Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב הזה לפי שתי דורות זה דבר ראשון, דבר שני אחלה סאב לפי דעתי עד עכשיו הוא יותר טוב משתי החדשים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אז יכול ליהיות שזה לא הסאב.

אבל אני בספק,הסאב נראה בידיוק ככה .

טוב אולי אני עשיתי אותו דגם חדש ,בכול אופן שווה לקנות?

פורסם

תשמע, הדור אחרי הסאב הזה גם עולה ככה, אבל לדעתי זה נשמע יותר טוב, תעשה את השיקולים שלך לדעתי שווה לקנות...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אמת..אני כבר לשמוע 2 סאבים...אחר סאב וופר פיוניר 304C זה 600 וואט..אני מרוצה ממנו חבל"ז...

305C זה 800 וואט אני לא מרוצה ממנו כי הוא לא נשמע נקי....

אני אמר הכי טוב תקנה את סאב וופר פיוניר 600 וואט....זה שווה ונקי....

אם אתה רוצה לקנות תפני אלי..יש לי למכירה בשבילך....כי מהוריד אותם בואטו כי אוטו נמכר...אני עובר לאופנוע....

פורסם
הסאב הזה לפי שתי דורות זה דבר ראשון, דבר שני אחלה סאב לפי דעתי עד עכשיו הוא יותר טוב משתי החדשים...
מצטרף ומחזק, אמנם סאב מסדרה ישנה אך הסאב בהשוואה לבאים אחריו של פיוניר הסאב הזה רמה מעל לדעתי. הוא מדוייק יותר באס ברור יותר [שמתחיל ויודע גם להסתיים] ובכלל כללי הצליל הסופי שהוא מפיק הרבה יותר נעים לאוזן .כללי אני הייתי לוקח אותו אך 400 שקל עם תיבה קצת יקר עבורו .300-350 כבר נישמע ראלי יותר .

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מצטרף ומחזק, אמנם סאב מסדרה ישנה אך הסאב בהשוואה לבאים אחריו של פיוניר הסאב הזה רמה מעל לדעתי. הוא מדוייק יותר באס ברור יותר [שמתחיל ויודע גם להסתיים] ובכלל כללי הצליל הסופי שהוא מפיק הרבה יותר נעים לאוזן .כללי אני הייתי לוקח אותו אך 400 שקל עם תיבה קצת יקר עבורו .300-350 כבר נישמע ראלי יותר .

בהצלחה.

אבל בזאפ שזה אתר של השוואת מחירים המקום הכי זול שמצאתי לקנות אותו זה פומפה ושם הם לוקחים 600 שקל בלי תיבה.

ובקשר לסאב כן הוא באמת איכותי,הוא גם מתאים בול לאוטו(פיזו 306 )

פורסם

זאפ לא בהכרח המקום הזול ביותר לחפש דרכו ולהשוות מחירים . הוא לא מציג את כל החנויות האפשריות לקניה של מוצר ספציפי והמחירים הנמוכים ביותר בצורה חד משמעית ובדוקה .ברור לך שהירקות בסופר יקרים מהירקות בשוק וזה לא מצביע על איכות לוקה של הירקות בשוק . בנוסף על כך הסאב הוא יד שניה . שוב לא אמרתי ש400 שח הינו מחיר גבוה לרכישה הספציפית הזו אלה אמרתי שיותר ראלי לדעתי לקנות את הסאב ב300-350 בנוסף על כך קח את דברי בעירבון מוגבל היות וכל אדם והשקפתו האישית בדבר מכירה/קניה יד שניה .

בהצלחה ותתחדש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הפנינה נחשבים לדגמים היותר טובים של פיוניר שבהחלט מתפקדים טוב יותר מהחדשים .

כדאי לך לקנות את הסאב, הוא תמורה טובה למרות שהוא קצת ישן .

דבר עם הבנאדם על מחיר כי בכל אופן הוא היה בשימוש איזה כמה שנים , לא ??

ובפומפה אני בטוח שהסאב הזה אצלם במלאים המון זמןןןןןןן , ובדיבור ישיר עם המוכר אתה מוריד את המחיר.

• תוכן חדש...