Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מקום להכניס את סיאט ארונה לתחרות של הרכבים קרוסאובר בינוניים.

נעשה סדר על המועמדות (נכון לעכשיו)

סקודה קאמיק מנוע 1 או מנוע 1.5

סוזוקי קרוסאובר/ויטארה

סיאט ארונה 

מוזמנים להוסיף עוד רעיונות רלוונטים 

תעזרו לי לעשות סדר בראש מי הכי אמינה ונוחה מבחינת ביצועים וגם צריכת דלק נמוכה+ מקום לשלושה ילדים (בלי מושבי בטיחות) במושב האחורי. תודה.

פורסם

מכל אלה רק הסוזוקי קרוסאובר. האחרות יהיו צפופות לחמישה נוסעים. לך לראות אותן בסוכנויות או מגרשי הליסינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת אמינות הייתי מוריד את הרכבים בעלי גיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברשימה שלך דגמי סקודה וסיאט. כולם עם אותו מנוע ליטר ותיבת dsg רובוטית, גם לקאמיק 1.5 ליטר תיבה רובוטית - זה מאפיין את מרבית רכבי קבוצת פולקסוואגן האוטומטיים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם סיאט ארונה יכולה להיות בתמונה מבחינת ביצועים,נוחות (נסיעה וגם מקום ישיבה באוטו) וצריכת דלק 

קבלתי את ההצעה הבאה

ארונה 2020 עם 79000 קמ מחיר 75000 שח

האם משתלמת העסקה הזאת?

תודה לכל העונים.

פורסם (נערך)

קח את הילדים ונסה להושיב אותם ברכב. לדעתי הספסל האחורי יהיה צפוף, אבל עשוי להיות מספק לנסיעות קצרות בתוך העיירה. מבחינת כוח לא נראה לי שתהיה בעיה, הטורבו נותן מ7מנט מצויין כבר בסל״ד נמוך.

האם בארונה זו הוחלפו מצמדים, ואם כן - מתי?

ועדיין אני חוזר על שכתבתי לפני כמה ימים - הרכב המתאים ביותר לצרכיך, מתוך הרשימה, הוא הסוזוקי קרוסאובר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...