Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mallshoes.co.il

o_prime

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 18.1.2025 בשעה 20:36, o_prime כתב:

ההוי, 

הגיע אימייל: 

אנו נפנה לאתר קראספורום בנוסף שמאשרים לאחד כמוך להפיץ שקרים 

שקרים? תיארת עובדות באופן די ענייני. פנית לפייפאל לאחר שמספר המעקב בושש להגיע. לקארספורום אין ממה לחשוש.

חברת עורכי הדין שלנו בישראל יצרו איתך קשר 

כן, כן.תמסרו להם שיש לי כתב הגנה מעניין שמפרט כמה הטרדתם אותי עד כדי הגשת תלונה במשטרה

יש לנו את התעודת זהות שלך והכתובת אנו לא דואגים כלל ותביעה יש עד 7 שנים 

לחוק התיישנות .

הו, לא

אנו חקרנו עליך כבר ויודעים מי אתה 

אמא'לה

ומוכנים גם לבוא למשטרה תציין רק אל תשכח שגנבת את המוצר

חחחחח, איך גונבים מוצר שלא הגיע? "רק אל תשכח לציין" - זו רמה של גן ילדים.

הצלחת להרגיז אותם, הם ממש מתוסכלים וכועסים עליך.

שקוף שהם לא יתבעו אותך. גם אם היית מקבל את המוצר שעלה לך 200 ש"ח (ולהם אולי 10 דולרים) לא משתלם להם לתבוע אותך, זה יעלה להם המון כסף ביחס לשווי העסקה.

אם הם יהיו מספיק מטומטמים להגיש תביעה ולשלם את כל העמלות, הם כנראה לא מודעים לכך שעומדת לך הגנת "אמת דיברתי" + תיעוד הטרדות והגשת תלונה במשטרה. ובנוסף, הרשת מלאה בתלונות עליהם, הם לא צדיקים תמימים.

אם קיבלת את המוצר, משפט יסתיים בכך שתצטרך להשיבו ותו לא. השופטים לא מטומטמים, לגבי התובעים הפוטנציאליים, אני לא בטוח.

כלב נובח, אינו נושך. ואלה, לא מפסיקים לנבוח.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 16 שעות, ברווז כתב:

אנקדוטה טרייה: 

אני בודק מחירים לסלולרי חדש לעצמי. 

מצאתי ב-2 אתרים את המכשיר במחיר של 1800 זוזים חדישים, כשבמחסני חשמל\KSP וכולי המחיר הוא סביב 2500.

פה חשדתי. 

כשהתעמקתי קצת, גיליתי שלמכשיר (מכשיר דגל של סמסונג, כן? בן שנתיים סה"כ) אין NFC (ועוד משהו שחשוב לי, לא זוכר כבר, איבדתי עניין).

בשביל לסבר את האוזן, למכשיר הנוכחי שלי, בן +6, גם הוא דגל של סמסונג, יש NFC (והעוד דבר ששכחתי, נו- בגילי מותר לי). 

כמו כול דבר, צריך לדעת מאיפה לקנות. 

לא אוטומטית כול מה שזול = קומבינה. יש חנויות שהם סבבה. 

את האייפון שלי קניתי בזמנו ב-1850 שקל כאשר ב-KSP עלה סביב ה-2300-2400. עברו כבר 3 שנים, עובד טוב, ויש NFC ו -ESIM שעובדים מעולה. 

פורסם
לפני 13 שעות, saar5555 כתב:

בתור אחד שקונה המון באמאזון, יש לי המלצה דווקא על אתר טימברלנד ישראל. 

באמאזון המחירים לא תמיד זולים יותר. אומנם יש מבחר שלעתים אין בנמצא כאן בארץ. אבל לבדוק כל מקרה לגופו.

המחירים שראיתי באמאזון טובים יותר מאלו שבארץ, אם כי לא בהרבה- וזו לא הסיבה שאני מחפש ברשת, בגדול. 

אני מידה לא פופולרית (אם כי המצב השתפר פלאים! סוף סוף אני מוצא נעליים במידה שלי בחנויות). זה מקשה מאד על למצוא זוג נעליים נורמלי. מצאתי את עצמי כבר ביום אחד הולך ל-4 חנויות ב-3 ערים שונות... (חיפה, קריית אתא, קריית ביאליק).

לפני שעה, davemustaine87 כתב:

לא אוטומטית כול מה שזול = קומבינה. יש חנויות שהם סבבה. 

נכון! בגלל זה בודקים. 

בדקתי וגיליתי בעיות רציניות...

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...