Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר שלי, כשעה דרומית מב"ש,

יש לו 330E והתקלה בגיר היא כזו: כשהוא נותן גז עד הסוף, יש רעידות. החליפו תושבות מנוע ואין שינוי.

הציעו לו ב-2 מקומות בדרום החלפת גיר ב 15K ש"ח, הוא מחפש לתקן. אין לו בעיה להגיע למרכז.

זה לא בעיה אקוטית כי בתכל'ס האוטו נוסע הכל טוב ואין נורה, כשנותנים גז עד הסוף יש את הרעד שלא היה קיים לפני כמה שנים.

הוא מוכן לטפל אם זה לא יוצא 15K ש"ח אלא משמעותית פחות מזה. חצי ומטה אני חושב. לדעתו יש איזה משהו קצת שבור בגיר אבל לא בטוחים, שן כלשהי או משהו.

@Fraysa היי, אשמח לעזרה בבקשה, האם סטאס גם משפץ גיר של BMW? תודה

פורסם

אם זה הגיר היפני, יותר סביר שהבעיה היא חיצונית ולא מהגיר עצמו בפרט אם הק''מ לא גבוה

תושבת גיר ושמן נבדקו? צנרת? קולר גיר?

בכל אופן כדאי שיתייעץ עם יניב גירים בפ''ת

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

תודה,

יש לך הפניות באנגלית לכל מה שכתבת?

תושבת גיר? יש לך מק"ט של זה?

שמן גיר אני אברר איתו ככה בלי הפניה לחו"ל

צנרת? מה זה באנגלית איך נקרא?

קולר גיר? איך נקרא באנגלית?

לגבי יניב גירים בפ"ת, הוא מבין בגירים של BMW? כי הם רוצים להגיע למישהו שמומחה בגירים של BMW אבל שלא יגיד להם שצריך חדש. זה מישהו שגר 90 ק"מ דרומית לב"ש.

כי הוא לא ישים 15K ש"ח כנראה. הוא מחפש תיקון לא חדש. אני מבין שיניב מתקן אבל יש גם סיכון שיגיד שצריך חדש, כמו שעשו לו ב-2 מקומות בדרום.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

אין לי מק''ט, לא מכיר את הרכב, אבל הערכה כללית שגיר יפני אמין לא שובק כ''כ מהר.

צנרת גיר - אם נוזל ממנה שמן יכולה לגרום למכות בגיר כי נכנס אויר למערכת פלוס זה שחסר שמן (היה לי ב 2 אסטרות של GM אחת מהן דיזל עם גיר יפני)  באנגלית Automatic transmission fluid piping

קולר גיר Automatic transmission fluid cooler 

משתדל לעזור

פורסם
לפני 6 דקות, PASHUT כתב:

אבל הערכה כללית שגיר יפני אמין לא שובק כ''כ מהר

הגיר GA8P75HZ שיש ב iPerformance BMW 330e 2016 זה גיר יפני?

אני חושב שזה גרמני, אבל לא ראיתי הוכחה חותכת עדיין. 

תעשה גוגל על המק"ט עם transmission או עם iPerformance, אתה לא תמצא הוכחה לדעתי שזה יפני, אני על זה כבר כמה דקות. תעדכן אם מצאת.

למה ש BMW יתנו ליפנים לייצר להם גיר בעצם?

בכל מקרה, תושבת גיר יכול להיות מעניין, כי ברגיל אין בעיות רק ב "קיק דאון", אבל צריך לקרוא על מק"טים באנגלית ולהבין יותר.

פורסם

ברכב הראשון שלי ספארק 2012 היו רעידות ברוורס לאחור בלבד, החלפת תושבת גיר ב 300 ש''ח פתרה את הבעיה, הגומי שלה היה גמור ולכן היה חיכוך של 'ברזל בברזל'.

לגבי היצרן, כנראה שטעיתי וזה אכן ZF הגרמני (למרות שבמוו עובדים גם איסיין כי יש להם מוניטין אמינות, כמו שפיג'ו קונים מהם גירים למנועי 1.6 שלהם)   ראה פה https://www.youtube.com/watch?v=O0wasbWNdJE

ופה https://www.youtube.com/watch?v=y7pJ4V5Rcdo

משתדל לעזור

פורסם

מוזר מאוד, כי בעיה בגיר אמיתית מתבטאת במכות בכנסת הילוך ובהחלפת הילוכים בעיקר.

מה עם לבדוק ציריות? אולי זה בכלל מיספייר מהפלאגים? מנין לו שזה 100% הגיר? זה מה שלא ברור פה לפני שרצים להחלפת גיר קומפלט..

משתדל לעזור

פורסם
לפני 2 דקות, PASHUT כתב:

מה עם לבדוק ציריות

כיוון מעניין, אבל אז גם בתאוצה רגילה היה צריך לשמוע רעש או להרגיש רעד לא?

לפני 2 דקות, PASHUT כתב:

אולי זה בכלל מיספייר מהפלאגים

גם מעניין, לא יודע להגיד. אברר איתו

פורסם

בF30 יש בעיה מוכרת של תושבת של כבלי בלם יד שמתפוררת, ואז הכבלים של בלם יד נוגעים בדרייבשאפט. שווה לבדוק את הכיוון הזה.

הגיר כמובן של ZF.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...