Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרירת רכב עד למוסך

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את כל הצמיגים 

מזדה 5 2007 מנוע 2000 אוטומטי 

לא יודע לגבי הדגם והמספר המדויק אוכל לראות כשאהיה ליד הרכב 

לא זוכר לגבי הגיל של הצמיגים, לא מאוד ישנים אבל היו נראים יבשים( צמיגי מישלן, המוכר טען שהם לא עומדים טוב בשמש בישראל)

לא יודע אם היה צורך ברור, עשיתי מיד אחרי האיזון כי חששתי שזה חלק מהרעידה ולא רציתי להתעכב עוד עם זה. 

לא חושב שהיה משהו מאוד דרמטי בכיוון פרונט, אחרי האיזון והכיוון העניינים הסתדרו. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 40 דקות, nachuml כתב:

צמיגי מישלן, המוכר טען שהם לא עומדים טוב בשמש בישראל

זה מעניין. היתה לי הרגשה כזו כשספריאל (נראה לי) העלה את התמונה של הצמיגים שלו, ולא הבנתי איך הם הגיעו לזה, אם הצמיגים הסיניים שלי אחרי יותר זמן נראים יותר טוב

פורסם

תסתכל על המשך השירשור שלי. צמיגאי אחר קבע שהצמיגים האלה שמישים, אבל אחרים לא - והחליף לי זוג, ביקש לחזור לבדוק את הזוג הישן לקראת החורף. סביר שאז יהיה מקום להחליף אותם, יהיו בני 3 שנים.

התחושה שלי היא שהצמיגאי הראשון חשב שתפס פראייר, ניסה למכור לי צמיגים לסוזוקי במחיר של צמיגים לבואינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...