Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בנושא, שוקל להתחבר ליס פלוס.

איך מתבצעת ההתקנה?

משחילים סיב עד הראוטר של יס ומהראוטר כבלי רשת לכול הסטרימרים בחדרים?

הסטרימרים הם גם מגדילי טווח?

הכול עובד תמיד יציב ללא תקיעות או buffering?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסטרימרים מתחברים לרשת בכבל רשת או ב-WiFi - ניתן לתכנות פשוט מאוד. ואתה יכול לחבר עד 7 מכשירים - לי, למשל, האייפד מחובר באמצעות אפליקציה שמעבירה ערוצים אך לא VOD..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 2.5.2026 בשעה 15:52, נירו72 כתב:

לאנדרואיד אין שום בעיה להעביר סראונד. היו לי ממירים של סלקום TV של שיאומי שהתקנתי עליהם נטפליקס אמזון ושות' ועבד לי הסראונד כולל דולבי ויז'ן ואטמוס. כן יש מגברים מסוימים שיש להם בעיית תאימות עם ממירי אנדרואיד וצריך לשחק עם כל מיני הגדרות אבל לא רק בממיר אלא גם במגבר. נשמע שעד עכשיו התעסקת רק בממיר ולא במגבר, במיוחד בהגדרות HDMI של היציאה הספציפית, תנסה לבדוק מה האפשרויות שם. 

אני בזמנו התעסקתי עם כל מה שאפשר, אבל ניסיתי להוציא מהיציאה האופטית כך שהסיפור קצת שונה.

אין מה להגדיר במגבר ליציאה אופטית, זה או מוציא DTS או לא.

פורסם

לי יש בבית רשת עם חיבור קיר בכל חדר, נתב/AP בכל קומה. שתי טלוויזיות נמצאות בסמוך לנתבים ומחוברות קווית, השאר ב-WiFi

אני השארתי את הקואקסים יתומים, אם אצלך הם מחוברים לרשת אתה יכול להשתמש בהם עם מתאמי moca שמגיעים עם הסטרימרים, וכנראה להשתמש בהם כמגדילי טווח (איטיים) בתשלום של כמה שקלים בחודש. מעולם לא התעניינתי בכך כי הלכתחילה רישתתי את הבית באתרנט.

כאמור - אצלי המכשירים הסמוכים לנתבים מחוברים בחוטי רשת קצרים (קניתי פעם כמה של 15 ס״מ), השאר ב-WiFi שפועל מצויין. אתה צריך בסה״ע כ-25 מס״ש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, דניאל1983 כתב:

משחילים סיב עד הראוטר של יס ומהראוטר כבלי רשת לכול הסטרימרים בחדרים?

הסטרימרים הם גם מגדילי טווח?

לא 

ולא, זה בסהכ התקנה על תשתית של בזק, במחיר גבוה. 

פורסם

לא מותקן על שום תשתית חוץ מחשמל. זה מחובר ל-WiFi בדיוק כמו המחשב הנייד. אם יש במקרה נתב סמוך אפשר להתחבר אליו בכבל רשת.

פורסם (נערך)

לי יש מקלט, עם קירות יותר עבים מהממ״ד, ויש בו קליטה מנתב בחדר שכן. אם אצלך אין קליטה תצטרך להשחיל כבל רשת (לא סיב אופטי) - בעצמך או להעזר בטכנאי בתשלום. או לבדוק אפשרות להצבת מאריך טווח קרוב לממ״ד. אבל בדוק מול yes, אולי יש להם שירות. אצלי הבעיה נפתרה בזמן שיפוץ הדירה. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
בתאריך 3.5.2026 בשעה 23:48, דניאל1983 כתב:

ומה הפתרון לממד שיש בו טלויזיה?

יש פתרון לזה, נתקלתי בזה בזמן המלחמה כשחיפשתי פתרונות למקלט הקומתי. אם זה עובד? כמה זה טוב? לא יודע. לא ניסיתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

יש פתרון לזה, נתקלתי בזה בזמן המלחמה כשחיפשתי פתרונות למקלט הקומתי. אם זה עובד? כמה זה טוב? לא יודע. לא ניסיתי.

לי הביא כזה מישהו מהעבודה כדי שיהיה לי בזמן המלחמה, הוא קנה בעלי וזה בטח לא משהו הכי איכותי, מה גם שהבנתי שאם יש לך תלת פאזי זה לא יעבוד בין כל נקודה לנקודה, אבל בבוטום ליין -

הספציפי שהביא לי עובד חצי קלאץ', לוקח זמן עד שהוא מתחבר (הייתי מחבר לטלפון כל פעם מחדש) והמהירות די איטית עד כדי כך שכבר העדפתי לשבת ליד הדלת איפה שיש שאריות קליטה של ווייפיי והמהירות הייתה יותר טובה.

פורסם

מן הסתם יש הבדלים בין מכשירים, פירמות וכדומה, גם בזה. 

לא התעמקתי עד כדי כך כי זה לא נועד לממד ביתי אלא למקלט קומתי, וזה צריך להיות מחובר לאותה רשת חשמל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

@flytomars אכן, צריך ששתי היחידות יהיו מחוברות לאותה פאזה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשבועיים האחרונים שמתי לב שאיכות התמונה בממירים הלויינים, גרועה ברמה של לפני 20 שנה.
אחרי שיחה עם מוקד השירות, מסתבר שהם הורידו ביוזמתם את איכות השידור.

פורסם (נערך)

זו היתה הסיבה שמלכתחילה עברתי לממיר מבוסס רשת - אחרי שנשבר לי שהעיפו 60% מהערוצים שאני משלם עליהם רק בגלל שהממיר שלי (לווייני 4K מקליט...) לא ממיר רשת.

אגב, 
עדכון:

העונה החדשה של פאודה - 
דרך אפליקציית YES+ בטלויזיה / ממיר רשת - 
אם בוחרים באופציית פרקי ה-4K (מתחת לפרק ה"רגיל") - משודרים בסראונד DOLBY DIGITAL

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...