Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, GTאי כתב:

בדרך כלל זה יתרון ולא חיסרון (ואם יש לך הכנסות/העברות במט"ח אז בכלל

ל-95 אחוז מהצרכנים בארץ אין העברות מט"ח דולרי לחשבון באופן קבוע. התנועה היא תמיד מהארנק החוצה. עבור ה-5 אחוז שכן, אני לא מטיל ספק :)

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הזמנתי את הכרטיס. נעביר אחד מהוראות הקבע לשם שיהיה פטור מדמי כרטיס.

מזמן לא הזמנתי כרטיס חדש, כנראה שנהוג היום שמצלמים ת.ז והכרטיס מגיע בדואר רגיל.

לבקשתי הכרטיס יגיע עם שליח וההזדהות תהיה מולו.

פורסם

יש דרישה ל׳עסקה בבית עסק״, אנינלא בטוח שהוראת קבע תספק אותם.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתוך "הסכם כרטיס חיוב":

ציטוט

”עסקה“ - רכישת מוצרים על-ידי לקוח מאת בית עסק או ביצוע תשלומים אחרים לבית עסק, כגון: מסים, תשלומי חובה ותרומות, כנגד חיוב כרטיס.

”בית עסק“ - יחיד, תאגיד או גוף אחר, המאפשר ביצוע עסקה באמצעות הכרטיס, בין בישראל ובין מחוץ לישראל.

אני לא משפטן, אבל למיטב הבנתי הוראת קבע נכנסת לתוך ההגדרות האלה. הרי זו עסקה שמתרחשת בכל חודש.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

שמתי לב לניסוח החריג בדף של הישראכרט בייסיק - ציון בית עסק.

בכרטיסים אחרים זכיתי לעמידה בדרישות עם חיוב של סלופארק או הופאון-רב-פס. יתכן שצריך להבחין בין חיוב קבוע (למשל יס או הוט) לבין חיוב מדתנה כמו חניה או תחב״צ. אין לי תשובה, אולי יש מקום לפנות למוקד המכירות ולברר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...