Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאוד יפה, מסוג הדברים שהייתי עושה. רכב חלום.

חשבת להוסיף את חיישני החניה הקדמיים המקוריים? 

חשבתי להוסיף אצלי, זו עבודה גדולה ורצינית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

רואים שנהנית מהעבודה שעשית, אבל הייתי בטוח שתשתמש בפתרון המקורי: המראה בדגמים האמריקאים מכילה שלט שניתן ללמד אותו קודים של שלטים זרים. אני בטוח שעם מעט מחקר היית מוצא איך לעשות לזה רטרופיט.

היום בארץ רוב החניונים שאני משתמש בהם עם LPR אז פחות רלוונטי.

IMG_3833.jpeg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 8 שעות, Pavlik כתב:

מאוד יפה, מסוג הדברים שהייתי עושה. רכב חלום.

חשבת להוסיף את חיישני החניה הקדמיים המקוריים? 

חשבתי להוסיף אצלי, זו עבודה גדולה ורצינית.

ברכב הקודם שלי (גולף דור 7) הוספתי חיישנים אחוריים, קדמיים וחנייה אוטומטית. זה פרויקט די ארוך שלקח בערך חודש, וכל פעם עשיתי קצת, אבל בסוף זה עבד. 

הבעיה שלי ב-Retrofits מהסוג הזה שהם מוסיפים הרבה חוטים, וזה משהו שאני פחות אוהב. 

תודה רבה!

לפני כשעה, amosbmw כתב:

רואים שנהנית מהעבודה שעשית, אבל הייתי בטוח שתשתמש בפתרון המקורי: המראה בדגמים האמריקאים מכילה שלט שניתן ללמד אותו קודים של שלטים זרים. אני בטוח שעם מעט מחקר היית מוצא איך לעשות לזה רטרופיט.

היום בארץ רוב החניונים שאני משתמש בהם עם LPR אז פחות רלוונטי.

IMG_3833.jpeg

שאלה מעולה. לא עשיתי זאת משלוש סיבות:

הסיבה הראשונה היא שזה מרגיש לי, אישית, פחות אינטואיטיבי להושיט את היד כלפי מעלה כדי ללחוץ על כפתור. 

הסיבה השנייה היא שהמראה בדגם שלי שמכילה HomeLink באה תמיד עם מערכת האזעקה; אין דגם שמגיע רק עם HomeLink. מלבד העובדה שאין לי מערכת אזעקה מקורית (אין כזו אופציה בישראל) - נורת ה-LED של דריכות המערכת היא עצומה ובולטת מתחת למראה מה שממש מכער אותה בעיניי:

IMG_7406.thumb.jpeg.d8e160614d8748beab6ac1230f8ac618.jpeg

בדגמים החדשים יותר (G Series) יש מראה יותר מודרנית - כמו בתמונה שצירפת - ושם נורת ה-LED הרבה פחות בולטת, וגם המראה עצמה רחבה יותר ועם פחות שוליים, מה שנותן לה מראה יוקרתי יותר. העניין הוא שלטעמי העיצוב המודרני הזה לא מתאים ל-״גסות״ של ה-F Series, וזו בעצם הסיבה השלישית.

IMG_7406.jpeg

2016 BMW M235i.

פורסם

אחד הדברים שימושים שיצא לי לראות בתור שידרוג.

מה היה במקום הכפתור? כפתור ריק שלא עושה כלום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה! 

לפני השדרוג, היה סט הכפתורים הרגילים ללא הכפתור הנוסף (חלק שונה לגמרי):

IMG_7410.thumb.jpeg.fd1776a11e79e37f571d0b81969d06ad.jpeg

מה שמעניין ולא מפתיע, אגב, הוא שבחלק הקודם, ה-PCB עצמו מכיל רק את הכפתורים של בקרת ביטול ההחלקה ובורר מצבי הנהיגה. לעומת זאת, בחלק החדש, אף על פי שזה הואריאנט שמכיל רק את כפתור ה-״P״ (ולא המצלמות ההיקפיות), ה-PCB מוכן ומרושת כבר לכפתור נוסף. הדבר היחיד שחסר הוא נורת ה-LED (לתאורה הכתומה שמאירה את הכפתור) והכפתור עצמו. לכן, ההיגיון אומר לי  שהכפתורים התחתונים (כפתור ה-“P” וכפתור המצלמות) הם חלק ממערך אחיד שהולך למודול אחיד ששולט בהם, שזה בסך הכל הגיוני היות והם כולם קשורים ל״חנייה״.

2016 BMW M235i.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עבודה יפה ואיכותית!

1. למתקדמים אפשר לקחת מתח מהרכב ולוותר על הסוללה.

2. אצלי זה לא היה עובד כי חייבים לקרב את השלט כמה שיותר כדי שהסיגנל יגיע (במראה זה היה עובד טוב).

3. אצלי יש גם פיצר מתקדם של העברת השלט מהמקום הקבוע שלו לתא אחר כשאני מגיע עם אופניים על הגג כדי שלא בטעות להיכנס בתקרה... אצלך זה בטח היה קוד סודי או לחיצה על עוד לחצן בו זמנית. 🤣

פורסם

לפי התמונה זה שער של בניין.
בבית פרטי אפשר להוסיף על המעגל החשמלי של הלוח רכיב של Shelly ואז דרך ה carplay לפתוח ולסגור את השער בלחיצת כפתור.
אפשרות קלילה למי שמבין קצת בחשמל ויש לו שער פרטי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

ביצוע מעולה, כל הכבוד.

חשבתי על זה שנים.

יש מתג "מת" בפאנל מצד שמאל להגה, לדעתי של אורות ערפל קדמיים שאין ב-240.

חשבתי איכשהו להסב אותו למתג חניה, אולי אפילו ברמה של לחיצה פיזית על השלט שיוחבא מאחור.

מפה לשם האוטו אצלי עוד מעט 9 שנים🤦

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...