Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמל״ק - מחפש פידבק, מה לשפר וכו׳ על אתר שבניתי (בימבה גורו) שמוצא חלקים מאתרים בחו״ל על פי מספר רכב.

רכשתי לפני שנה Volvo v40, רכב מצויין אבל חששתי מהחלפים היקרים ... נתקלתי בבלוג שמסביר איך לייבא בעצמך מחו״ל ולחסוך.
ניסיתי את זה בעצמי על תושבות מנוע, לקח קצת זמן להבין את מספרי החלקים, מאיפה אפשר לייבא, האם מותר לייבא,
לקח קצת זמן אבל בסוף הצלחתי :)
במקום 900 שקל על חלק, מצאתי חלקים תואמים ב-250 . (סך הכל חסך לי 1800 שקל בטיפול !!)

כל התהליך הזה, במקום לעשות אותו כל פעם ידנית, עשיתי אוטומציה שעושה את זה בקליק באמצעות AI.
כל מה שצריך זה מספר רכב וזהו. הכל מתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. (מציאת חלקים, השוואה בין אתרים, רגולציה וכו׳)

למי שזה רלוונטי, מוזמנים להתנסות בעצמכם, כל מה שצריך זה מספר רכב וזהו. 
זה כרגע בפיילוט אז אשמח לפידבק על כל דבר, מה לשפר, מה להוסיף וכו׳
תודה !

• אהבתי 2
  • משעמם 1
פורסם

לא בטוח שצריך אוטמציה ,

יש אתרים שאתה לפי סוג רכב, סוג מנוע, שנה, יכול לבחור חלקים כמה שבא לך בעקרון .

כמו cars245 ו ak24parts למשל .

פורסם

אתה צריך להשוות מחיר של חלק מקורי לחלק מקורי.

חלק תואם לחלק תואם.

כל אחד מהם קונים בסוג שונה של אתרים. 

הידע בנושא הזה קצת יותר מורכב ודורש ניסיון. לא הייתי סומך על רובוט שיעשה לי קנייה חכמה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 8 שעות, Chmimo כתב:

לא בטוח שצריך אוטמציה ,

יש אתרים שאתה לפי סוג רכב, סוג מנוע, שנה, יכול לבחור חלקים כמה שבא לך בעקרון .

כמו cars245 ו ak24parts למשל .

בשני האתרים שציינת יש להם ערימות של טעיות והם מודים בזה בעצמם - 

אם כבר להיעזר בשירות שלהם זה לשלוח מספר שילדה ולבקש חלק מתאים

פורסם

קודם כל, מרגש אותי כל פעם מחדש לראות איך אנשים ממציאים פה פיתרונות לבעיות שעולות בלי סוף.

הייתי שמח אם דווקא האנשים שיש להם ניסיון בהזמנת חלקים מחו''ל יעשו שימוש באתר כזה ויעידו אם עובד נכון וטוב. אם מביא תוצאות מדויקות. אם מביא מבחר, כולל מהארץ. מוצא מבצעים. 

שאלה,

כשאתה מדבר על אוטומציה, זה כולל בדיקות לצורך באישורים? יש אפשרות למלא את בקשות האישורים מהאתר? איך החלק הזה עובד?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הזנתי באתר את הסקודה שלי - בפילטרים הוא עשה עבודה טובה, נתן מק"ט מדויק והפנה לעמוד המוצר

בפלאגים הוא נתן לי מק"ט שתואם בכלל למאזדה ובנוזל בלמים הוא נתן לי בולם אחורי ללקסוס

האתר עצמו אחלה בשורה, וכאשר הוא יעשה את העבודה בלי טעיות זה יתן מקפצה גדולה לחובבי הרכב 

אני כשלעצמי לעולם לא סומך על אוטומציה כולל בבקרת שיוט וסטייה, כנ"ל באתר הזה - אבל ככול וזה ישתפר זה יהיה עוזר מוצלח במיוחד

פורסם

בוודאי שאתה סומך על אוטומציה. הכל תלוי איפה ובאיזו רמה.

אתה לא שולח ידנית אותות לפלאגים שיתנו ניצוץ. ברור שלא לזה אתה מתכוון. פשוט נתת פה הצהרה כוללת.

יחד עם זה, אני איתך בעניין בקרת שיוט וסטייה מנתיב.

או שאני נוהג, או שמישהו אחר נוהג, כולל תוכנת נהיגה אוטונומית. האמצע הזה משגע אותי נכון לעכשיו.

פורסם

המספר רכב זוהה אצלי בסדר גמור, מה שכן זה צריך להיות יותר בגדול הכיתוב של המספר כי לא הייתי בטוח בכלל שזה קלט. לא רואים את הכיתוב הקטן של המספר והדגם ויצרן. 

בדף של מחירי יבוא לחלפים שלך - גם הייתי מוסיף בגדול את המספר רכב והפרטים. שיהיה אחידות בין הדפים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אין קישור ואין follow-up במשך שבוע... האם זו רמת השירות שמשתמשי האתר צריכים לצפות לה? אני מברך על היוזמה, אבל לדעתי יש תהליכים שקצת חיכוך בהם לא מזיק. לא כל דבר בעולם צריך להיות 'קל', נגיש, או פתוח לכולם.

אם בן אדם לא יודע למצוא את ה-VIN שלו ולהזין אותו לאחד מעשרות פורטלים בינלאומיים שיעשו את אותה פילטרציה שעושה האתר הזה (רק יותר טוב ועם שנים של נסיון), אולי עדיף שימשיך לרכוש בארץ. כי אם האתר יעשה כמה טעויות והלקוח יתחיל להתלונן לעסק שממנו הזמין בגלל חיפוש לא נכון, זה עלול להוביל מהר מאד לחסימה גורפת של משלוחים לישראל. כבר היו דברים מעולם ולא פעם הם התחילו מיוזמות כאלה בדיוק. 

פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

אין קישור ואין follow-up במשך שבוע... האם זו רמת השירות שמשתמשי האתר צריכים לצפות לה? 

אתה צוחק? הבן אדם נתן פרומפט לקלוד, לא פתח עסק...

• אהבתי 1

Miata ND2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...