Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחזיק לטלפון עם טעינה אלחוטית - לסקודה פאביה

winner

פוסטים מומלצים

שלום חברים

צריך המלצה למחזיק לטלפון עם טעינה אלחוטית שיתאים לסקודה פאביה 2024

מעדיף שיהיה עם עריסה לטלפון ולא מגנטי, בנוסף, שיחזיק את הטלפון נמוך כן שלא יתחמם מהשמש - יש שיקוף CarPlay כך שלא צריך לראות את המסך בנסיעה

הבעיה שכל איזור הדשבורד ותא האיכסון שמתחתיו מלא שיפועים, ריפודי בד ומשטחים מחוספסים (ראו תמונה) , מה שנראה מגניב אבל לא מצאתי מקום להצמיד מחזיק עם כרית ואקום

יש למישהו רעיון למחזיק טוב ואמין , עדיף ללא התקנה ? יש לי ניסיון טוב עם מחזיק של iOtti מהרכב הקודם (ללא טעינה אלחוטית) - שרד הרבה זמן והחזיק גם על משטח מחוספס מעט אבל שם היה ממוקם על הדשבורד למעלה והטלפון היה מתחמם ומפסיק לעבוד...

dashboard.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים את הטלפון בתא שבין המושבים, כך הוא נוסתר מהשמש.

גם כשהתא סגור עד הסוף הכבל יכול להיות מחובר לטלפון כך שהוא ייטען תוך כדי הנסיעה.

(אני יודע שאתה מחפש טעינה אלחוטית, לא מצליח להבין למה, היא איטית ומחממת את הטלפון)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

זה מה שאני עושה, הבעיה שהטלפון לא יושב שם טוב כשהכבל מחובר והכבל זז ומתנתק (בדקתי גם עם הכבל המקורי של הטלפון וגם תואם) אני יכול להסתפק במחזיק ללא טעינה אבל חושב שטעינה אלחוטית תחסוך לי את חיבור הכבל וניתוקו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...