Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה פתוחה בעבר הביטוחי

פוסטים מומלצים

היי, אני שוקל לקנות רכב, ובעל הרכב אמר לי כי לאחר חודש מהוצאת הרכב מהחברה דפקו את הפנס ומסביב לו בחניה ולכן הוא תבע את חברת הביטוח. בהוצאת דוח אני רואה מספר שורות על אותה תביעה אבל על חלק כתוב שהתביעה פתוחה. מה זה אומר? האם יש איך להתקדם מכאן? אשמח לייעוץ

IMG_1773.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה שהתביעה הפתוחה היא תחת הביטוח של הנתבע צד ג׳, האם לסגירה שלה בעתיד עלולות להיות השלכות על הרכב שאני קונה? 

בנוסף, איך מחשבים את ירידת הערך? אני מוריד 1.25 אחוז ממחירון הרכב המשוקלל כיום?  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלולות להיות השלכות כי אי אפשר לדעת איך היא תיסגר. אולי הנזק יותר גדול ממה שמופיע עכשיו.

לפני 35 דקות, Shlomiii9 כתב:

בנוסף, איך מחשבים את ירידת הערך? אני מוריד 1.25 אחוז ממחירון הרכב המשוקלל כיום?  

בגדול כן. בפועל לפעמים הירידת ערך המסחרית שונה ממה שקבע השמאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, itzik123 כתב:

עלולות להיות השלכות כי אי אפשר לדעת איך היא תיסגר. אולי הנזק יותר גדול ממה שמופיע עכשיו.

בגדול כן. בפועל לפעמים הירידת ערך המסחרית שונה ממה שקבע השמאי.

היי, תודה על המענה.

תוכל לחדד את הרישא של דבריך? סגירת התביעה בשורות של חברת הביטוח הנתבעת יכולה להמשיך להוריד את ערך הרכב? 

איך אני יכול להתקדם מכאן בתהליך הקניה? מה אתה ממליץ לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, יכולה להוריד את הערך יותר.

יכול להיות שזה סתם כפל (ריבוע) ובשתי שורות היא מופיעה כפתוחה בטעות וכדומה.

אני ממליץ לבקש מהמוכר ליצור קשר עם הראל ע"מ שיסגרו את התביעה ו/או שיתן לך עוד פרטים על התאונה.

אחרת קשה לדעת בוודאות שהעניין הסתיים בזה.

יחד עם זאת, לענ"ד יותר סביר שמדובר בטעות אז אם אתה חושב שמדובר בעסקה טובה לא בטוח שכדאי לרדת ממנה אם לא תצליח לקבל עוד פרטים, אבל בכל מקרה לא לוותר על בדיקה פיזית של עבר תאונתי במכון/ פחח (מה שמומלץ בכל מקרה כי לא כל תאונה מופיעה בדו"ח סליקה).

עריכה אחרונה על ידי itzik123
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר שתביעה לא נסגרה אחרי 7.5 שנים. 

דוחות הסליקה האלה רחוקים מלהיות מושלמים, אבל צריך לוודא שאכן מדובר בטעות.

על פניו הסכומים ששולמו לא גדולים, בוודאי כשמדובר ברכב חדש,שכנראה תוקן עם חלקים מקוריים. גם ירידת הערך לא גדולה.

ממליץ לך לבקש את דוח השמאי , ואם לא קיים - לפחות את חשבונית התיקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, sperial כתב:

מוזר שתביעה לא נסגרה אחרי 7.5 שנים. 

דוחות הסליקה האלה רחוקים מלהיות מושלמים, אבל צריך לוודא שאכן מדובר בטעות.

על פניו הסכומים ששולמו לא גדולים, בוודאי כשמדובר ברכב חדש,שכנראה תוקן עם חלקים מקוריים. גם ירידת הערך לא גדולה.

ממליץ לך לבקש את דוח השמאי , ואם לא קיים - לפחות את חשבונית התיקון.

האם זה יכול להניח את דעתי לראות דוח שמאי / קבלה? שכן זה עדיין מעיד על הסכמות בעבר אבל לא מעיד על אופן סגירת התביעה בעתיד, לא? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נותן לך מידע אמין על הנזק ותיקונו.

סיפור התביעה שלאהנסגרה הוא חידה, קיבלת תשובות מטובים ממני.

סביר שלבעל הרכב יש מסמכי תשלום התביעה, וכדאי שהוא יפנה לחברת הביטוח לקבל את האישורים הדרושים לסגירתה. בסופו של דבר זה אינטרס שלו, כדי לפשט את מכירת הרכב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה הוצאת את הטבלה או שהמוכר שלח לך אותה?

(סליחה, הראש שלי חושב קרימינלית)

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הוצאתי את המסמכים. למה?

ושאלתי סוכנת ביטוח שטוענת שבמקרה הזה זה כי היא מחכה לקבל את הכסף של הפיצוים אבל זה לא אמור להשפיע עליי, האם זו תשובה הגיונית? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מסתדר עם לוח הזמנים. אלא אם היה משפט שנמרח, אבל זה צריך להיות מתועד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...