Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@sperial מודה שקצת מקנא בך, ראית לא מעט עולם ;) 

בכל אופן, בדקתי על מונטנגרו אתמול כל הלילה, כרגע זה פחות היעד שאני הייתי רוצה.

אני מעדיף לכוון קצת יותר לכיוון יוון, הבעיה שאני לא יודע אם אני מחפש לא נכון או שזה באמת המחירים - מתחיל מ9K לטיסה + מלון, אני לפני 5 שנים הייתי בגמר ליגת האלופות בברצלונה ולא שילמתי כל כך הרבה כסף, כולל כרטיסים למשחק.

לפני שנתיים הייתי בבודפשט, לפני שנה בפראג, ואם נחבר את שתיהן ביחד לא שילמתי סכומים כאלה. מה לעזאזל קורה פה?

פורסם

עולמות התעופה והתיירות השתנו מאוד מאז הקורונה (כן, קצת למעלה מ-5 שנים). בישראל נוספו גם השפעת המלחמה ובריחת חברות התעופה הזרות. מחירי הטיסות עלו מאוד, תנאי הכרטיסים השתנו (הרבה תוספות בתשלום) והתנאים משתנים באופן תדיר.

הבעיה עוד יותר מורכבת כי בכל חברה יש תנאים שונים גם לכרטיסים שלכאורה באותה דרגה. בדרך כלל יש כרטיס בסיסי הכולל רק מקום במטוס ומינימום כבודה (יכול להיות תיק גב או תיק גב פלוס טרולי), כרטיס ברמת ביניים עם יותר כבודה, אפשרות לבחירת מושב ואולי איזה הטבות, והכרטיס היקר ביותר יכלול גם גמישות מסויימת לשינוי תוכניות. העניין הוא שאין אחידות בין החברות ולעתים אפילו בין קווים שונים באותה חברה. צריך להכין שיעורי בית לפני הזמנת הכרטיס (כלומר לקרוא היטב כל אות במהלך הבדיקה וההזמנה) כי שינויים עלולים להיות יקרים.

עוד דבר חשוב הוא מקום הרכישה - בימים נזילים אלה מומלץ להזמין כרטיסי טיסה רק באתרי חברות התעופה כי מתווכים, במיוחד אינטרנטיים לא ישראליים, עלולים לא להחזיר כסף במקרה ביטול טיסה. גם שירותי קרקע יש להזמין עם אפשרויות שינוי או ביטול גם אם זה כרוך בתוספת מחיר.

לגבי יוון - חופשות בטן גב מתאימות יותר לאיים, יוון היבשתית נפלאה לטיולים, אם כי לפחות בחלק מהאיים יש הרבה מה לראות.

מציע לך לגלוש קצת בקבוצת הפייסבוק ״טיסות סודיות״ שאמנם מהווה סוג של סוכנות נסיעות אבל יש בה הרבה תוכן משתמשים שימושי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@sperial אכן חבר בקבוצות האלה כבר מימים ימימה.

איי יוון זה כנראה הכיוון, כמו איזור הים בקפריסין(פאפוס-לרנקה-לימסול).

הבעיה שקשה לי נורא להיסגר. בוא נגיד בקפריסין זה טיפה יותר קל כי זה ממש ערים שאתה יכול לבחור ביניהם, אז לעשות את הסקר פחות בעייתי.

ביוון זה כבר הופך להיות משימה בלתי אפשרית.

קורפו, זקינתוס, סנטוריני, מיקונוס, כרתים(וגם פה, הרקליון או חאניה), אתונה, סלוניקי ואני יכול עוד להמשיך עד מחר! איך לעזאזל בוחרים משהו?

פורסם

לפני המון שנים הייתי בכרתים, טיילתי הרבה מאוד (הפעם הראשונה שלי ברכב שכור), אבל היו גם כמה עיירות מובהקות של בטן גב. חוץ מזה היינו עם ילדים צעירים, חזרנו מהטיולים סביב 4-5 אחה״צ ואז הם שרצו עוד שעתיים - שלוש בבריכה. כמה שנים אח״כ הייתי שבוע ברודוס שהיתה יותר רגועה, טיילתי באי 3 ימים כולל יום הפלגה לאי השכן סימי, שאר הימים טיילתי קצת בעיר רודוס, יום אחד היינו בפארק מים וכמובן שהילדים בילו הרבה בבריכת המלון. התנאים באותו מלון התאימו גם לבטן גב, אבל זה לא הסגנון שלנו.

חוץ מזה, במצב שלך לדעתי הקריטריון המרכזי צריך להיות לאן אתה מוצא טיסות ישירות מתאימות. ביעדים כה קרובים הייתי משתדל להמנע מקונקשנים גוזלי זמן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, maor23 כתב:

מה האיזורים שכדאי להסתכל? איך המחירים? איך אנחנו הישראלים מתקבלים שם? איך שם באיזור אוגוסט/ספטמבר? 

יש לי עוד הרבה שאלות 😅😅

אם עדיין בטן-גב אז כל מה שלאורך החוף. יש שם כל מיני מקומות מרמת אכסנייה לחופים פרטיים יוקרתיים.

אם תרצו לטייל יש גם לא מעט דברים לראות בהרים בפנים, וערים עתיקות, אבל זה סוג טיול אחר. בכל מקרה התשתית שם ישנה בחלר מבמקרים מהמאה ה 19, למעט הכביש הראשי הבודד שמוביל מהחוף לבירה.

מצד שני, כראוי לפורום רכב, יש שם כביש סרפנטינות מדהים לכל חובבי העיקולים.

לא הייתי באוגוסט, אבל האקלים הוא ים תיכוני (כמו ביוון ואלבניה).

לא נתקלתי ביחס שלילי לישראלים, הם די דומים לסרביה במובן הזה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני לא יודע איך הגעת למחירים האלה בטיסות. כל מה שספריאל ציין זה נכון, אך עדיין בדקתי ובשבוע הראשון של ספטמבר לדוגמא יש לך טיסות עם אל על או עם בלו בירד לרודוס בסביבות 800-900 ש״ח הלוך חזור לכרטיס. עם אל על זה כולל טרולי. בגדול לחופשת בטן גב לא צריך יותר מזה. מלון בסביבות 100-150 יורו ללילה לחדר אתה יכול למצוא משהו מדהים. ב-4500 סגרת טיסות ומלון לשניים. תוסיף רכב (אם צריך, בכל מקרה פחות מאלף ש״ח) והשאר זה אטרקציות/בזבוזים.

פורסם

אייר חיפה הוציאו הבוקר למכירה טיסות לרודוס. בתחילת ספטמבר הכרטיס הבסיסי עולה 525 ש״ח לאדם לכיוון. שווה בדיקה.

פורסם

חפש דילים פה: קשרי תעופה

או פה קווי חופשה

או באיסתא וואלה טורס ודקה 90

אם אתה לא מבין בזה, תתקשר לסוכנות נסיעות ותתיעץ איתן. מונה טורס, איסתא דיזנהויז וכו'

ובכלל, תן לאישה לברר - בסוף היא תעשה לך פרצופים כי קבלת עצות מאתר שיש בו 99% גברים 😃

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

חחחח תהיה בטוח שהאישה מעורבת. לגבי חיפוש דילים, מחפש. אבל שוב, כמו שאמרתי לפני זה, קשה להיסגר על יעד ספציפי ביוון.

מרוב שמות הולכים לאיבוד!

פורסם

אני מתנצל הלכתי לאיבוד. 

מה הרצון? אם אםשר תזקק למספר נקודות חשובות יהיה יותר קל לעזור. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 26 דקות, ניקו פ. כתב:

אני מתנצל הלכתי לאיבוד. 

מה הרצון? אם אםשר תזקק למספר נקודות חשובות יהיה יותר קל לעזור. 

* זוג נשוי, בני 29

* רוצים בטן גב באיזור אוגוסט(יקר) או אמצע ספטמבר(לפני החגים, זול אבל כנראה עונה בעייתית)

* חושבים על איי יוון, הבעיה שלי שיש יותר מדי איים ושמות שקשה לדעת מה לבחור

* במידה ויוון תיבחר, לא רוצים לשכור רכב

* לא רוצים להשתגע בתקציב, אבל מוכנים להשקיע כ10K אש"ח על טיול מהנה לשבוע +-

* לא פוסלים אילת, למקרה שאמצע ספטמבר כבר תהיה יותר בעיה

זה ממש בקצרה התיאור בנקודות, כשהעדיפות היא ליוון או אילת (אחרי דו שיח עם האישה)

פורסם (נערך)

במקומך הייתי בודק מה הכי זול באיי יוון, מבצע בירור זריז שמספיק ישראלים היו שם ונהנו וסוגר.

לא מבין מה יש להתחפר על זה כל כך הרבה.

זוג צעיר בלי ילדים, מה כבר יכול להיות לא בסדר? בכל אי יווני שיש אליו טיסות, יש גם חופים ומסעדות ואולי עוד כמה אטרקציות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...