Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה נקרא Idle RPM Fluctuations 

בגדול השאלות שנשאלות שם זה מתי החלפת פילטר אוויר? מתי החלפת פלאגים? כמה קילומטראז' יש לרכב מאז הפלאגים וכמה שנים עברו? ויש עוד דברים כמו חיישן חמצן MAF וכאלה.

אתה צריך לקרוא על זה, זה עולם ומלואו.

גם לחבר OBD זה מומלץ.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

היי, האוטו נקנה ב40,000 ק"מ

הטיפול האחרון היה באיזור ה39,000 ק"מ

זה היה הטיפול ה3 של האוטו

עשיתי מאז שקניתי את האוטו 8,500 ק"מ מאז סוף דצמבר 2025

זה נמצא בבית שלי ספר הטיפולים של הרכב וכרגע אני בעבודה (עד 11 בלילה)

האוטו נוסע כרגיל, נוסע יפה, מעולם לא חשבתי שצריך להתייחס לבעיה הזאתי..

מה עלי לעשות? האם זה קריטי הבעיה הזאתי? האם הוא יוכל לסחוב ככה עד הטיפול הבא? (עוד 7,000 ק"מ)

*ידוע לי על הבעיה הזאתי בכמה ימים האחרונים

*אוטו היברידי

עריכה אחרונה על ידי Antsel
פורסם
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

זה נקרא Idle RPM Fluctuations 

בגדול השאלות שנשאלות שם זה מתי החלפת פילטר אוויר? מתי החלפת פלאגים? כמה קילומטראז' יש לרכב מאז הפלאגים וכמה שנים עברו? ויש עוד דברים כמו חיישן חמצן MAF וכאלה.

אתה צריך לקרוא על זה, זה עולם ומלואו.

גם לחבר OBD זה מומלץ.

איך יודעים אם מה שיש לי סובל דיחוי או שלא? אני לא רוצה שיהיה גרוע יותר

פורסם

ניקוי מצערת היא פעולה פשוטה מאוד, תתאם עם מוסך שלא ייקח לך הרבה זמן

תקפיד שיעשו לך כיול ולימוד מצערת לאחר מכן וסע לשלום [בהנחה וזה אכן זה, כפי המסתבר]

כמובן במידה והאוטו מטופל טוב ובזמן והוחלף פילטר אויר ופלאגים לפי היצרן, אז מה שנשאר זה מצערת.

[לדבריך בוצע טיפול, בדוק בקבלה האם הוחלף פילטר אויר]

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Antsel כתב:

איך יודעים אם מה שיש לי סובל דיחוי או שלא? אני לא רוצה שיהיה גרוע יותר

צריך לטפל בזה.. הייתי מטפל בזה כמה שיותר מהר.

לא יודע להגיד לך אם זה מצערת או לא אבל הכיוון של המצערת נשמע לי סבבה. כמו כן אם אין לך OBD זה גם זמן טוב לרכוש לקראת העתיד,  הומלץ פה על Vgate iCar Pro מעליאקספרס, עלה לי סביב 18$ והמחיר דומה גם היום. גרסת BT 4.0.

זה יכול להיות הרבה דברים, ציינו לך בפוסט כמה מהם.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
Just now, גולדן191 כתב:

צריך לטפל בזה.. הייתי מטפל בזה כמה שיותר מהר.

לא יודע להגיד לך אם זה מצערת או לא אבל הכיוון של המצערת נשמע לי סבבה. כמו כן אם אין לך OBD זה גם זמן טוב לרכוש לקראת העתיד,  הומלץ פה על Vgate iCar Pro מעליאקספרס, עלה לי סביב 18$ והמחיר דומה גם היום. גרסת BT 4.0.

תודה רבה שאתה מאיר לי ופותח לי את עיניי, אני אלך לטפל בזה בהקדם. אם אני נוסע כל יום תל אביב רמלה הלוך חזור יהיה אפשר לטפל בזה גם בחמישי או שזה לא בסדר? או שעדיף לטפל בזה כבר מחר?

פורסם
לפני 6 דקות, Antsel כתב:

תודה רבה שאתה מאיר לי ופותח לי את עיניי, אני אלך לטפל בזה בהקדם. אם אני נוסע כל יום תל אביב רמלה הלוך חזור יהיה אפשר לטפל בזה גם בחמישי או שזה לא בסדר? או שעדיף לטפל בזה כבר מחר?

אין לי תשובה עבורך כי אין לי מספיק נסיון, תצטרך לחכות ולקוות שמישהו עם ותק של הרבה שנים יגיב פה, לי יש רק ותק של שנה במכונאות, אבל קראתי הרגע תגובה של מישהו שיש לו ותק של 12 שנים בפורום של רדיט שאומר שהיה לו את הבעיה שיש לך, והוא גילה שהפקק של מילוי שמן המנוע לא היה סגור טוב.

האם הפקק שלך סגור טוב?

תודה

• מעניין 1
פורסם
לפני 28 דקות, גולדן191 כתב:

אין לי תשובה עבורך כי אין לי מספיק נסיון, תצטרך לחכות ולקוות שמישהו עם ותק של הרבה שנים יגיב פה, לי יש רק ותק של שנה במכונאות, אבל קראתי הרגע תגובה של מישהו שיש לו ותק של 12 שנים בפורום של רדיט שאומר שהיה לו את הבעיה שיש לך, והוא גילה שהפקק של מילוי שמן המנוע לא היה סגור טוב.

האם הפקק שלך סגור טוב?

תודה

הפקק אפילו סגור חזק מדי ואי אפשר עכשיו לפתוח אותו

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

* למנהלים - אני לא יודע ובדקתי אם אפשר להעלות אשכול שלי אם מישהו אחרי לא הגיב ולא מצאתי לזה תשובות כנ"ל גם לא אם האשכול תפס וותק מסויים

היי לגבי הבעיה הנוכחית, במהלך הזמן שעבר מאז פתיחת הפוסט קצת ביררתי פרטים והגעתי למסקנה שזה לא כזה דחוף לתקן את זה .. השאלה למומחים לבעיה בפורום-  מה לעשות עם הבעיה הזאת? יש לי קצת מחסור בכסף כרגע ולא מאפשר אפילו לעשות בדיקה, ויש לי אחריות על האטו אבל אומרים שזה יש מצב ולא קשור לאחריות האם זה שווה לתקן אפילו ברמה של לקחת הלוואה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עפת רחוק. לקחת הלוואה? קודם כל צריך להבין אם יש בכלל בעיה.

זה קורה גם כשהמזגן כבוי? יש נורת תקלה כלשהי? מרגישים משהו בנסיעה? בעצירות רועד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

עפת רחוק. לקחת הלוואה? קודם כל צריך להבין אם יש בכלל בעיה.

זה קורה גם כשהמזגן כבוי? יש נורת תקלה כלשהי? מרגישים משהו בנסיעה? בעצירות רועד?

זה קורה שהאוטו עומד ומזגן לא משנה לו אם עובד או לא 

אין נורה כלשהיא מסויימת

בעצירות ובנסיעה נוסע פשוט מהמם ועומד בעמידה כמו שצריך שקט אבל לעיתים רחוקות עם מה שרואים בהודעה הראשונה שלי פה באשכול

עריכה אחרונה על ידי Antsel
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני במקומך משאיר את זה ככה עד לזמן הטיפול הבא ובהזדמנות שואל את המכונאי אם צריך לנקות מצערת או משהו. בטח שלא נכנס ללחץ ולוקח הלוואות.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...