Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-3 שנים החלפתי משאבת מיים בוולבו 740 שלי.

שמתי לב שחלק האלומיניום שעליו מתישבת המשאבה אכול ולא סימטרי.

לאחר שהורכבה המשאבה ,ומולא סיליקון ברווח הכל נראה בסדר.

למחרת שמתי לב שיש בריחה של מיים בחיבור.

חזרתי למוסך ולמרות כל המשחקים שעשינו לא נפתרה הבעיה.

מה שעשיתי לקחתי חומר עצבני שעומד בטמפרטורות גבוהות חיכיתי שהאוטו יתקרר ומילאתי בין 2 החלקים.

יש לציין שעד לא מזמן הכל החזיק מצוין. עכשיו אני שם לב שהחומר מתחיל להתפורר כתוצאה מהויברציות החום וכ"ו.

רציתי לדעת מה אני אמור לעשות מעבר לעובדה שצריך קודם כל משאבת מיים חדשה.

האם ישנו בעל מקצוע שמיישר את חלק האלומיניום, ואז מרכיב את המשאבה חזרה?

אחת לחודש בערך אני מוסיף מיים לאוטו, האוטו אינו מתחמם ונראה לי שמהרווח שנוצר יש בריחה של מיים לאט לאט.

מצ"ב תמונות.

תודה אורן

Img_0668.jpg

Img_0669.jpg

Img_0670.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

שלום.

יש שני אפשרויות האחת, אם יש לך מזל המכונאי שהרכיב את המשאבה לא עשה עבודה יסודית, כלומר

בולוו כאשר מרכיבים משאבת מים חדשה צריך לדעת להרים אותה כלפי מלא בצורה נכונה על מנת שהמשאבה תילחץ על הגומיות שמחברים אותה לראש המנוע ואז להדק את הברגים.

האפשרות השניה מיכיון שמשאבת המים הוחלפה בחדשה, יתכן מצב שהשטח בראש המנוע אשר אמור ללחוץ את משאבת המים אכול מקרוזיה (אבנית) ,עקב שימוש במי ברז ולא בנוזל קרור. אין מנוס אלה צריך לפרק ראש מנוע לבצע מילוי וישור שטח ולהרכיב את הכול כמו שצריך למקום.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...