Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז עקב תקר בדופן הגודייר הקדמי שלי אני נאלץ להחליף צמד צמיגים הרבה לפני זמנם

עצוב

כואב

אבל זה מה יש

הצעות למקומות אמינים עם מחירים טובים באיזור חיפה / צ'קפוסט/ עמק יזרעאל יתקבלו בשמחה

עפר

פורסם

רפי צר לי לאמר את זה

גם אני בעבר שמעתי עליהם דברים טובים

אבל אחרי רכישת הצמיגים האחרונים של הטרקטורון אני לשם כבר לא חוזר

הרכיבו אותם על הג'אנט עם המכונה הרגילה

זה צבט את הצמיג החדש

אחד הצמיגים איבד אויר קבוע עד שחזרתי ושמו מן זפת שחורה

וגם אחר כך המשיך לאבד אויר

ואז טענו שזה בגלל הג'אנט

שאולי הייתי מקבל את זה

אבל בצמיג הקודם לא היה שום בריחת אויר

אז לצערי אני עם חוויה לא טובה משם

פורסם

צמיגי יוקנעם (נדמה לי שזה השם) בתחנת דלק פז מול הכניסה ליוקנעם.

המלצה מכל הלב,שירות טוב,מהיר,מקצועי ובמחיר הגון ביותר,מניסיון.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
:lol: ,מצחיק לראות כאלה שירשורים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון שירשור עתיק אבל אם כבר אני ממליץ בחום על צמיגי רוני. יש לו פנצרייה בתחנת סונול נהריה ואם אני לא טועה גם בסונול קרית ים. בכל מקרה הוא היה מאוד אדיב בשלוש פעמים שקניתי אצלו צמיגים ונתן לי בהחלט מחיר זול מאחרים.

היה קטע שאחי נסע עם הרכב קצת בשטח כאשר הוא רצה לעשות קיצור דרך ובעקבות כך דופן הצמיג נקרעה. בגלל שעבר בסך הכל שבוע וקצת משהחלפתי רבעייה הוא היה מוכן לתת לי את הצמיג החדש במחיר עלות רק בגלל שכאב לו שצמיג שבקושי עשה 200 ק"מ הלך לפח והוא יודע שהמצב הכלכלי שלי לא משהו.

בכל מקרה ממליץ עליו בחום.

כמובן שאין ביני לבינו שום קשר שבעולם חוץ ממוכר לקוח, זה הכל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...