Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלנו בעיות ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעת נסיעה ברכב הטורים יורדים ומופיע אזהרה לבדיקת מנוע (צ'ק אנג'יין) ובהגברת

טורים מפסיק וחוזר שוב כאשר הטורים במצב רגיל הבעיה לא מופיעה

כול היודע על הבעיה אשמח לתשובה בדחיפות בתודה מראש

גיא

פורסם

ואוו, תשמע, אני קורא את מה שאתה כותב איזה 7 פעמים ואני עדיין לא מצליח להבין משהו.

כאשר הטורים יורדים מופיעה אזהרה, סבבה.

מה מפסיק כשמגבירים את הטורים ? האזהרה ? ומה חוזר שוב ?

נשמח אם תסביר בידיוק מה הבעיה.

ד"א שנת האוטו, תעזור פה, כנ"ל לגבי דברים נוספים שקורים בזמן האזהרה, האם הרכב רועד ? עומד להיכבה ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תבדוק אם הפלאגים מחוברים כמו שצריך.זה עושה הרבה צרות...

אגב-הנורה check engin" מזכירה לי משהוא מימיי בחיל האוויר-למטוסים יש נורה דומה שאומרת"master caution"-בתרגום חופשי,זהירות כללית.זה לכל אותם בעיות שאין להם מנורה משלהם...מטריד שיש כל כך הרבה בעיות שאין מספיק נורות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שלום רב

מה השנתון של רכבך

אי אפשר דרך האינט" לפתור את הבעיה צריך לבדוק את הרכב ( בלנו זה רכב פשוט וקל למצוא את התקלה )

האם הטורים נופלים כאשר אתה בזמן נסיעה או עמידה

ברכה זיסו יוסי

פורסם

אגב-הנורה check engin" מזכירה לי משהוא מימיי בחיל האוויר-למטוסים יש נורה דומה שאומרת"master caution"-בתרגום חופשי,זהירות כללית.זה לכל אותם בעיות שאין להם מנורה משלהם...מטריד שיש כל כך הרבה בעיות שאין מספיק נורות...

לגבי מטוסים יש שני סיווגים של תקלות

1 תקלות אשר מחיבות התערבות טייס מיידי . תקלות אדומות ( בקרת היגוי \ כשל מנוע או אביזר הכרחי \ אש ) לאותה תקלה תידלק גם מנורת אזהרה כללית

2 תקלות כתומות אשר רק מצינות על כשל במערכת \ רכיב אשר בטיחות הטיסה לא מושפעת ולא מחייב התערבות טייס

לגבי הרכב מנורת " בדוק מנוע " נכנסה בעקבות תקנות איכות הסביבה ואמורה להתריע על זיהום אוויר כתוצאה מתקלה במערכת ההזרקה . יצרנים רבים חיברו את הדלקות המנורה לכול תקלה אשר המחשב מזהה

בברכה זיסו יוסי

פורסם

אני זוכר היטב את כל התקלות והנוריות מהמטוס.פשוט ניסיתי להתבדח...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא רשמת איזה שנה הרכב ואיזה דגם מנוע, בכל אופן בסוזוקי באלנו דגמים מסויימים התופעה נובעת מחיישן CPM תקול, (בגל זיזים עליון) ומדליק נורית תקלת מנוע צ'ק אנג'ין.

לפני החלפתו רצוי לפנות למכון דיאגנוסטיקה לאשר את הנ"ל שכן תיקון רכב דרך האינטרנט מעט לא רציני.

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...