Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2005 בורר מצב כיווני אוויר לא עובד

מעבר לפיתרון נפתר ע"י לירון .ה.,

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ליאריס שלי, 2005

היום בבוקר שניסיתי לסובב את הבורר כיוון אוויר, הרגשתי כבר שאין התנגדות. זה נשאר רק על מצב קידמי. שלקיץ זה בסדר, בחורף תהיה בעיה להוריד אדים מהשמשה.

האם משהוא נתקל מכיר פיתרון? לפני שאפנה למורשה.

20250511_062433.jpg

20250511_062408.jpg

20250511_062400.jpg

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

היה לקרובת משפחה שלי מאותו שנתון.

יש חוט\כבל מאחורה שמתלפף סביב בורר הפלסטיק הפנימי בצורה מסויימת ועלול להתנתק ספונטנית - זה לא מוברג.

אפשר לפרק בזהירות את כל הגוף של הבוררים וללפף את זה סביב הסלקטור הספציפי - אני לא זוכר בדיוק איך הולך הליפוף, אבל יש תצורה כלשהי.

זה ממש כבל - זה לא אלקטרוני (כמו שיש לידית הילוכים למשל).

מה שאתה צילמת בתוך הדש במקרה שלך עם הבורג, אולי אפשר אפילו רק לפרק את זה ולדוג את החוט ולחבר בלי לפתוח את הכל, אבל אני לא בטוח.

פורסם (נערך)

שווה לבדוק. נסה לסובב עם פלייר ובעדינות את הציר אליו מתחבר הכפתור שצלמת. אם הציר מסתובב די בקלות ובמצב הפשרת אידים-יציאת אוויר חם  לכיוון החלון תקין, כנראה הכפתור הוא הסיבה לתקלה-רואים בצילום סדק שכנראה מונע בזמן סיבוב, חיבור קשיח לציר . אם אין שינוי ביציאת אוויר מהפתחים מדובר בתקלה מיכנית בהזזת התריסים .

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני כשעה, ד ו ד כתב:

שווה לבדוק. נסה לסובב עם פלייר ובעדינות את הציר אליו מתחבר הכפתור שצלמת. אם הציר מסתובב די בקלות ובמצב הפשרת אידים-יציאת אוויר חם  לכיוון החלון תקין, כנראה הכפתור הוא הסיבה לתקלה-רואים בצילום סדק שכנראה מונע בזמן סיבוב, חיבור קשיח לציר . אם אין שינוי ביציאת אוויר מהפתחים מדובר בתקלה מיכנית בהזזת התריסים .

החלפתי כפתור וזה עדיין לא מסתובב.

אז הבעיה לא בכפתור

אבדוק

תודה

לפני כשעה, ד ו ד כתב:

תודה

אנסה לבדוק.

יאריס 2005

פורסם

סביר להניח שמוט הברזל (כבל) שמושך את המדף חום קור, התעקם או יצא מהמקום.

ככה מטפלים בזה זמנית במיקרה

בפיאסטה למשל, כדי להחליף את הכבל צריך לפרק איזה 3 חתיכות פלסטיק סביב הקונסולה, לעשות קצת אקרובטיקה, לקנות כבל חדש ב65 שקלים וזה הכל.

תבדוק איך זה עובד ספציפית ביאריס.

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
  • פיתרון
פורסם

עדכון

אז היה לי קצת זמן, שמתי את הרכב אצל יוסי בבנימינה, שאני תמיד ממליץ עליו בענייני מיזוג/חשמל.

הוא פירק את הקונסולה, הכבל לא השתחרר, הוא עבר על כל החיבורים והמנגנונים עם גריז לבן, ספרי סיליקון. החליף את הכפתור שיש בו קצת סדק, אם אחד אחר בפנל.

וזה עובד.

בכל מקרה הוא גם אראה לי איך לגשת למנוף עצמו, לא צריך שום פירוק. ואפשר ידנית אם אצטרך להעביר 

IMG-20250618-WA0040.jpg

יאריס 2005

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...