Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קולט אדים - האם נדרש במטבח?

פוסטים מומלצים

פורסם

באירופה זה must בגלל הקור שיש בחוץ. 

בישול עם חלון פתוח בחורף מקפיא את הבית + צריך הרבה אנרגיה נוספת בשביל לחמם חזרה

• רעיון טוב! 1
פורסם

שואל את עצמי מה אני מפספס. מעולם לא היה לי קולט אדים. מבשלים כמעט כל יום. מטגנים מדי פעם שניצלים למשפחה או סטייקים במחבת פסים. מרקים, תבשילים. בסיר רגיל או סיר לחץ.

בדרך כלל לא פותח חלון בזמן הבישול כי הרוח יכולה לכבות את הלהבות.

אין לי בעיה של ריחות ואין שמן על הארונות (אולי על הקלאפה מלמעלה איפה שזה לא מפריע לאף אחד).

לא מרגיש שחסר לי קולט כזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, om2 כתב:

מכונת כביסה במטבח

כדי שלמדיח כלים לא יהיה מרחק גדול ללכת 

(בציניות... כן??)

תיקנתי לך טיפה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי קולט 90 ס"מ של בוש, נירוסטה, עם ארובה של 6" החוצה.

הוא עובד *תמיד* שיש משהו על הכיריים, לא משנה אם זה בישול בסיר (סגור\פתוח) או טיגון.

8 שנים ואין טיפה של אדי שמן לא על הקירות הקרובים, לא על החלון ליד ולא על קירות סמוכים.

אני בהחלט ממליץ על קולט אדים - רק למי שיכול להוציא צינור החוצה - אחרת זה הופך לרהיט לא פונקציונלי.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קולט אדים מעבר להיותו שואב עשן, הוא רהיט לכל דבר שמשדרג את המטבח. לרוב נותן גם תאורה לבישול. 

לנו תמיד יש ולרוב עובד ללא יציאה אחוצה, עם פילטר פחם.קולט של סימנס. 

לא מבין למה לא לשים אותו ואם משתמשים בחומר שמיועד לניקוי נירוסטה השומנים יורדים בקלות יחסית, אפילו עם הפשוט ביותר של סנו. 

לא רואה את עצמי מוותר על זה, אם מטגנים שניצלים ללא קולט כל הבית מסריח מטיגון שהקולט לא עובד, לכן לא מבין אנשים שאומרים שלא עושה כלום. 

או שיש לכם קולטים זבל או פילטרים סתומים, או שאתם פשוט לא מדליקים. 

בכל מקרה נראה שזה מסוג הדברים שאם משתמשים לא מוותרים, ואם לא אז לא. 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
בתאריך 11.12.2024 בשעה 23:46, GTאי כתב:

באירופה זה must בגלל הקור שיש בחוץ. 

בישול עם חלון פתוח בחורף מקפיא את הבית + צריך הרבה אנרגיה נוספת בשביל לחמם חזרה

זה תירוץ טוב אולי לחלק מהמדינות, אבל עובדתית קולטים נפוצים מאוד גם בדרום איטליה, צרפת, ספרד. בסוף זה גם עניין תרבותי של הרגל, לא רק עניין של צורך אובייקטיבי (אותו כנ"ל לגבי בידה).

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף פעם לא היה לי ולא רואה בזה צורך. גם אם מבשלים בבית יחסית הרבה, זה לא דוכן פלאפל שמטגנים בו כל יום כל היום. אדים ועשן בתוך הבית זה כשמטגנים על חום חזק מדי, אפשר להימנע מזה אם יודעים מה עושים. בישראל אנחנו מפונקים מבחינת כיווני אויר, תמיד יש חלון בסביבה שאפשר לפתוח כדי להוציא ריחות. אם אתה יכול למקם את הכיריים מתחת לחלון, הרווחת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...