Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי המועדון ובעלי עניין שלום רב

בשבת הקרובה (23/7) יערך מפגש בנמל אשדוד בשעה 9:30. שיירה תצא ממקום המפגש הרגיל (מאחורי איצטדיון ר"ג) בשעה 9:00. נא לעקוב אחרי העדכונים בפורום, בימים הקרובים נעלה מפה עם פרטי הגעה למקום.

האירוע הבא יהיה ב-29/7, הפנינג לקידום הספורט המוטורי, פרי רעיונו של נהג המירוצים קובי כהן. במפגש ישתתפו כל מועדוני הרכב והמירוצים בארץ וכל מועדון יציג רכבים.

אנחנו החלטנו להציג את התפתחות המותג אופל ב-30 שנה האחרונות ולכן הרכבים יהיו מוצגים לפי נציגות של שנות השבעים, השמונים והתשעים, כאשר על כל רכב יהיה רשום כמה מילים.

לכן כל מי שמעוניין להציג את רכבו צריך להרשם אצלי וכמובן גם להגיע מוקדם יותר לאירוע.

אתם מוזמנים ליצור איתי קשר 0524347334 או 0546203240 (אלעד), ההרשמה נסגרת עוד שבוע.

בברכה, בשם אלעד רוזנקר

drehlogoopel.gif

פורסם

איזה יום יוצא ה-29.07?

הייתי שמחה לצרף את האסטרה שלי לתצוגה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

למה דווקא שישי?!!!

זה היום היחיד בשבוע שאני לא יכולה לקחת חופש מהעבודה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
סתם מעניין אותי, על מי אתם בונים בדיוק שיגיע בשעה 9 בבוקר ביום שבת למפגש ?!

:shock:

המפגש מתחיל ב-9:30 ואנחנו נשאר שם עד 14:00 כך שמי לא מתאים לו לקום כ"כ מוקדם יכול להגיע גם ב-11:00. המפגש מתחיל מוקדם בשביל לתפוס מקום טוב, בצהריים האזור מתחיל להיות עמוס ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
המפגש מתחיל ב-9:30 ואנחנו נשאר שם עד 14:00 כך שמי לא מתאים לו לקום כ"כ מוקדם יכול להגיע גם ב-11:00. המפגש מתחיל מוקדם בשביל לתפוס מקום טוב, בצהריים האזור מתחיל להיות עמוס ...

אלעד איפה בדיוק בנמל אשדוד?

יש באשדוד כמה מקומות טובים!

לפמגש ומרוחקים!

הבעיה שלא כולם ידעו להגיע!

פורסם
אלעד איפה בדיוק בנמל אשדוד?

יש באשדוד כמה מקומות טובים!

לפמגש ומרוחקים!

הבעיה שלא כולם ידעו להגיע!

להלן פרטי ההגעה למפגש באשדוד:

מצומת נמל אשדוד (זו הצומת שבכניסה לעיר, התחלה של דשרות בני ברית) ממשיכים ישר עד ל-T מול שער הנמל. כאן פונים שמאלה לדרך לסקוב ממשיכים וחוצים הגשר הרעוע של אשדוד. מגיעים לככר עם פסל ופונים ימינה ליפה נוף. ביפה נוף כל הדרך למטה לטיילת. עוברים ככר וחפשו בצד ימין שלכם (הים) חניה גדולה.

פורסם

היה מפגש סבבה, תמיד טוב להפגש ולהתעדכן עם החבר'ה הקבועים. בתקווה להיפגש באותה מתכונת גם ביום שישי ...

אני אכזבתי בגדול שלא באתי עם המנטה (בגלל ליאור החביב שתקע לי אותה על הליפט כל הסופ"ש בלי בולמי זעזועים :wink:).

• תוכן חדש...