בערך...

יש כל מיני אותיות קטנות שלפעמים לא רואים - כמו ביטול השתתפות עצמית (דבר ששווה מאוד לקחת כאשר משכירים Z4/Z3 ושאר רכבים יקרים), הדברים הללו לא תמיד נראים באתרי האינטרנט, ולרוב המחירים לא כוללים את הדברים הללו.

בקיצור אם אתה רוצה פרטים - בה"פ.

פורסם

לפני שנה הדרישה היתה גיל 25 והם לא הראו שום גמישות בנושא, גם אם יש 2 כרטיסי אשראי בינלאומיים. אפשר לשכור דברים אחרים מגיל 21 עם כרטיס בינלאומי, אבל רכבים כגון הZ4, לא. (כאמור, נכון ללפני שנה). אגב הנציגות בארץ לא ידעה בכלל שיש Z4 להשכרה והם אמרו שהם לא מתעסקים עם הרכבים הללו.

גיא

• תוכן חדש...