Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לפני מספר שנים עם XM3, פעם ראשונה עם אוזניות BT איכותיות מבחית סאונד, נחות ללבישה ממושכת (בעבודה) וזולות מספיק (יד 2...). אחר כך רכשתי XM4 לבית. הבת התחננה אז השאלתי לה (כנראה לתמיד...) את ה XM3 ורכשתי XM5 לעבודה. מאוד מרוצה מה XM5 מבחינת ביטול רעשים (משרד בכל זאת), איכות אודיאו וזמן סוללה. מה שקצת דפוק בהן שמפעם לפעם הן משתגעות וההשתקה האוטומטית בזמן דיבור פתאום מופעלת ולטלפון לוקח הרבה זמן לתפוס אותן.

ה XM4 בבית מתחילה להימאס עלי. כל פעם שאני עובר בין מפלסים האוזניה מתחברת למכשיר אחר ומבשרת לי זאת בקולי קולות, לא מצליח לנעול אותה למחשב מסוים והכי חמור שמשום מה בחודשים האחרונים האיכות צליל בחיבור למחשב בזמן שעובד בחדר מאוורר נהייתה מאוד נמוכה.

חשבתי על XM5 נוספת אך אני רואה כי ה XM6 יצאה לשוק. ראיתי ביד 2 כמעט חדשות בסביבות האלפייה (לפני מיקוח) ומפעם לפעם מופיעה XM5 בכ 700 ש"ח. 

בגדול ההבדלים הם לפי מה שקראתי הם:

-ביטול רעש טוב יותר (12 מיקרופונים לעומת בסך הכל 8 ב XM58)) לא בטוח כמה זה יהיה טוב אצלי בבית שכבר עכשיו אשתי מתעצבנת שאני בקושי שומע אותה...

-פורמטי אודיאו חדשים. לא בטוח שאשתמש בהם.

-פורמטי האזנה חדשים כגון מסיקת רקע וקולנוע.

השאלה היא האם שווה להשקיע את ה 300-400 הנוספים עבורן, מישהו התנסה איתן ויכול לספר?

פורסם

https://www.rtings.com/headphones/reviews/sony/wh-1000xm6

יש התייחסות השוואתית ל-5.

אבל תעיף מבט גם על השרשור הזה שנפתח היום לגבי ביקורות ברשת.

לפני 11 דקות, outnex כתב:

באמת ראית את הדגם החדש באלפייה?

נראה שנמכר סביב 1370 ש"ח ביבוא מקביל ופחות מכך באילת. כך שזה לא מאוד מופרך.

פורסם
לפני שעתיים, outnex כתב:

החדש שווה את השדרוג מארבע.
באמת ראית את הדגם החדש באלפייה?

SMS מהיום...

https://www.yad2.co.il/market/item/8652810879036?component-type=main_feed&opened-from=feed&spot=1&location=1

ציטוט

אודי שלום
האוזניות סוני
₪1,050

נקנו בארץ?
מהיבואן הרישמי?

ציטוט

1000 ש"ח מחיר סופי.

מניסיון ביד 2 רוב המוכרים של מוצרים חדשים לא מבינים שהם עדיין יד 2 ודורשים מחירים לא ראליים בהתחלה ופשוט צריך לחכות קצת לפני שהם מתעוררים. האוזניות האלה מקרה יוצא דופן כי המחיר שלהן כחדשות נפל מהר יותר מרכב סיני 0 ק"מ:happy: מישהי שמוכרת קפסה שלא נפתחה שלחה את הקבלה והמחיר היה 1570 ש"ח...

לפני שעתיים, Tom_22 כתב:

אבל תעיף מבט גם על השרשור הזה שנפתח היום לגבי ביקורות ברשת.

זאת הסיבה שהחלטתי לשאול כאן.:D

• תוכן חדש...