Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Be roo כתב:

לא הבנתי, המטרה היא לחסוך כסף ברמה של לא לתקף נסיעת אוטובוס? אז לך ברגל וקח בגדים להחלפה. לא התנסחתי נכון. זה לא החיסכון בכסף (אני מעדיף להוציא יותר על נוחות בהגעה ברכב) אבל מרגיז לחשוב שבסוף גם תיסע באוטובוס וגם ברכב

לפני 8 שעות, hans כתב:

מה בגדים... חולצה :)

השנקל שלי: תמיד אפשר ללוות איזה קורקינט לא-מחומל לטובת הניסוי מאיזה שכן/אחיין. ✔️

לא לגמרי הבנתי אם מדובר ב-600 מטר או 2.4 קמ. את שני המרחקים אפשר ללכת ברגל בלי שום בעיה גם בשיא החום בתל אביב, בהינתן חולצה. כמובן ש-2.4 הרבה יותר מהיר עם גלגלים כלשהם, זה תפור על אופניים נניח. ברור שאפשר. אבל אם יש אלטרנטיבות אז למה לא להחליף?

בשורה התחתונה הבנתי כבר מה לעשות. תודה למגיבים

פורסם (נערך)

למה מבאס לנסוע גם ברכב וגם באוטובוס? אתה צריך למצוא את הפתרון האופטימלי לבעיה שעומדת מולך. אני עשיתי את השילוב משך כמה שנים, ורק הצטערתי שלא חשבתי עליו כמה שנים יותר מוקדם. במקרה שלי פתרתי כך בעיית חניה במקום העבודה.

ואם תדבר עם אנשים שחונים ליד תחנות רכבת תמצא שהשילוב של רכב ורכבת, ולעתים עם אוטובוס, נפוץ מאוד.

קוריוז - לפני הרבה שנים הכרתי מישהו שהיה נוסע ברכב מהבית לתחנת הרכבת בחיפה, משם ברכבת לת״א, ובמגרש החניה ליד ת״א מרכז (שהיתה תחנה סופית, מסילת האיילון טרם נבנתה) חיכתה לו איזה טראנטע שהחזיק כדי להגיע למשרד בדרום ת״א.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, anonport כתב:

אבל מרגיז לחשוב שבסוף גם תיסע באוטובוס וגם ברכב

אין שום סיבה להוציא את הרכב בשביל 600 מטר.

אם אתה כבר קונה קורקינט לחלק של אחרי האוטובוס, למה לא להשתמש בו לחלק של לפני?

זה חסר טעם.

אפילו אם היית בוחר ללכת ברגל, אנחנו עדיין מדברים על 600 מטר.

הורי גרו 600 מטר ממני במשך שנים. הפעמים היחידות שהגעתי אליהם עם רכב זה היה בנסיעה ממקום אחר. מעולם לא הוצאתי את הרכב כדי לבקר אותם. קיץ או חורף. או שהלכתי ברגל או שרכבתי על אופניים/קורקינט.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, DAHUJI כתב:

נשמח אם תסכם לנו.

רוכש קורקינט?

אני אבדוק קודם את העניין של נסיעה באוטובוס של הנתיב המהיר. לא דחוף לי ממש עכשיו אבל זה יהיה עד יום שלישי הבא שאני יוצא לחופשה. אגב - קיבלתי עצה נוספת מחוץ לפורום לעשות תורנויות בנהיגה ברכב עם אנשים "כמוני" כי יש עוד כאלה או אפילו להסיע טרמפיסטים בתשלום עד חניון הנתיב המהיר

לפני 10 שעות, Be roo כתב:

אין שום סיבה להוציא את הרכב בשביל 600 מטר. נכון אבל אם בסוף אני נוסע באוטובוס חינמי אז שווה יותר לנסוע לתחנה (גם נוחיות וגם כספית). הרעיון לזה עלה פה. נכון לעכשיו אין גישה לשם חוץ מרכב פרטי אבל כשזה יהיה אז היתרון יעבור לקורקינט חשמלי בוודאות

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 18.8.2025 בשעה 08:14, sperial כתב:

למה מבאס לנסוע גם ברכב וגם באוטובוס? אתה צריך למצוא את הפתרון האופטימלי לבעיה שעומדת מולך. אני עשיתי את השילוב משך כמה שנים, ורק הצטערתי שלא חשבתי עליו כמה שנים יותר מוקדם. במקרה שלי פתרתי כך בעיית חניה במקום העבודה.

ואם תדבר עם אנשים שחונים ליד תחנות רכבת תמצא שהשילוב של רכב ורכבת, ולעתים עם אוטובוס, נפוץ מאוד.

קוריוז - לפני הרבה שנים הכרתי מישהו שהיה נוסע ברכב מהבית לתחנת הרכבת בחיפה, משם ברכבת לת״א, ובמגרש החניה ליד ת״א מרכז (שהיתה תחנה סופית, מסילת האיילון טרם נבנתה) חיכתה לו איזה טראנטע שהחזיק כדי להגיע למשרד בדרום ת״א.

גם אצלנו היה אחד כזה, רק שהיה מגיע לתל אביב מנהריה.

היה לוקח אוטובוס ורכבת לתל אביב, אבל פה חיכה לו קטנוע 50 סמ"ק משומש,שאיתו הגיע לעבודה (ברוב המקרים,  זה כלי התחבורה המועדף בתוך ת"א, ובכלל בתוך מרכזי-ערים צפופים).

פורסם

שמת לב שציינתי שמדובר ב״רכבת מרכז״ לפני שהמסילה ירדה לאיילון והתחנה נקראה על שם מנחם סבידור? לא יודע מה היה אמצעי התחבורה המועדף באותם ימים (סוף שנות ה-70 או תחילת שנות ה-80). הנקודה היא שאפילו עם הרכבת המאספת שנסעה פחות מפעם בשעה (על מסילה בודדת) הפתרון הזה היה מוצלח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...