Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לי (לתומי) מצומת מורשה לכיוון צומת רעננה עם הקמארו, יום יפה, השמש זורחת הציפורים מצייצות ובחוף הים בחורות בביקני מפזזות להן ב...טוב...זה כבר שייך לסיפור אחר, לענייננו, נוסע במהירות חוקית(!) 90-100, נהנה מהשיוט ומהמוזיקה, כשלפתע....

מאחורי אני רואה ניידת משטרת תנועה....מבט חפוז על מד המהירות, אני בסדר, ממשיך להסתכל ישר, כשאני רואה במראה את הניידת מתקרבת לרכבי מאחור עד מרחק של 2-3 מטר! כל זה במהירות של כ-90 קמ"ש, כל מה שראיתי במראה היה רק החלון של הניידת מרוב שהם היו קרובים..

נתתי מכת גז קטנה כדי להתרחק, האצתי קצת ושיחררתי גז כשהתרחקתי, ושוב, הם מתקרבים, שני שוטרים בניידת, מרחק של מטרים ספורים פגוש מפגוש.

ככה זה נמשך כדקה(כשזה קורה, כמו בסרטים, אומרים תמיד...זה נמשך כמו נצח...) ואז הניידת התרחקה, עברה לנתיב האמצעי, הפעילה סירנה, עקפה אותי וחתכה אותי בטירוף כדי להוריד אותי מהכביש, התיק שהיה מונח על המושב לצידי עף קדימה, רק שתבינו את הבלימה..

שולי הכביש, השוטר לא יוצא מהניידת, ואני כעקרון אם עוצרים אותי לבדיקה, לא יוצא מהרכב, לא בא לי למות(יותר מדי מתו כששוטר בדק להם רשיונות ויצאו מרכבם בכביש מהיר...), אחרי דקה יוצא מר שוטר במשטרת ישראל, איש גדול ממדים, בטח קוראים לו גדליה בר-ששת או משהו כזה, מתקרב לרכב, נעמד מולו, בוחן את המספר, עובר לצידו הימני של הרכב, מסתכל על הרכב, הולך לאיטו לצידו של הרכב עד שמגיע לאחורי הרכב, נעמד שם ומתבונן ברכב, אני לתומי חשבתי, הוא מחפש מה התקנתי לא חוקי, מה הוספתי, מה שיניתי....

השוטר בר-ששת(החלטתי שקוראים לו ככה...לא היה לו תג עם שם) עבר לצד שמאל של הרכב, עובר ליד הדלת שלי בלי להגיד מילה והולך לכיוון הניידת, בשלב הזה כבר פתחתי חלון ושאלתי, סלח לי, מה קורה?

השוטרים החליפו כמה מילים ועכשיו שניהם יצאו מהניידת הוא הביא "תגבורת"....שניהם עשו את אותו המסלול, עמדו מול הרכב, כשהשוטר המתגבר מצביע כל רגע על חלק אחר ברכב, הלכו שוב לאחורי הרכב דרך צידו הימני, נעמדו מאחורי הרכב ודיברו, בשלב הזה הוצאתי ראש מהחלון ושאלתי שוב...."סלח לי...מה קורה?..."..הוא מתקרב לחלון, גדליה הזה, עם מדים עומלנים ודרגה שאין לי מושג מה היא אבל כמו שני פלאפלים קטנים, לא הגדולים ואומר לי....

"האמת היא, שאין שום בעיה, היה לי אוטו כזה כשגרתי בחו"ל, רציתי להראות אותו לחבר שלי, אתה מוכר? " .....מבט פליאה (בעצם...מבט של...תגיד מה אתה דפוק ?!?!?!) עלה בפניי, "לא...לא מוכר...."אמרתי....השוטר בלי להגיד מילה, קרא לשוטר השני בקול סמכותי "בוא ניר", הם צעדו בצעדי שטרים סמכותיים וייצוגיים לעבר הניידת, ונסעו לעבר השקיעה......(למרות שהיה צהריים וכיוון צפון...).

אז תגידו לי אתם......לא טמטום?

השוטר בר-ששת

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

How Bizarre

OMC

Brother Pele’s in the back

Sweet Zina’s in the front

Cruising down the freeway

In the hot, hot sun

Suddenly red blue lights

Flash us from behind

Loud voice booming

“Please step out onto the line”

Pele breathes words of comfort

Zina just hides her eyes

Policeman taps his shades

“Is that a Chevy 69?” How bizarre

How bizarre

How bizarre

Destination unknown

As we pull in for some gas

Freshly pasted poster

Reveals a smile from the past

Elephants and acrobats,

Lions snakes monkeys

Pele speaks “righteous”

Sister Zina says “funky”

How bizarre

How bizarre

How bizarre

Oooh baby, (oooh baby)

It’s making me crazy, (it’s making me crazy)

Everytime I look around (look around)

Everytime I look around (everytime I look around)

Everytime I look around

It’s in my face

Ringmaster steps out

Says the elephants left town

People jump and jive

But the clowns have stuck around

T.V. news and camera

There’s choppers in the sky

Marines, police, reporters

Ask where, for and why

Pele yells “we’re outta here”

Zina says “right on”

Making moves and starting grooves

Before they knew we’re gone

Jumped into the Chevy

Headed for big lights,

Want to know the rest?

Hey, buy the rights,

How bizarre

How bizarre

How bizarre

Oooh baby, (oooh baby)

Everytime I look around

It’s in my face

Oooh baby, (oooh baby)

Everytime I look around

It’s in my face

Oooh baby, (oooh baby)

Everytime I look around

It’s in my face

סליחה על האורך, אבל הייתי חייב!

בול המקרה הנ"ל. (חפשו ת'שיר בקאזאא)

:puzzled:
פורסם

עם משטרה!!!

נסעתי בכביש בהוד השרון על המהירות המתאימה (70) פתאום נצמד לי לתחת משטרה ומתחיל לסמן לי עם אורות גבוהיים .. לא הבנתי מה הוא רוצה והמשכתי ליסוע רגיל..

אחרי דקה הוא עבר לימיני האיץ ונסע לפחות על 90 שם!!

זה היה שוטר דתי היה לו פאות..!!

עד עכשיו אני לא מבין למה הוא סימן לי עם אורות גבוהים? מה הוא חשב שאני יאיץ?!?!

פורסם
עם משטרה!!!

נסעתי בכביש בהוד השרון על המהירות המתאימה (70) פתאום נצמד לי לתחת משטרה ומתחיל לסמן לי עם אורות גבוהיים .. לא הבנתי מה הוא רוצה והמשכתי ליסוע רגיל..

אחרי דקה הוא עבר לימיני האיץ ונסע לפחות על 90 שם!!

זה היה שוטר דתי היה לו פאות..!!

עד עכשיו אני לא מבין למה הוא סימן לי עם אורות גבוהים? מה הוא חשב שאני יאיץ?!?!

לא, הוא חשב שאתה תפנה לו את הנתיב השמאלי שלא היית צריך להימצא בו מלכתחילה בשביל שהוא יוכל לעקוף אותך כחוק משמאל.

פורסם

אהה כן , הדרדסים באמת הגזימו קצת הפעם, מזל שהוא לא בקש שתפתח מכסה מנוע ותבוא לתחנה כדי להראות לעוד מישהו .

השיר אחח ..... :lol::lol::lol::wink::)

פורסם

אפשר לחייך..

קרה לי דבר כזה עם המוסטנג...ופשוט ראיתי פוזיטיבית וכמעט החתמתי אותם על חברות במועדון החמש...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אהה כן , הדרדסים באמת הגזימו קצת הפעם, מזל שהוא לא בקש שתפתח מכסה מנוע ותבוא לתחנה כדי להראות לעוד מישהו .

השיר אחח ..... :lol::lol::lol::wink::)

מומלץ להוריד בקאזה ולשמוע! (אלה אם כן אתה מכיר)

:puzzled:
פורסם
נסעתי לי (לתומי) מצומת מורשה לכיוון צומת רעננה עם הקמארו, יום יפה, השמש זורחת הציפורים מצייצות ובחוף הים בחורות בביקני מפזזות להן ב...טוב...זה כבר שייך לסיפור אחר, לענייננו, נוסע במהירות חוקית(!) 90-100, נהנה מהשיוט ומהמוזיקה, כשלפתע....

מאחורי אני רואה ניידת משטרת תנועה....מבט חפוז על מד המהירות, אני בסדר, ממשיך להסתכל ישר, כשאני רואה במראה את הניידת מתקרבת לרכבי מאחור עד מרחק של 2-3 מטר! כל זה במהירות של כ-90 קמ"ש, כל מה שראיתי במראה היה רק החלון של הניידת מרוב שהם היו קרובים..

נתתי מכת גז קטנה כדי להתרחק, האצתי קצת ושיחררתי גז כשהתרחקתי, ושוב, הם מתקרבים, שני שוטרים בניידת, מרחק של מטרים ספורים פגוש מפגוש.

ככה זה נמשך כדקה(כשזה קורה, כמו בסרטים, אומרים תמיד...זה נמשך כמו נצח...) ואז הניידת התרחקה, עברה לנתיב האמצעי, הפעילה סירנה, עקפה אותי וחתכה אותי בטירוף כדי להוריד אותי מהכביש, התיק שהיה מונח על המושב לצידי עף קדימה, רק שתבינו את הבלימה..

שולי הכביש, השוטר לא יוצא מהניידת, ואני כעקרון אם עוצרים אותי לבדיקה, לא יוצא מהרכב, לא בא לי למות(יותר מדי מתו כששוטר בדק להם רשיונות ויצאו מרכבם בכביש מהיר...), אחרי דקה יוצא מר שוטר במשטרת ישראל, איש גדול ממדים, בטח קוראים לו גדליה בר-ששת או משהו כזה, מתקרב לרכב, נעמד מולו, בוחן את המספר, עובר לצידו הימני של הרכב, מסתכל על הרכב, הולך לאיטו לצידו של הרכב עד שמגיע לאחורי הרכב, נעמד שם ומתבונן ברכב, אני לתומי חשבתי, הוא מחפש מה התקנתי לא חוקי, מה הוספתי, מה שיניתי....

השוטר בר-ששת(החלטתי שקוראים לו ככה...לא היה לו תג עם שם) עבר לצד שמאל של הרכב, עובר ליד הדלת שלי בלי להגיד מילה והולך לכיוון הניידת, בשלב הזה כבר פתחתי חלון ושאלתי, סלח לי, מה קורה?

השוטרים החליפו כמה מילים ועכשיו שניהם יצאו מהניידת הוא הביא "תגבורת"....שניהם עשו את אותו המסלול, עמדו מול הרכב, כשהשוטר המתגבר מצביע כל רגע על חלק אחר ברכב, הלכו שוב לאחורי הרכב דרך צידו הימני, נעמדו מאחורי הרכב ודיברו, בשלב הזה הוצאתי ראש מהחלון ושאלתי שוב...."סלח לי...מה קורה?..."..הוא מתקרב לחלון, גדליה הזה, עם מדים עומלנים ודרגה שאין לי מושג מה היא אבל כמו שני פלאפלים קטנים, לא הגדולים ואומר לי....

"האמת היא, שאין שום בעיה, היה לי אוטו כזה כשגרתי בחו"ל, רציתי להראות אותו לחבר שלי, אתה מוכר? " .....מבט פליאה (בעצם...מבט של...תגיד מה אתה דפוק ?!?!?!) עלה בפניי, "לא...לא מוכר...."אמרתי....השוטר בלי להגיד מילה, קרא לשוטר השני בקול סמכותי "בוא ניר", הם צעדו בצעדי שטרים סמכותיים וייצוגיים לעבר הניידת, ונסעו לעבר השקיעה......(למרות שהיה צהריים וכיוון צפון...).

אז תגידו לי אתם......לא טמטום?

השוטר בר-ששת

טמטום או לא, זה מקומם :mad:

פורסם

לא פעם ולא פעמיים שאני וקובי עשינו סיבוב במוסטנג וכמובן שכל שוטר בכל ביקורת עוצר אותנו ( בדיקת סמים אה... כן תגיד שאתה סתם רוצה לראות תרכב מבפנים ) ולא פעם סתם ... כל כך מעצבן ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...