Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת חשמל דפקה לי טלוויזיה יקרה ולא שילמה שקל!

קניתי חדשה ו ups

אל תבנה עליהם

ואגב... התקלה לא קשורה בכלל לחברת חשמל. סתם בלאי של רכיב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 18 דקות, סולל הדרך כתב:

קניתי חדשה ו ups

אל תבנה עליהם

על סמך מקרים מהעבר הרחוק - לרוב, כשיש בעיות של אספקת מתח באיזור מסויים הם מודעים לזה ומזכים כספית על תיקונים.

כשמדובר במקרה בודד על איזור מסויים, לרוב הם לא. מה היה במקרה שלך ולמה נקטו בגישה הזו, אין לי מושג...אבל אתה צודק שלא מדובר בתקלה של חברת חשמל אלא בלאי טבעי של רכיב.

אצלנו היתה הפסקת חשמל לפני יומיים בעקבות נפילה של שבר יירוט.

בלוח חשמל של החניון יש מפסק ממותג שעובר אוטומטית לגנרטור ושחוזר החשמל הוא מסיט את הזרם חזרה לחברת חשמל.

המספק התקלקל ובא חשמלאי אתמול על הבוקר להחליף אותו - וכשנשאל על התקלה, אמר שיש סיכוי טוב שחברת חשמל תיקח אחריות על זה (לא בהכרח שזו אשמתה, אבל יכול להיות שהיא תגלגל את זה למס רכוש או שיחזירו את זה ונצטרך לגשת למס רכוש).

איציק

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 25 דקות, סולל הדרך כתב:

קניתי חדשה ו ups

אל תבנה עליהם

תוכל בבקשה להסביר מה הייתה השתלשלות העניינים?

חיכית 30 ימים, הם חזרו בתשובה, מה אמרו?

אני יודע ממישהו שאני מכיר שחזרו אחרי 30 ימים, אמרו אני חושב לחכות עוד כמה זמן, ובסוף זיכו

פורסם

הם בונים על זה שתתייאש.

אצלנו טרקטור פגע בקו מתח וגרם לי נזק של 12,000 שקל. קיבלתי אותם אר דרך בית משפט.

• מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש איזה מסמך שמדבר על אמות מידה וסטטיסטיקה של אספקת חשמל. 

זה המענה שלהם. תכלס היו המון נפילות מתח באותו היום והרבה שכנים נדפקו מכשירי חשמל. לי נדפק הטלוויזיה.

שלום רב ,

תודה על פנייתך ,

פנייתך שבסימוכין מרשות החשמל הועברה לטיפולינו בנציבות תלונות הציבור .צר לי על הרגשתך אך נמצא כי אין זכאות לפיצוי בהתאם לאמות המידה כפי שנפרט בהמשך המענה .

יש לציין כי חברת החשמל  פועלת על פי כללים ("אמות מידה") שקבעה רשות החשמל, שהינה גוף חיצוני המפקח על פעילות החברה. באפשרותך לעיין בספר אמות המידה המלא באתר האינטרנט של הרשות בכתובת :

https://www.gov.il/he/departments/the_electricity_authority

בבדיקה שנערכה לתאריך 06.08.23  , נמצא כי הייתה הפרעה ברשת החשמל  בקו המזין את מקום מגורך בין השעות 19:34-20:02 כתוצאה מחוטים קרועים .

ברצוני לציין כי הקו המזין את מקום מגורך אינו חריג מבחינת הפרעות ברשת החשמל.

על פי אמת מידה 48 סעיף ב , לא קיימת עמידהבקריטריונים לזכאות לפיצוי .

• מבאס 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 19.3.2026 בשעה 23:03, גולדן191 כתב:

אבל המכשיר נדפק בגלל שהמתח קפץ ממש מהר מ 0 ל 230V או ההפך

איך זה שונה מחיבור/ניתוק רגיל לשקע? לרוב לא זו הסיבה לנזק. 

בתאריך 19.3.2026 בשעה 23:03, גולדן191 כתב:

חשבתי יותר קל לקבל את הכסף

אנשים גם חושבים שזה קל לתבוע על כל שטות ולזכות. בחיים האמיתיים לקבל כסף לרוב לא ממש קל..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...