Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכם.

אתמול יום שישי, כביש בגין בירושלים בואכה מחלף בנציון, היכן שהכביש בן כמה נתיבית ומזמין האצה (אני כבר בתירוצים), לזר עלי שוטר ועצר אותי בצד, הראה לי מדידה של 110 ק"מ. נתן לי דוח על 105 במקום 80 בדרך "עירונית" - 750 שח ו 8 נק' סמל עבירה 6542.

בעת הלזירה שמתי לב כי השוטר לא הציב את המכשיר על מקום יציב כפי שנדמה לי אמור להיות. הוא שאל למה אני נוסע במהירות ואמרתי לו "לא, לא נסעתי במהירות הזו".

אגב, בנתיב הצמוד אלי היה רכב קרוב אך היה יום יפה.

אני נוהג למעלה מעשרים שנה ולפחות 15 שנה ללא עבירות כלל.

ההתלבטויות:

האם ניתן לבקש אזהרה לעבירה זו? אם העבירה הזו זכאית לאזהרה אני אמור לקבל אותה אוטומטית ללא בעיות?

והאם ההכחשה שלי בדברי הנהג סותרת את בקשת ההמרה משום שהכחשתי בפני השוטר?

אם לא ניתן לקבל אזהרה האם כדאי להישפט? אלו טיעונים כדאי להעלות.

העליתי כאן את הדוח. ההדפסה קצת חלשה, מקווה שקריא מספיק. השוטר פירט יפה. נראה לי הוא עושה העתק הדבק בין הדוחות. אנסה להוריד סרטון של האירוע ולצרף.

תודה לכם.

Scan_20251101 (4).pdf

פורסם

אם אין לך עבירות תנועה ( כל עבירת תנועה - לא עבירת חניה) אתה יכול להמיר את העבירה הנ"ל באזהרה.

לגבי משפט, זה הימור. שמעתי על כאלה שהגישו בקשה להישפט אבל העומס בבתי המשפט גרם לבקשה להתיישן וביטלו את הדוח. ואם כן ידונו בעבירה?

המרה באזהרה - הדוח רשום על שמך ללא נקודות וללא תשלום.

ביטול של הדוח - העבירה לא רשומה על שמך.

יש פה 2 אפשרויות - אחת 100 אחוז הצלחה ואחת 50 אחוז הצלחה.

ההחלטה שלך.

פורסם (נערך)

מה שכתב @asix 

יש גם אופציה של בקשה להשפט וניהול מו״מ עם התובע על שינוי סעיף האישום לקל יותר (6541, קנס 250 ש״ח ללא מקודות). לדעתי אופציה במקרה שלא תקבל המרה לאזהרה.

דרך בגין היא מלכודת קבועה שמככבת בפורום הזה. יש עוד כמה קטעים כאלה, למשל המצלמה במנהרות הכרמל (דרך עירונית מהירות מותרת 80 קמ״ש). מה שמלמד להיות ערני לכך שלא כל כביש דו או רב נתיבי, אפילו אם הוא ממוחלף, הוא דרך בינעירונית. וכמובן לא לזלזל בתמרורי הגבלת מהירות (426), איזור מיתון תנועה (222) ודומיהם. בחו״ל, במדינות מתוקנות, חריגה דומה לזו שבה נתפסת מכניסה אותך לקטגורייה של עבריין די כבד. אז אם אתה

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדו"ח בנוי לתפארה

המכשיר לא צריך להיות על מתקן כל שהו 

בקש לקבל אזהרה לפי נתוניך מגיע לך

לא הייתי הולך להישפט לפי נתוני הדוח אבל לאור הלחץ כן הייתי מגיש בקשה להישפט  ומנסה להגיע  עם התובע לעיסקה 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 17 שעות, asix כתב:

אם אין לך עבירות תנועה ( כל עבירת תנועה - לא עבירת חניה) אתה יכול להמיר את העבירה הנ"ל באזהרה.

לגבי משפט, זה הימור. שמעתי על כאלה שהגישו בקשה להישפט אבל העומס בבתי המשפט גרם לבקשה להתיישן וביטלו את הדוח. ואם כן ידונו בעבירה?

המרה באזהרה - הדוח רשום על שמך ללא נקודות וללא תשלום.

ביטול של הדוח - העבירה לא רשומה על שמך.

יש פה 2 אפשרויות - אחת 100 אחוז הצלחה ואחת 50 אחוז הצלחה.

ההחלטה שלך.

לפני 8 שעות, ישה כתב:

הדו"ח בנוי לתפארה

המכשיר לא צריך להיות על מתקן כל שהו 

בקש לקבל אזהרה לפי נתוניך מגיע לך

לא הייתי הולך להישפט לפי נתוני הדוח אבל לאור הלחץ כן הייתי מגיש בקשה להישפט  ומנסה להגיע  עם התובע לעיסקה 

הלחץ אצלי זה מה ש שמודגש בהודעה  מעלי

• רעיון טוב! 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

המרה לאזהרה זה על ידי מפנ״א.

תוכל לנסות להתמקח עם התובע. אתה צריך להפחית 5 קמ״ש נוספים, עם דו״ח מוצק כלל לא מובטח שתצליח. וכמובן, תכניס לתחשיב יום עבודה אבוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הייתי שם בשישי, ראיתי אותו ובמזל ענק הרכבים לפניי נסעו לאט ולכן האטתי, בדרך כלל מגיע שם ל100 בקלות.

לגבי הסרטון - השוטר לא נורמאלי לעמוד ככה באמצע כביש מהיר.

המזל שלך שמותר שם 80, קצת לפני זה 60 ויש מקטעים הזויים של 50.

** סע עם WAZE - דיווחו על המצלמה

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 5 שעות, NAPOLEON כתב:

לא ראיתי משהו חריג

צריך לבדוק את מרחק הליזרה ולהשוות אותו לנקודת העקיפה של הרכב השני, אם הלזירה בוצעה כשהייתם סמוכים, אפשר לטעון שהמדידה היתה בניגוד למגבלות האמינות שדורשות רכב בודד.

• מעניין 1
פורסם
לפני 47 דקות, Be roo כתב:

שהמדידה היתה בניגוד למגבלות האמינות שדורשות רכב בודד.

רק בלילה קיימת הדרישה הזו

לפני 4 שעות, avizaz כתב:

לגבי הסרטון - השוטר לא נורמאלי לעמוד ככה באמצע כביש מהיר

מנוגד להוראות הבטיחות שעל השוטר  לנקוט

ניתן לטעון שזה לא שוטר מקצועי דרישה שהלוזר צריך לעמוד בה . אבל לא בטוח אם הייתי הולך על הקו הזה כי היא פחות קשורה ללזירה עצמה .

• אהבתי 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...