Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לחבר שלי יש גולף שנת 90 .

בשבת נסענו איתה ולאחר כ- 15 דקות נסיעה משולבת בעיר ומחוץ לעיר במהלך הנסיעה נדלקה מנורת שמן בלוח שעונים ובנוסף החלה לצףצף.

עצרנו בצד, למעט אדים של שמן שריחפו במנוע(מכיוון שיש רטיבות והאוטו חם) לא ראינו משהו מיוחד.

מה גם האוטו התחיל לצלצל בצורה קיצונית ממש,ועשן לבן יצא מהאגזוז.

שהאוטו קר התופעה אינה קיימת אלא רק לאחר נסיעה!!

כשיכיבינו את האוטו והנענו שוב המנורה לא דלקה ולאחר מכן דלקה לסירוגין לפי כמות הגז שחבר שלי לחץ על דוושת הגז.

מישהו יכול להביר תופעה זו של מנורת שמן, עשן לבן צלצולים???

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הסימפטומים שהינך מתאר לא מבשרים טוב, אך לא נמהר להסיק מסקנות.

העשן הלבן, מקורו בשריפת נוזל הקירור, ובשילוב עם ירידת לחץ השמן והצלצולים, יתכן ומדובר בראש מנוע בערוב ימיו.

האם חום המנוע היה נורמלי?

מפלסי נוזל הקירור והשמן תקינים?

האם ישנה 'טחינה' במיכל העיבוי/מדיד השמן?

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תראה.

כשהוצאנו את המדיד וכשפתחנו את מכסה השמן היה פשוט שמן שחור סמיך, לא בועות או משהו חריג!!

חום המנוע באוטו שלו לא מתרוממ כל כך מהר אלא לאחר נסיעה ארוכה, המחוג הגיע בקושי לרבע!!

מיים הוא אמר שהוא מוסיף מידי פעם,מה גם הוא נתקל בתופעה שיש אידוי ממיכל העיבוי ומיים מנסים לפרוץ החוצה למרות שהאוטו לא מתחמם וכשהמאוורר עובד הכל נרגע!!

כשהוא מכבה את האוטו ופותח את מכסה השמן יש אדיי שמן!!

מה דעתך??

פורסם

אם המים מבעבעים ומנסים לפרוץ החוצה ובנוסף קיימת התופעה של איבוד מים, צריך לבדוק את האפשרות שאטם ראש דפוק.

פורסם
אם המים מבעבעים ומנסים לפרוץ החוצה ובנוסף קיימת התופעה של איבוד מים, צריך לבדוק את האפשרות שאטם ראש דפוק.

אטם ראש דפוק וראש מנוע דפוק זו בעיה זהה???

פורסם

שלום לדעתי לא צריך להבהל ולהסיק מסקנות חפוזות נסה להחליף את החישן של הלחץ שמן (הוא נמצא בסמוך לפילטר ועלותו כ30 ש"ח אם אין לך נסיון פנה למוסך ודרוש מהם לעשות זאת.

לי היתה בעיה דומה וכשהלכתי לקנות את החישן (ממוסך מרכזי פולקסוגן) בדיוק מוסכניק קנה את אותו חלק מה שמעיד על כך שזו בעיה שכיחה בגולף.

פורסם
שלום לדעתי לא צריך להבהל ולהסיק מסקנות חפוזות נסה להחליף את החישן של הלחץ שמן (הוא נמצא בסמוך לפילטר ועלותו כ30 ש"ח אם אין לך נסיון פנה למוסך ודרוש מהם לעשות זאת.

לי היתה בעיה דומה וכשהלכתי לקנות את החישן (ממוסך מרכזי פולקסוגן) בדיוק מוסכניק קנה את אותו חלק מה שמעיד על כך שזו בעיה שכיחה בגולף.

קראת את יתר הסימפטומים??

מה לגבי ביעבוע של מיים ועשן לבן, לא קשור ללחץ שמן נמוך?

פורסם

אם יש עשן לבן וצלצולים, הרי שרוב הסיכויים שמדובר באטם ראש מנוע ולא בזיוף של היוניט. שוב, רק בדיקה רצינית במוסך תוכל לאמת זאת.

• תוכן חדש...