Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בנוסף,

האם יש לכם מושג בערך כמה מטרים של ניילון פצפצים אני צריך?

2 מסכי מחשב 24 אינץ', 2 טלויזיות 42 אינץ', מקרן רגיל, סט שלם של Corelle 18 חלקים, חוץ מזה עוד כ-15 כוסות שתייה סה"כ, כמה ספלים..

תודה!

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

כלי חרסינה וזכוכית אורזים כשביניהם דפי נייר דקים.

תמדוד כל אחד מהמכשירים וכפול ב-4-5, זה מספיק לשכבה כפולה של פצפצים. רק שים לב שהרוחב מספיק.

כאן מצאתי חברה שמוכרת חומרי אריזה, כולל ערכות למעבר דירה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, גולדן191 כתב:

2 מסכי מחשב 24 אינץ', 2 טלויזיות 42 אינץ', מקרן רגיל, סט שלם של Corelle 18 חלקים, חוץ מזה עוד כ-15 כוסות שתייה סה"כ, כמה ספלים..

ה ai אומר לקנות גליל פצפצים של 50 מטרים. כי צריך לעטוף כמה פעמים כדי להגן משריטות ומכות. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש לי 25 קרטונים של אמזון, 10 הלכו לפח כי הם לא במצב הכי טוב.

אתם רוצים להגיד לי מנסיונכם שאין להם ערך במעבר דירה? אפילו לא לאיזה 10-20 ק"ג של בגדים בוואקום?

לפחות 8 קרטונים בגודל שיכול להכיל לפחות שקית אחת, אבל מצד שני שקיות וואקום של בגדים אפשר גם להוריד עם שקיות גדולות של איקאה.

תודה

לפני כשעה, sperial כתב:

כאן מצאתי חברה שמוכרת חומרי אריזה, כולל ערכות למעבר דירה.

אני לא צריך כל הקרטונים האלה, יש לי כבר את האקרילי הזה לסגירת קרטונים, וזה כולל משלוח. אבל נחמד, יכול לעבוד בעתיד. תודה

פורסם

כשאתה כותב ״קרטונים של אמזון״ זה לא אומר הרבה. יש להם הרבה מאוד גדלים.

לא הבנתי 10-20 ק״ג בארגז או סה״כ? כמשקל של ארגז זה המון. תארוז בארגזים שאתה מסוגל לסחוב בנוחות, וחשוב - סמן לאיזה חדר, או אפילו ארון, מיועד כל ארגז. אם זה סה״כ הבגדים שלך זה מעט מאוד, תעבוד בצורה הכי נוחה, זה נכון גם לכל שאר הציוד.

בעבר הבעיה הכי גדולה היתה ספרים, היום כמותם התטמצמה מאוד, מרל מאוד על מעבר דירה.

וחשוב - נתל את מעבר הדירה כדי להיפטר מעודפים. לא יאומן כמה עודפים מצטברים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש לי סה"כ 6 שקיות וואקום עם בגדים, וזה לא כולל את הבגדים בארון.

2 שקיות שוקלות 5 ק"ג

1 שוקלת 2.5 ק"ג

1 כשלה - לא מחזיקה וואקום - אולי נהרסה, 4 ק"ג

ועוד כמה שלא בדקתי

בקיצור, אלה ששוקלות מעל 4 ק"ג לא יתאימו לקופסאות של אמזון כי גם הם לא פריארים לשלוח קופסאות ענקיות.

בקיצור צריך עוד שקיות וואקום כי אין לי, וכל הבגדים שבארון יצטרכו עוד כמה שקיות.

אני קונה קופסאות בלי קשר למה שיש לי, תודה.

הימניות בומבה, לא ייכנסו בקרטון קקמייקה.

IMG_20260615_210218.jpg

פורסם (נערך)

מה הבעיה להעביר את הבגדים כמו שהם, בתוך שקיות ניילון עבות והרמטיות? בשביל מה הקרטונים הנוספים? 

להפך, בגלל הגמישות של האריזה הזאת קל לדחוף אותם לרכב רגיל ולא צריך לבזבז מקום במשאית של ההובלות.

כמו כן, אל תיסחף עם הפצפצים. צלחות וכד' אפשר כאמור לעטוף בנייר עיתון, לרכוש גליל נייר דק שיהיה זול יותר, או לגשת לבית דפוס סמוך ולשאול אם יש להם גלילי נייר פסולת שאפשר לקחת בחינם. את המסכים והאלקטרוניקה תעטוף במגבות או בשמיכות שממילא עוברות דירה, זה רק יחסוך לך את הצורך להעביר אותן בנפרד.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

טלויזיה ומחשב זה מהדברים שאני מוביל עצמאית באוטו ‏(יחד עם הסטריאו , הפטיפון והרמקולים‏). 

יש דברים שממש לא בא לי שייפגעו ואם אני יכול למנוע את הסיכוי- מה טוב

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 3 דקות, שביט כתב:

טלויזיה ומחשב זה מהדברים שאני מוביל עצמאית באוטו

טלויזיה איך? עם הקופסא המקורית, נכון?

מחשב גם אני בכל מקרה הייתי מוביל אצלי, גם את הקטנים.. מיני פיסיז, בדיוק בדקתי אם הקופסאות שלהם נמצאות

לפני 25 דקות, Derish כתב:

מה הבעיה להעביר את הבגדים כמו שהם, בתוך שקיות ניילון עבות והרמטיות? בשביל מה הקרטונים הנוספים? 

אעשה את זה. מעולה תודה.

לפני 25 דקות, Derish כתב:

כמו כן, אל תיסחף עם הפצפצים. צלחות וכד' אפשר כאמור לעטוף בנייר עיתון, לרכוש גליל נייר דק שיהיה זול יותר, או לגשת לבית דפוס סמוך ולשאול אם יש להם גלילי נייר פסולת שאפשר לקחת בחינם. את המסכים והאלקטרוניקה תעטוף במגבות או בשמיכות שממילא עוברות דירה, זה רק יחסוך לך את הצורך להעביר אותן בנפרד.

אחלה רעיונות, אקח לתשומת ליבי, תודה

פורסם (נערך)

ברצפה של הנוסעים מאחור, עטופה בשמיכה. אני עובר בתוך אותה העיר, לא מבאר שבע לחיפה 😄

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתאריך 15.6.2026 בשעה 17:58, גולדן191 כתב:

בנוסף,

תודה!

תקנה גליל קומפלט,נדמה לי זה 50מטר או משהו

מה שיישאר תשמור\תמכור\תמסור,אתה לא באמת תדע כמה צריך,ומרפי,תמיד יחסר גם לאחר כל חישוב...

• רעיון טוב! 2

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, ezuf כתב:

תקנה גליל קומפלט

זה בדיוק מה שאני עשיתי בעבר. היה שימושי לכמה דברים נוספים-  ששכחתי שצריכים הגנה (ולכמה דברים שצריך להגן על דברים אחרים מהם). 

תמיד יש הפתעות במעברי דירה.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, ברווז כתב:

זה בדיוק מה שאני עשיתי בעבר. היה שימושי לכמה דברים נוספים-  ששכחתי שצריכים הגנה (ולכמה דברים שצריך להגן על דברים אחרים מהם). 

תמיד יש הפתעות במעברי דירה.

סתם שאלה אם כבר מדברים, אני באותה דירה 8 שנים בעצם.. לא זוכר כלום מפעם שעברה, איך ארזת צלחות כוסות וכל זה? פצפצפים או נייר רגיל?

יש לך טיפים כלשהם בנוסף לזה?

השאלה גם ל @ezufאם תוכל לעזור :) 

פורסם

אין ממש טיפים שלא עלו פה כבר, פשוט להשתמש בהיגיון בריא. 

בתוך כוסות דחפתי גם או נייר או פצפץ (כנראה הפצפץ) מעבר ללעטוף אותם חיצונית. אידאלית תכולת הקרטונים (במיוחד אלו שמכילים דברים שבירים) תהיה "נעולה" במקום ולא תוכל לזוז. אם צריך לרפד עוד את הקרטון (עיתונים, שאריות קרטונים וכדומה) אז לעשות את זה. ואם יש לך גישה לעגלה אז זה קצת יקל עליך. 

לא מומלץ להשתמש בעגלה שנועדה למדרגות (אלו עם ה-3 גלגלים בכל ציר). זה דופק את הגב, כל מדרגה זה "בום!" וזה יותר זוועה מאשר להזיז את הקרטונים בלי עגלה וביותר נאגלות. מאד לא כיפי. ואם המשקל גדול מדי, העגלה מזיזה אותך ולא להיפך. 

ותקפיד לרשום על הקרטונים לאיזה חדר הם שייכים ובגדול מה התכולה. עם טוש. במיוחד השבירים. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...