Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות שטיפה ווקס לאוטו (משהו מקצועי), יש המלצות באיזור רעננה בעיקר ? ומחיר גג עד 300 שקל... תודה לעונים

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אסור לעשות ווקס לאוטו חדש

איזה חודש או יותר

חוץ מזה הכי טוב לעשות לבד , לפי דעתי

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

אני בעד American Wash ליד קניון רננים (על כל פנים אני רוחץ את צי הרכב שלי שם)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שאלה: למה אסור לעשות ווקס לאוטו חדש?

בשתי רכבים חדשים שההורים שלי קנו לפני כמה שנים עשיתי ווקס איך שהן הגיעו , ולא הייתה בעייה (איביזה שהייתה אצלנו 8 שנים ועכשיו פולו שאצלנו כבר 4 שנים)

יש לציין שלא עשיתי לרכבים פוליש שהיו חדשים אלא ווקס בלבד.

איתמר ג'ורג'

פורסם

בטח שמותר וקס וכמה שיותר גם יותר טוב ולא משנה מתי, זו סך הכל שכבת הגנה שתמיד עוזרת ולא מזיקה בשום אופן, לעומת זאת פוליש כדאילעשות למכוניות ישנות שיש להן בעיות בצבע...

אגב לדעתי לא כדאי לעשות וקס עם מכונה כי ככה עדיין יש סיכוי לפגיע מסויימת בצבע ולכן כדאי לך לעשות לבד זה לוקח סך הכל שעתיים שלוש... הבדל במראה לא יהיה בכל מקרה כי האוטו חדש, אז למה לשלם 300 שקל על זה?

פורסם

יש מקום בהרצליה ליד התחנה המרכזית ברחוב הס. מומלץ.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

המליצו לי על מכון שטיפה ליד הקאנטרי קלאב ברעננה

מישהו מכיר ? ממליץ ?

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
המליצו לי על מכון שטיפה ליד הקאנטרי קלאב ברעננה

מישהו מכיר ? ממליץ ?

לא זכור לי שיש ליד הקאנטרי...אני יודע שיש מאחורי הקאנטרי...ואני רוחץ שם באופן קבוע ואני ממש ממש מרוצה!!..

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...