Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

השבוע חמי בלם ברמזור והבחור שהיה מאחוריו נכנס בו קלות.

חמי היה היום במרכז שירות וקיבל הצעה של 8k פלוס.

הבחור אומר לו, "צ׳מע יש לי פחח שאני מכיר, מוסך זרח באיזור תעשיה בני ברק, בוא נסתדר.."

מה אתם אומרים?

זה הנזק שקרה

20250804_114818.thumb.jpg.f8526e91c7e0e46ff0120805f64b5fce.jpg

20250804_114823.thumb.jpg.7231a6e39696e7e9bfb1a7f56d02bf1f.jpg

20250804_114832.thumb.jpg.2daebb1013785bae66655326960ecc66.jpg

פורסם

אישית הייתי מציע לפוגע לשלם 2,500 ש"ח ומוותר על תיקון.

לא הייתי מתקן ב- 8,000 במורשה יבואן. זה סכום שכל רוכש עתידי ירים גבה וינסה להוריד במחיר.

זה שמדובר במורשה יבואן לאו דווקא מבטיח עבודה איכותית. 

מוסך זרח כנראה יעשה תיקון נקודתי, לא ברור מה תהיה איכות התיקון ולכמה זמן לא יראו שינויי צבע. 

תיקון גם משמעו להגיע, להשאיר את הרכב, להישאר ללא רכב יום / יומיים. לבוא לקחת את הרכב ואולי לראות שלא  ביצעו טוב את העבודה ו/או שדפקו משהו אחר כמו חיישן חניה.

חבל על הזמן והעצבים. 

• מעניין 1
פורסם

אאלט מוסך זרח עשה לי פעם תיקון צבע בפגוש לפני הרבה שנים. בזמנו היה מומלץ ועשה עבודה טובה.

אם חשוב לך לתקן, לא הייתי פוסל אותו.

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באיזה רכב מדובר, ומה גילו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כעיקרון הבחירה במוסך היא רק של בעל הרכב. לפוגע אין שום שיקול דעת בנושא ובכל מקרה אחר הייתי ממליץ לך לא להקשיב להצעה של הפוגע.

אבל, במקרה הזה זרח הוא חבר שלי ואני יכול להמליץ עליו.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

3 נקודות:

1. האם הפחח נתן הצעת מחיר על סמך תמונות, או שבדק את הרכב? להצעה על סמך תמונות הייתי נותן משקל קטן מאוד, כי יתכן מאוד שיש נזק יותר עמוק שיתגלה רק לאחר פירוק הפגוש. וככל הנראה של-2,500 ש״ח יש להוסיף מע״מ.

2. רכב בן פחות משנתיים זכאי לתיקון בחלקי חילוף חדשים.

3. בהחלט ייתכן שיש ירידת ערך כלשהי. את זה יוכל לקבוע רק שמאי, וזה סכום שחמך צריך לקבל מהפוגע (או מהביטוח שלו).

חמך זכאי לבחור בכל מוסך שיראה לנכון, אבל לא הייתי מוותר על בדיקת שמאי, ששכר טרחתו בסדר גודל של 1,000 ש״ח, כמובן שנתבע מהפוגע.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבחור אמר שהוא יצור קשר עם הביטוח שלו ויעדכן אותנו.

ברמת העקרון המכה לא מפריעה לחמי בעין ולכן לא אכפת לו לתקן את זה אצל פחח מקצועי.

מה שמפחיד אותו זה שיפגע לו באחריות של הרכב.

חמי מאד נוח ולא מחפש להיות קפדני ולסחוט את הבחור, אבל הוא כן חושש ממה שהזכרתי.

לגבי הפחח ירד החשש לאור ההמלצות פה עליו.

תודה רבה.

פורסם

ברגע שהביטוח מעורב הפוגע ישלם השתתפות עצמית (אחת, שתכלול גם את תיקון הרכב שלו) לפי תנאי הפוליסה, ויוזמן שמאי. הסכום נקבע בפוליסה בלי קשר למוסך שיבחר הנפגע. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...