Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לי גישה לצינור מים,

יש לי אקדח קצף מעליאקספרס,

ו-2 דליים

כרגע החומר היחיד שיש לי זה ONR המקורי ושל Ethos

איך אתם ממליצים לי לשטוף?
שיטת 2 הדליים? אחד עם חומר אחד בלי?

תודה

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גרניק חשמלי עם מיכל של 20 ליטר.

ואת המקציף.

• רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 12.6.2026 בשעה 20:36, yulianx כתב:

גרניק חשמלי עם מיכל של 20 ליטר.

לחשמליים יש מיכל פנימי? לא ידעתי. חשבתי שהם מוזנים מצינור מים, ללא מיכל. 

הגרניק WORX שלי החליט שהוא לא שואב מים, כמובן שגיליתי את זה כשירדתי לרכב עם דלי רק בשביל לנקות את מה שהציפורים החליטו לעשות כי רכב לבן כנראה הזכיר להם אסלה. אז מצאתי את עצמי עובר עם סמרטוט וזהו, עצבני על הכלי ש"התפגר" אחרי מעט מאד שימושים. 

גיגול זריז מאוחר יותר, מסתבר שלדגם הזה יש בעייה די נפוצה וקלה לפתרון- "AIR LOCK", אוויר חוסם את מעבר המים\מונע שאיבה. זה, פלוס ניקיון (הגיע הזמן) של 2 הפילטרים (זה שמחובר לצינור עצמו וזה שהצינור מתחבר אליו- יש לנתק את החלק מהאקדח, בזהירות, ומגלים עוד פילטר פנימי). 

הפתרון: שפיכת מים ישירות לתוך הכלי מברז\בקבוק מים תוך כדי הפעלה של הכלי. זה שחרר את החסימת אוויר, והכלי חזר לעבוד רגיל. 

מוגש כשירות לציבור- אם עוד מישהו ייתקל בבעייה הזו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכוונה למיכל בנפרד,,למרות שהזמנתי כזה עם מיכל פנימיScreenshot_20260608_101758_SamsungBrowser.thumb.jpg.7dc025e22d5e2fe2c5697b7fcab396a3.jpg

• מעניין 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

"AIR LOCK", אוויר חוסם את מעבר המים\מונע שאיבה.

קורה בכל גרניק שעמד ללא שימוש הרבה זמן.

לכן מופיע בהוראות התפעול שיש להזרים מים דרך המכשיר מבלי להפעיל את המנוע (לא ללחוץ על הדק האקדח) עד שיוצא זרם אחיד וללא הפרעות.

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...