Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די רוצה לעטוף את התיבה בבד פרוותי כזה דמוי פרה [רקע לבן עם כתמים שחורים,מצידי עוד שילובי צבעים העיקר שהדגם יהיה דמוי פרה]

הקטע הוא שאני לא יודע איפה אני יכול להשיג סוג כזה של בד באיזורי וכמה אמור לעלות לי כל הסיפור הזה[שמעתי שזה לא ממש זול הסוג של הבד ] בכל מקרה אשמח לקבל יעוץ וחוות דעת על הרעיון ואם מישהו שהתנסה בבד יכול לומר לי כמה אמור לעלות לי בד כזה[מחיר למטר מרובע]

תודה מראש.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני חושב שהגיוס מחרפן אותך?.

בירושלים אני יודע שיש את הבד שאתה רוצה.

ואני חושב שהמחיר הוא בערך בין 25 ל 40 שקל למטר על מטר וחצי או משהוא כזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

וואלה? ממ אז לא כזה יקר לפרווה יפה כזו. בחדרה רוצים על לבד מבד לה ג'יפה ממוחזר מהירקון 33 שקל ל1.8X1 . אבל אין מצב שאני בא לירושליים מחדרה בישביל זה..

LOL אלון הגיוס לא מחרפן אותי .. פשוט אם כבר השקעתי עבודה על התיבה אז אני רוצה לעשות את הכל עד הסוף יפה..מבין.[ובכמה שיותר זוללל]:-)

פורסם

אסף יש לך את כל הבדים שאתה רוצה וכל המינים בנחלת בינימין בתל אביב וגם ליד שוק הכרכל איפה רחוב שינקין שם יש שם הרבה סוגים של בדים ויש שם את הפרווה הזאת...

מחירים אין לי מושג אבל אני מאמין שאפשר להתמקח איתם שם.

לירן

פורסם

אולי אתה מכיר מקום כזה באיזור חדרה נתניה פרדס חנה?

פורסם

שמע יש לי הצעה אבל היא צריכה השקעה מסויימת.

לקחת סקאי שחור ועליו לתפור תלאים של סקאי לבן בצורות כמו של פרה ומחת לסקאי ספוג,ייצא לך נדיר.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

יצא באמת נדיר אבל זה מצריך המון השקעה[גם נפשית פיזית וגם כספית] וממש אין לי את שניהן.:roll:

בכל מקרה אני קופץ עוד מעט לעיר עם 70 שח בתקווה למצוא בד הולם ויפה לעטוף . במידה ולא ימצא אני פשוט לא עוטף .:?

נ.ב: מעולם לא שמעתי על פרה ברקע שחור עם כתמים בלבן..LOL:wink:

תודה בכל אופן על הרעיון המקורי והיצירתי[יש לך את זה!]

פורסם

יש את הבדים האלה בחנוית בדים ועם אני לא טועה זה בה ב1.6 על כמה שאתה רוצה לאא הגבלה וכן יש סוגים רבים של בדים בירושלים מכולל הסוגים ועם אני לא טועה לפני פורים אפילו ראיתי שמוכרים בד כמו שאתה מחפש הרקע כתום והנקודות שחור. ועוד צבעים.

פורסם

כן ידוע לי שבירושליים יש את הבדים האילו,אך אני לא אגיע לשם לצורך זה.

בכל אופן הסתובבתי באיזור , המחירים פשוט בשמיים. התייאשתי והחלטתי נכון לעכשו לא לעטוף לצערי את התיבה .באמת חבל אולי בהמשך אני יחליט לעטוף ואפילו בלבד הפשוט ביותר.

בכל מקרה כרגע זה ניראה כך.

P7181398.JPG

• תוכן חדש...