Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן האוטו מפוקוס, רצו 51 (מעל למחירון) הורדתי קצת.

לטיגרה יש "4 מושבים", המושבים האחוריים מתאימים למישהו בגובה 1.70, לצערי נסעתי במושב האחורי פעם

אחת (1.83) והראש שלי נגע בשמשה האחורית, כל פס האטה חטפתי מכה בראש, אבל נחמד מאחורה

לבני הגזע הנמוך, המושבים לא נוראיים כמו שנראים (כמו ממגרש כדורגל).

אחלה אוטו באמת, אומרים עגלה וזה לא נכון, באמת שלא, יש לאוטו 90 כ"ס והוא סוחב טוב מאוד, לא

חורך אספלט אבל בהחלט מספיק.

והיא מדהימה, אוטו יפה מאוד, אך כמו שאחד אמר זה לא אוטו ספורט וזה אוטו מאוד עדין צריך שיתיחסו עליו

לא בברוטאליות והוא יהיה מאוד אמין.

אתה תראה מחר, אוטו עם עיצוב מדהים לדעתי.

יונתן

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש חבר.

זה בטוח מוקדם להגיד אבל אלו יהיו אחד מרכבי האספנות בעוד 20-30 שנה המבוקשים ביותר.

שמור עליה ותמיד תפנק אותה.

דרך אגב איזו שנה היא?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני חייב לציין שהרכב באמת נראה מדהים, אחד הרכבים שגורמים להפנות את מבטי לשנייה.

אבל אני יודע שטיגרות מתאפיינות בבעיות אמינות. האם זה נכון? הרי זה אופל. או שכמו כל רכב ספורטיבי אחר אשר קיבל התייחסות בלטי הולמת מבעליו אשר התוצר הסופי בעייות אמינות בלתי פוסקות?

יונתן פרסם בדחיפות תמונות (גם מפנים הרכב)!!!

L.A

פורסם

שלום!

הרכב לא סובל מבעיות אמינות, אלא אם התעללו בו, וכמו כן קשה למצוא אחת שלא התעללו בה (אני מצאתי).

לצערי הרכב כבר יומיים על הליפט במוסך מחליפים לו חלקים, הייתה נזילה והרצועה נספגה שמן

אז מחלפים את הרצועה (טיימינג), וכמו כן מחליפים מייסבים שעושים רעש ועושים "יישור קו" קטן.

היום הייתי צריך לקבל אותה חזרה אבל אמרו לי שהאלטרנטור מרעיש ובדרך לשבוק חיים, אז הוא

מוחלף ברגע זה ומחר על הבוקר הרכב אצלי והתמונות אצלכם!

ולירון- נכון מאוד אני מטפל בחתימה ברגע זה ;) ובתמונות מחר!

הרכב שנת 98 יד 00 ברישיון מאדם מבוגר בשנות ה-50 לחייו, האוטו במצב מצוין ואני עושה את

הטיפול לשקט שלי שלא אצטרך לסמוך על מה שהוא עשה ברכב לפני, וכמו כן השלמת פלסטיקים

שגנבו לי (צד שמאל למטה הפלסטיק שמכסה את הוו גרירה), החלק כבר מותקן ד"א.

יונתן

פורסם

תודה רבה לכולם, יש עוד קצת השקעה ברכב (בפנים הרכב) כמו שאתם רואים, שק ידית ההילוכים

יוחלף, ועוד כמה שטויות והאוטו יהיה פיקס.

אם תרצו אני יצלם את המנוע, מנוע כ"כ נקי בחיים שלי לא ראיתי, כאילו עברו עם סמרטוט כל יום :).

ובאמת תודה לכולם :)

יונתן

פורסם

התחדש!(אני בטח הראשון שאומר את זה בציווי :) )

"גנבת" מאוד אדם מבוגר רכב "ספורטיבי".

כל המבוגרים בטח יוצאים מבתי האבות בלילה עם פג'ו 206 GTI ,טיגרה,קליאו ספורט וכו'...

*רואים שהרכב מאדם מבוגר, יש שם רדיו מימיי הפלמ"ח :-P

גם הבד של ההילוכים ובלם היד קצת משופשפים(שובב :wink: )

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תתחדש!! אוטו יפה וסקסי.

האוטו ניראה מעולה, באתי לרשום שצריך להחליף את שק ידית ההילוכים וההנד ברקס אבל ראיתי שאתה מתכוון לטפל בעניין. ריפודים כמו כן גם יעשו הבדל גדול.

תהנה, וסע בזהירות.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...