Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן קנה את הMG5 לפני שנה וחצי (148K (-:  ) ומאוד מרוצה,סה"כ מרווחת ונוחה טווח של 320 ק"מ זה ראלי, אמנם לא הכי מטוס אבל סוחבת סבבה,

בעקבותיו קנה עכשיו שכן את הMG5 במבצע (109500 - בגלל שלא נשא צבע לבן),

וגם הוא בחלוף חודש וקצת מסכם את הקניה כטובה מאוד (יש לו את הג'ילי 460 כבר שנתיים++).

לגבי הסיטרואן - מני שגם שם המצב יהיה דומה, מחיר אטרקטיבי לרכב "חדש".

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, elielectric כתב:

מותג נורמלי יותר מסיטרואן שנמצא בתחתית של התחתית.

אתה מתכוון למודל הזה ספציפית? 

ולשרשור: יש הקונים רכב לנסוע ויש הקונים "ירידת ערך". 

בחשמליות, אין דרך מעשית לדעת מה תהיה ירידת הערך ההשוואתית בין הדגמים עוד 5 שנים.

לכן לדעתי, קנה את הרכב שמתאים לך שנמצא כעת בתנאים טובים ותהנה בלי לחלום יותר מדי בלילה על אחדים ואפסים. 

א"א יש כאן איזה מידע שלא ידוע ברבים, e-c4x (גם אם יש פגמים קלים) נראית דיל טוב -- למי שקונה כדי לנסוע והמפרט שלה מתאים לו. דיל רע למי שקונה כדי למכור. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, Jack457 כתב:

אתה מתכוון למודל הזה ספציפית? 

אני מתכוון למותג סיטרואן בכללותו.

המותג נמצא בתחתית הרשימה לפי דעתי במדד ההערכה של אנשים למותגי רכב.

למעשה אין הערכה חיובית למותג הזה אלא שלילית.

אני לא קובע אם יש הצדקה לזה או לא.

המותגים הסיניים כבר עקפו את המותג סיטרואן בסיבוב לדעתי ואין מהם רתיעה עצומה כמו שיש מהמותג סיטרואן.

עריכה אחרונה על ידי elielectric
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 18 שעות, elielectric כתב:

אבל המחיר של ה- mg במבצע הוא 137,000 ₪ תוסיף עוד 13 אלף ₪ בלבד קח כבר קרוסאוברים נורמליים דיפאל so5 או  byd אטו 2 או אפילו gac איון v  (במבצע להייטק זון ולקוחות בנק הפועלים תגיע למחיר של כ- 153 אלף ₪ בערך בפועל אם תשקלל את ההטבות של המבצע), בלי טובות של אף אחד, ובלי רישום אפס ק"מ.

ה- mg4 איקס ריינג נמכרת ב- 147 אלף ₪ אחרי הנחות, בכלל אין כאן מציאה לדעתי.

מסכים אם מה שתה כותב על ה mg4. כנראה שווה לשלם עוד 10 או 13 ולקבל מוצר טוב משמעותית. ממותג אחר או אותו מותג עם טווח משופר.

אבל זה נכון רק בהשוואה ל mg. הסיטרואן זולה משמעותית. אני לא יודע אם זו רכישה טובה אבל לגביה לא חל הרציונל של להשקיע עוד קצת למשהו אחר.

פורסם
לפני 38 דקות, elielectric כתב:

אני מתכוון למותג סיטרואן בכללותו.

המותג נמצא בתחתית הרשימה לפי דעתי במדד ההערכה של אנשים למותגי רכב.

למעשה אין הערכה חיובית למותג הזה אלא שלילית.

אני לא קובע אם יש הצדקה לזה או לא.

המותגים הסיניים כבר עקפו את המותג סיטרואן בסיבוב לדעתי ואין מהם רתיעה עצומה כמו שיש מהמותג סיטרואן.

יש במה  שאתה אומר, אבל אין סיני שמציע מה שסיטרואן מציעה במחיר הזה.

• מעניין 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שטויות במיץ, אני כל יום מתעדף יצרן אירופאי ותיק על רכב סיני. בקניה האחרונה שלי העדפתי אירופאית בת 5 על פני רכב סיני חדש. גם הרכב לפניו היה אירופאי.

פורסם

מי דיבר על אירופאית דיברתי ספיציפית על סיטרואן.

כל מי שתגיד לו סיטרואן יגיד לך לברוח כל עוד נפשך בך.

כך גם לגבי רנו.

וכך גם לגבי פיז'ו אולי ברמה פחותה קצת.

אז בעצם המכנה המשותף הוא רכבים צרפתיים.

גם על רכבים סיניים יש מי שיגידו לברוח ויש שקיבלו אותם בידיים פתוחות, בפועל יש ביקוש גדול לרכבים סיניים בישראל יותר מכל הרכבים האירופאיים ובוודאי יותר מכל הרכבים הצרפתיים.

• רעיון גרוע 1
פורסם

אתה הכללת סיניים וכרגע מכליל צרפתיות.

הרכב הקודם שלי היה רנו והייתי מרוצה ממנו, סיטרואן ורנו לא מפסידים לסינים במכירות בארץ בגלל שהם מותגים נחותים והסינים נחשקים סטייל טויוטה או הונדה.

הסינים מוכרים כי הם זולים (ביחס לקטגוריה שלהם). כמובן גם טסלה לוקחת נתח שוק מהיצרניים המסורתיים לא רק הסינים לכן יש disruption בשוק בקרב היצרניים המסורתיים.

אם המותגים העממיים המסורתיים יכלו להתחרות במחיר בסינים לדעתי היית רואה הרבה פחות סיניות ויותר מהמותגים של פעם, אולי זה עוד יקרה ככל שהם ינסו יותר לפתח ולהתחרות בחשמול מצד הסינים וטסלה בתמורה והמחיר. 

עובדה שמותגי פרימיום עוד מוכרים והם גם יכולים לתת תחרות לטסלה ולתת ערך מוסף ולחתוך את המחיר על ידי הסינים פחות משפיע עליהם.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...