Jump to content

Fitch של פעם

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי Fitch של פעם

  1. לדעתי רק הייתי בודק שהשמן לא עלה אליהם ולא נראים שרופים ומחזיר אותם חזרה.
  2. האם יש נזילה מהקולר?
  3. בטוח שכן. האם מדובר על פלאגים רגילים?
  4. תוספת של 4 ספרות לכל היותר.
  5. מחיר מכירה הוא דומה למחיר רכישה. לא רוצה לפתוח שרשור חדש, אז אשמח לקבל חוות דעת ממחזיקי קארוק דיזל 1.6 אם יש כאן.
  6. ראיתי שברולט קוואליר אספנות, אז הכל יכול להיות 😕
  7. הפתעת! שיהיה רק כיף איתה
  8. אספנות של העתיד. מרשימה מאוד במציאות.
  9. אל תציע כלום שלא יראה שאתה מאשר שהיתה איזושהיא בעיתיות בעסקה! אם העברת בעלות בוצעה, שלום על ישראל - זו בעיה שלו והוא קצת פורט לך על מיתרי הלב.
  10. אתה מתכוון לSURF הקטנה. הדולפין עולה 150+-
  11. גורלה יהיה כמו ה500e. תמכר ב0 ק"מ בגרוש וחצי. קרסו יכול לשנות את השם אבל ישאר קרסו.
  12. סליחה על ההטעיה. באמת חשבתי שזה כנראה כבר לא היה בהיצע. פותח השרשור שים לב שה508 האחרונות נמכרו פה בפורום על ידי לובינסקי ב100K ליחידה. ככה שהתמחור שוק שלהם אמור להיות נמוך עקב דרישה לא קיימת כמעט.
  13. עלות הרכישה היא +- ראש בראש. לא חושב שרכב אחר מאבד ערך מהר יותר וכנ"ל לגבי הביטוח. לגבי אמינות, מן הסתם לא אקנה רכב נבלה אלא אחד שאהיה בטוח בו. ולכן, הפרש של כמה מאות שקלים בחודש על דלק + 2-3 שנים למעלה בשנתון זה כן מהותי מבחינתי.
  14. יפה מאוד. כל הכבוד על היוזמה לתקן לבד!
  15. דווקא היה דגם רגיל יחסית בלי איזו התנהגות או התגרזנות יוצאת מן הכלל
  16. רק מנוע 165כ"ס. המנוע הקודם של ה156 כ"ס היה נפילה ולא אמין. תוכל למצוא הרבה חומר בפורום.
  17. למה? משהו מפריע? היה אזיקון שהחזיק את זה בפנים. כנראה המגע היה רופף ולכן הנורה נדלקה לך לסירוגין.
  18. תתחדש ותהנה ממנה. נראית מרשימה מאוד.
  19. ומה לגבי הקארוק דיזל 1.6? גם אופציה שעלתה לי
  20. אתר ותיק מאוד שמציע עסקאות 0 ק"מ. לדעתי בין הראשונים.
  21. היי, שנים שלא ביקרתי פה, הנסיעות שלי גברו ואני מחפש אופציה חסכונית יותר לנסיעה מהקריות לקיסריה (125 ק"מ ליום, רובם בכביש מהיר) מהספורטאז' מנוע 2000 שנת 2016 שלי (שעושה 1:13.3 לפי המחשב). חשבתי על הסופרב עם המנגנון של כיבוי 2 צילינדרים או קארוק דיזל 1.6 (אך חושש שהיא קצת עגלה וקצת קטנה מדי). מה דעתכם? תקציב של 70-80, אנחנו משפחה של 2+2.
×
×
  • תוכן חדש...