Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תסכול בלתי נגמר מעיריית ת"א

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שעשו כתבה בטלוויזיה על כך שבנו את גשר הולץ ו...שכחו, להוסיף נתיב לרכבת.

הרסו את הגשר ובנו חדש.

ראיינו עובד באתר, בעל מבטא רוסי שאומר "הורסים גשר, בונים גשר, מה איכפת לי, לפחות יש לי עבודה"

זה היה בסמיכות למשהו עם גשר רכבת לנתבג, אולי אני מתבלבל, אבל זוכר שבנו גשר נמוך מדי והיו צריכים לבנות מחדש שהרכבת תוכל לעבור.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

קשה שלא לחשוב על זה

וגם לחשוב על זה:

נקודת האפס בנושא  "בכי-לדורות" בתולדות תל-אביב ומדינת ישראל, היה הרס בניין "הגימנסיה העברית הרצליה".

המבנה הציבורי המונומטלי הראשון  ב"עיר העברית הראשונה", הוקם יחד איתה ב 1909.

במקומו הוקם "המגדל הכי גבוה במזרח התיכון". 

בעקבות גל המחאות והמכתבים למערכת, נולדה "המועצה לשימור אתרים" שסימלה הוא כמובן  בניין הגימנסיה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, ariel000 כתב:

הרסו את הגשר ובנו חדש.

לא ממש הרסו ובנו, אלא פירקו והעתיקו 15 מטר מזרחה. 70 מיליון ₪, בקטנה...

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000244837

לדעתי זו הסיבה למחלף המוזר והלא אינטואיטיבי שיש שם וממחלף בין המשך איילון דרום לבין החיבור לכביש 1.

במקום שצד אחד ימשיך ישר והשני יתפצל, שני הצדדים מתפצלים ומתפתלים...

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

מדינה הזויה. אין מחשבה קדימה אין תכנון העיקר להרות שעושים. 4 מנהלי עבודה על עובד אחד. עובדים 5 שעות ביום בשעות הכי עמוסות. הייתי פעם באירופה נראה לי בפראג יצאנו מהמלון בבוקר ראינו שמתחילים לפרק את הרחוב ויש בור ע נ ק.  ושם זה משתלבות קטנות של 5 על 5 וראינו בצד צינורות הבנו שרוצים להחליף צנרת ברחוב. התבאסנו שיש לנו עבודות ליד המלון בזמן החופשה. שחזרנו בערב הכביש כבר היה מסודר כאילו לא נגעו בו. הכל אפשרי אם רוצים. אם!. 

פורסם
לפני 11 שעות, אורח לרגע כתב:

לא עברו יומיים ובאו חברת חשמל. פתחו הכל מחדש, עבדו, עבדו... סגרו 

לא עבר שבוע, באו חברת בזק. פתחו הכל מחדש, עבדו, עבדו... סגרו.

אחרי זה חברת הוט (או משהו כזה).

קורה כל הזמן לצערי.

חסור התכנון פשוט מתסכל. יש קטע כביש חדש יחסית באיזור גלילות.

תכננו שם יפה, שני נתיבים לכל כיוון, מדרכה רחבה שכוללת שביל אופניים נוח, אדניות ,עצים, פנסים.

ואז התחילו החפירות הקטנות, כל פעם למשהו אחר, פה מוציאים פס אספלט לאיזה חיבור חשמל, שם מסירים קטע אחר בשביל ארון שירות, פה מזיזים אדנית והשקיה. והנה תוך שנה שביל האופניים החדש והנוח הפך לשביל טלאים מקפץ.

פורסם (נערך)

אם בכבישים עסקינן.... יש משהו שאני לא מבין אותי והוא מחרפן אותי.

למה לכל הרוחות ראשי ערים לא מחדשים כבישים????

גבעתיים: כל רחוב כצלנסון הכביש שבור ודפוק לאללה', מסוכן פחד, וגם שובר את הרכבים ואת הקורקינט שלי.

כך גם כמה קטעים ברחוב עליית הנוער.

בני ברק: רבי עקיבא/כהנמן, על רבי עקיבא לפני הצומת הכביש פשוט הזייה! כך גם רחוב חזון איש כולו.

ומהקטע של פארק מרום נווה עד רחוב עזרא, אני לא יודע של מי השיפוט שם בני ברק או רמת גן, אבל גם מחריד.

לא רץ לי בראש עכשיו, אבל יש עוד כמה ערים וקטעים שאני פשוט מתעצבן כשאני נוסע שם עם הקורקינט, ופשוט בא לי לצעוק על ראשי הערים האלו.

כאילו רבאק' לאן הארנונה הולכת?? הא, אני יודע...

🤬🤬

פרקתי... אבל זה לא יעזור כי אני אמשיך לעבור בכבישים האלו, ושוב פעם אתעצבן.

עלאק' הבטחות וסיפורי פוגי לפני הבחירות.....

עריכה אחרונה על ידי cohen motor 377

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...