Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר נסיעה ארוכה הופיעה לי תקלה על הבלם חשמלי אחורי epb . חניתי את הרכב - כיבתי והדלקתי והיא נעלמה. אחרי 5 דק נסיעה היא חזרה. ככה הייתי איזה יומיים. 

עכשיו התקלה נדלקה קבועה. אני לא מצליח להזיז את הרכב מהחניה - הברקסים ננעלו מאחורה. למזלי היו לי כלים באוטו. פירקתי את המנוע החשמלי הזה ושיחררתי אותו ידנית. 

גיליתי שהחיבור החשמלי למנוע הזה הוא מחובר חצי דרך ולא עד הסוף (נעילה עם קליק) ומישהו שם לו אזיקון לתפוס אותו. 

פתחתי את האזיקון אבל לא הצלחתי להכניס את החיבור עד הסוף.

השאלה איך זה עבד ככה 3 שנים? 

מה יכולה להיות התקלה? 

אשמח לתובנות

פורסם
לפני 40 דקות, netanel1014 כתב:

פתחתי את האזיקון אבל לא הצלחתי להכניס את החיבור עד הסוף.

למה? משהו מפריע?

לפני 40 דקות, netanel1014 כתב:

השאלה איך זה עבד ככה 3 שנים? 

היה אזיקון שהחזיק את זה בפנים.

כנראה המגע היה רופף ולכן הנורה נדלקה לך לסירוגין.

פורסם
לפני כשעה, Fitch של פעם כתב:

למה? משהו מפריע?

היה אזיקון שהחזיק את זה בפנים.

כנראה המגע היה רופף ולכן הנורה נדלקה לך לסירוגין.

ב3 שנים זה עבד רצוף. עכשיו זה עשה בעיות. 

זה נראה שאין משהו שחוסם את הכניסה. אני ניסיתי בכוח אבל עדיין לא נכנס עד הסוף. אני תוהה אם לחבר למנוע בוסטר עם חוטים ולראות אם הוא עובד . אם כן הבעיה היא בחוטים. מה דעתכם?

פורסם

מעדכן.

נכנסתי לחשמלאים שלא רצו להתעסק כי זה ברקסים. ממש נפנפו אותי למוסך. ולך תמצא מוסך פנוי.. 

בקיצור פתחתי את הכל. ריססתי מלא שמן מלא. ניקתי מה שיוכל י בחיבור עם מברג. וזה נכנס. הכל הסתדר! תודה לאל.

• אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...