Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב תראו.. אני בן 16 ו8 חודשים (אחרי תיאוריה)...

אני לא ממש מבין במכוניות ("לא ממש" יותר בכיוון של "ממש לא")...

אני רוצה לקבל מושג כללי על איזה אוטו אני יוכל לקנות כאוטו הראשון שלי..

משהו בסביבות ה10,000 ש"ח, ודוגרי חשוב לי שהאוטו בעיקון יראה טוב (בגלל זה אין לי בעיה לקנות אוטו ב8,000 ו"לשפר" בעוד 2,000 (לשפר = פגושים חצאיות ספויילר וכו')...

קיצר איזה אוטו מתאים לגבר בן 17 בעיקר בשביל הפוזה במחיר טוב?..

אמממ עדיפות לאחד שלא יטחן לי את הכיס על הדלק..

עריכה:

שחכתי לבקש המלצות למוסכים שמוסיפים דברים למכוניות

ואוטו ידני...! חשוב שיהיה ידני... =\

10Q

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

לדעתי רוב האנשים יגידו פז'ו 205

אני מציעה פיאט אונו יש מלא בשוק רק לימצוא את המתאימה וגם כאוטו ראשון בחירה לא רעה

פורסם
לדעתי רוב האנשים יגידו פז'ו 205

אני מציעה פיאט אונו יש מלא בשוק רק לימצוא את המתאימה וגם כאוטו ראשון בחירה לא רעה

חח גם אני חשבתי על פג'ו 205.. והיא נראת מצויין עם פגוש מוגדל...

פורסם

לקנות אוטו ב8 אלף ולהשקיע 2000 על "שיפורים" זה צעד מטומטם ביותר.

יהיה לך אוטו שלדעתך יפה (עוד לא ראיתי אוטו בסכום כזה עם שטויות שמוכרבות עליו והוא יפה).

סלח לי אבל אתה לא מעדיף לאחר הקניה של הרכב לתקן את הבעיות שנמצאו בו, לאחר בדיקה (לפני קניה עושים בדיקה ואחרי זה מורידים מהמחירון ומתקנים את הליקויים, זה נקרא ישור קו).

תחשוב שב2K אתה יכול לרכוש סט צמיגים חדש , או בכלל לשלם ביטוח , או לסדר לעצמך מזגן , או לעבור לאוטו ב10K.

פורסם

טוב אחי אז קצת הגזמתי

יש לך מושג מה סדר גודל של מחירים של פגוש חדש, וצבע מחודש? (אולי אפילו קעקוע?)

פורסם
קיצר איזה אוטו מתאים לגבר בן 17 בעיקר בשביל הפוזה במחיר טוב?..

תסלח לי שאני מפיל את זה עליך, זה לא אישי אלא מופנה בכלליות לעבר התופעה המוזרה הזאת:

למה, לעזאזל, כל ה"גברים" כמוך, מרגישים צורך עז לקנות מכונית מיושנת וחבוטה בסכום מגוחך, ולהשקיע עוד אלפי שקלים בלהפוך אותה למכונית מיושנת וחבוטה שעושה רושם על שניים וחצי ערסוני צעצוע ו...זהו? איזה מין סיפוק בדיוק אתה מתכוון לשאוב מבעלות על איזו 205 בת 10 שמורכב עליה פגוש מגודל וכמה מדבקות של NO FEAR? אני באמת שואל, לא מתוך ניסיון להעליב, אלא מתוך רצון להבין...

וד"א, אתה מודע לעובדה שאחזקת מכונית כזאת תעלה לך קרוב ל-1000 ש"ח לחודש, נכון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis עם כל הכבוד

אני ממש ממש לא ערס והפוזה זה על בנות המין השני..

בכיתה י"ב אוטו זה ייתרון ענק.

עזוב את זה שאני גר במושב ושהחדר כושר שאני הולך אליו הוא במרחק 15 דקות נסיעה

אוטו אני חייב (גם לבצפר)...

1000 ש"ח בחודש? מה פתאום! אין מצב שבעולם שזה יגיע לסכום הזה...

פורסם
sronis עם כל הכבוד

אני ממש ממש לא ערס והפוזה זה על בנות המין השני..

בכיתה י"ב אוטו זה ייתרון ענק.

עזוב את זה שאני גר במושב ושהחדר כושר שאני הולך אליו הוא במרחק 15 דקות נסיעה

אוטו אני חייב (גם לבצפר)...

1000 ש"ח בחודש? מה פתאום! אין מצב שבעולם שזה יגיע לסכום הזה...

אוקיי, אם הבחורות שאתה מנסה להשיג הן כאלו שפגוש מוגדל, חצאיות, ספוילר ומדבקות טרבלים "עושה" להן את זה אז.. שיבושם לך.

ואני מסכים שבכיתה י"ב אוטו זה יתרון ענק, במיוחד אם צריך לנסוע רחוק. אבל אל תהיה כזה בטוח שזה לא יגיע ל-1000 ש"ח לחודש.

טסט זה כ-1000 ש"ח, ביטוח חובה+צד ג' זה עוד 2500 בערך. דלק, בהנחה ולא תסע הרבה, משהו כמו 10000 ק"מ בשנה, זה בערך 5000 שקלים, וכמובן - טיפולים ותיקונים. אתה הרי לא מצפה שהאוטו יסע בלי להתקלקל במשך שנה שלמה, נכון? מדובר הרי במכונית בת 10 ויותר... בוא נקח מקדם בטחון של 3500 ש"ח בשנה והנה הגענו לסה"כ של 12000 ש"ח בשנה, שזה 1000 ש"ח בחודש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חכה קצת!! למה אתם מתעקשים תמיד לקנות אוטו כל כך מהר אם ברור לכם שאם תחכו קצת ותחסכו עוד כסף תוכלו לקנות משהו הרבה יותר טוב (במקרה שלך, עם הרבה יותר פוזה)?

תמצא עבודה, תוותר על הוצאות מיותרות למשך כמה זמן, ולפני שתשים לב כבר יהיה לך פי 2 כסף ממה שיש לך עכשיו...

בהצלחה בכל מקרה,

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

קנה חיפושית... גם רכב שמלא באופי, גם מתאים לשעות הנסיעה שלך (לא בין 7-9 בבוקר, קום מוקדם לבית ספר :wink: ), גם ביטוח וטסט זולים והכי חשוב, אתה יכול לעשות דברים מדהימים מהאוטו הזה... בנוסף, לאף אחד לא יהיה אוטו כזה... אין חיפושית אחת שדומה לשניה!

ועוד משהו, אנשים יביטו בך אחרת אם תהיה לך חיפושית. לא תהיה עוד אחד שיש לו 205 או גולף עם ספויילרים, חצאיות ומדבקות "לא פייר"...

אההה, וסקס במושב האחורי מותנה בשני דברים:

1) ניסיון מוכח בסודות הקאמה סוטרא

2) להיות ממש קטן

:roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קנה חיפושית... גם רכב שמלא באופי, גם מתאים לשעות הנסיעה שלך (לא בין 7-9 בבוקר, קום מוקדם לבית ספר :wink: ), גם ביטוח וטסט זולים והכי חשוב, אתה יכול לעשות דברים מדהימים מהאוטו הזה... בנוסף, לאף אחד לא יהיה אוטו כזה... אין חיפושית אחת שדומה לשניה!

ועוד משהו, אנשים יביטו בך אחרת אם תהיה לך חיפושית. לא תהיה עוד אחד שיש לו 205 או גולף עם ספויילרים, חצאיות ומדבקות "לא פייר"...

אההה, וסקס במושב האחורי מותנה בשני דברים:

1) ניסיון מוכח בסודות הקאמה סוטרא

2) להיות ממש קטן

:roll:

גיליחיפושית בשביל פוזה ?

פאדיחות לנסוע איתה בחניה של הבית ספר ...

ולכותב האשכול, כאחד שעכשיו בן 17 וחודשיים (עם רישיון :) ) אני יכול להבטיח לך שעד גיל 17 אתה תשנה כ"כ הרבה פעמים את "רכב חלומותיך" ... אני למשל התחלתי מ-205 דרך אונו, עברתי לפולו, לפונטו ואפילו לאיביזה עד שהחלטתי לחפש ברצינות מגאן קופה ...

מה שאני מנסה להגיד זה שאתה מתחיל מוקדם מידי. תתחיל ללמוד נהיגה קודם, תתחיל לעבוד או תמשיך לעבוד אם אתה כבר עובד, תאסוף עוד כסף ... ב-4-5 חודשים בכיף אתה חוסך 5,000 ש"ח אם אתה עובד. אחרי שתוציא רישיון ותדע את התקציב בוודאות תתחיל לחפש, כי דוגרי עכשיו זה סתם לטחון מים ..

בהצלחה בכל אופן.

פורסם

בוא קח את הפתרון וגם אני בן 17

רוצה פוזה?? קבל פוזה

רנו 5 עם חצאית ממרזב של השכנה

אולטרות כחולות מיתחת לאוטו

צבע את האוטו בצבעי פנדה תרשום נו פירר שיבינו שאתה מאלה שנותנים בראש

וסע כמו גבר!

נו ברצינובן 17

ואני יגיד לך משהו אחר

עם הבנות שלך ילכו איתך רק בגלל האוטו שלך אז הרבה אתה לא שווה!

**** נמחקו קטעים. זה פורום שקוראים בו אלפי אנשים, ולא צ'אט פרטי, אם קשה לכם להתבטא בעברית סבירה, ולהמנע מקללות וגסויות, אל תכתבו בכלל ***

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

יש לך עוד הרבה זמן, 10K לרכב ראשון לילד בן 17 ע"פ עדיף שתחכה עוד קצת ותחסוך יותר,

אני במצב דומה לשלך, בן 17 וחצי ורוצה לקנות רכב ראשון ההתלבטות שלי היא בן מגאן קופה שנים 97-99 או

106XSI-של אדם ספציפי שאם הוא ימכור אני אקנה ממנו...

אבל כמו שאמרתי כרגע עדיף לך לחסכוך.

פורסם

חכה קצת!! למה אתם מתעקשים תמיד לקנות אוטו כל כך מהר אם ברור לכם שאם תחכו קצת ותחסכו עוד כסף תוכלו לקנות משהו הרבה יותר טוב (במקרה שלך, עם הרבה יותר פוזה)?

תמצא עבודה, תוותר על הוצאות מיותרות למשך כמה זמן, ולפני שתשים לב כבר יהיה לך פי 2 כסף ממה שיש לך עכשיו...

בהצלחה בכל מקרה,

עמוס.

מסכים עם עמוס, אולי כדאי באמת שתעבוד ותחסוך כסף לאוטו יותר טוב עד שתוציא רישיון.

ואם אתה חושב שכל כך מהר תוציא רישיון אז אתה טועה, תוכניות תמיד משתנות לצערנו :?

יוגב 205

• תוכן חדש...