Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אנחנו זוג + 2 (בן 3 ובן שבועיים)

יש לנו כרגע רכב יחיד, הונדה סיוויק 2014 אקסקיוטיב, משרתת אותנו נאמנה כבר 5 שנים טפו טפו בלי בעיות.

מעוניינים להמשיך איתה אך בתור רכב שני.

כרגע אנחנו מחפשים רכב בתקציב של עד 70K אם אני ממש מגרד אבל מעדיף קצת פחות אם מתאפשר (בכל אופן אם יש רכב ממש שווה קרוב לתקציב אפשר להתגרד עוד טיפה עם הלוואה קטנטנה, אז אשמח לדעת אם יש המלצה כזו)

רכב שיהיה בטיחותי, אמין, אם אפשר גם חסכוני בדלק.

ושבנוסף לשתי כיסאות בטיחות מאחורה בן אדם נוסף יוכל לשבת, זה ריאלי?

הכסאות שלנו כרגע הם של Graco והם פשוט ענקיים תופסים את כל המושבים מאחורה, שניהם יושבים בשני הקצוות של הספסל האחורי של ההונדה כרגע.

בהונדה אני מטפל בעצמי כל 12 אלף ואשמח לרכב שאוכל לטפל בו גם בעצמי.

תודה רבה לכם על כל המלצה באשר תהיה!

*הערות נוספות: הרכב החדש ישמש בעיקר לנסיעות בעיר (פיזור ואיסוף מהגנים, קניות, סידורים) וכרכב עיקרי לנסיעות עם המשפחה לחופשות, נסיעות ארוכות וכו'

ההונדה תשמש אותי בעיקר לנסיעות לעבודה הלוך חזור (65 ק"מ ביום).

עריכה אחרונה על ידי abagada
פורסם (נערך)

אין שום רכב עממי בו ניתן לאדם בוגר לשבת בין שני מושבי בטיחות ענקיים בשורה השניה.

הכי קרוב למה שאתה מחפש זה מיני ואן.

לדוגמה, סיטרואן פיקאסו 5 מקומות.

יש לי טויוטה ורסו, גם בה השורה השניה מחולקת ל 3 מושבים נפרדים,  אותם ניתן להזיז כל אחד בניפרד קדימה/ אחורה, לשנות זווית משענת גב.

אי אפשר לקרוא לטויוטה ורסו חסכונית בעיר.

בשביל חסכון בעיר צריך לקנות רכב היברידי. אבל לטויוטה פריוס פלוס ( עוד מיני ואן עם 3 מושבים נפרדים מאחורה ) במצב נורמלי צריך תקציב יותר גבוה ( נמכר הרבה מעל המחירון).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

במידה ונוותר על חסכונית ברמה של היברידית ונוריד גם את העניין של עוד בן אדם שיוכל לשבת מאחורה,

על איזה רכב/ים היית מתביית?

רכבים לדוגמה שהסתכלי עד עכשיו הם ספורטאז', טוסון, sx4, מאיזה דגמים היית נזהר? על מה היית ממליץ?

שוב, תודה רבה :)

עריכה אחרונה על ידי abagada
פורסם

אם מוותרים על עוד בן אדם במושב האחורי, כל רכב משפחתי או ג'יפון יכול להתאים. לג'יפון יש יתרון - יותר נוח להכניס/ להוציא ילדים קטנים, בזכות הגובה.

סוזוקי SX4 קרוסאובר מומלצת מ 2017, כאשר נכנס מנוע 1.4 טורבו וצירפו לו גיר אוטומטי פלנטרי.

זה גם רכב חסכוני יחסית לספורטאז' / טוסון. 

אצל צמד הקוריאניות הדגם המומלץ הוא 2.0, אחריו 1.6 אטמוספרי ( 132 כ"ס). יש להם גיר אוטומטי. לדגם 1.6 טורבו בנזין או טורבו דיזל הגיר הוא רובוטי כפול מצמדים, פחות אמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי הולך על אוריס סטיישן, או מותח עוד קצת ולוקח קורולה סטיישן.

אין מקופ לעוד מבוגר לצד 2 מושבי בטיחות, אבל בגאז, בטיחות, צריכת דלק בתוואי שלך, תחזוקה עצמאית אפשרית וגם שמירת ערך טובה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...