Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עובד באחד הארגונים הגדולים במשק ועדיין אין לי קביעות.

בגלל שזה היום השני לגן החדש של הבן שלי, זה יום קצר וצריך לאסוף אותו חזרה בשעה 10 בבוקר. מה שאומר שאין לי טעם להגיע לעבודה וגם כבר הודעתי מראש לפני כמה ימים שבשל כך לא אגיע היום לעבודה.

בצרוף מקרים היום זה גם יום השביתה הגדולה בעד שחרור החטופים ונגד מדיניות הממשלה.

אולם כמו כל הארגונים הגדולים שמפחדים לנקוט עמדה, יצאה אצלנו בעבודה הודעה מתחמקת שבה מצד אחד לא רוצים לצאת נגד ההסתדרות, אז מודיעים שתומכים בשביתה, אבל מצד שני לא נראה שרוצים להסתכסך עם הממשלה, אז בצורה מתפתלת עושים רשימה של תנאים כללים של דברים חיוניים שמחלקות שעומדות בהם לא שובתות שבגדול ניתן להכליל בה את הכל ואז בגדול אומרים שעובדים כרגיל.

אני מפחד שאם לא אגיע היום, אכנס לרשימה שחורה של מתנגדי משטר ויבואו איתי בחשבון כשיהיה צריך לתת קביעות.

מה הייתם עושים?

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

להסביר לתומכי הממשלה שאתה לא שובת אלא צריך להוציא את הבת מהגן מוקדם.

ולמתנגדי הממשלה להסביר שברור שאתה שובת. 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

.

פורסם

אם יש דבר אחד שאתה יכול להיות בטוח בו במדינה - אף אחד לא מנהל רשימות מסודרות של כלום, לא שחורות ולא לבנות, ע"ע שרשורי ייבוא אישי ומסמכי רכב...

בנוגע להוצאה מוקדמת מהגן - התזמון מתאים בלי שום תירוצים אז בכלל אין לך מה לדאוג. חצי מההורים במדינה נמצאים בהסתגלות (מצבך עוד טוב, אותי שיבצו לטווח השעות 10:00-12:00...)

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, bobi כתב:

מה הייתם עושים?

קשה להאמין שארגונים כאלה עדיין קיימים.

אתה צריך לשמור על רמה מקצועית כזו שיהיה ברור שעל הגב שלך לא עושים פוליטיקה.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אם הייתי עובד ביד ושם, לוקח חופש לאסוף את הילד שלי מראש, ואז מגלה שבאותו יום יש שביתה למען הפתרון הסופי - עדיין לא הייתי מגיע. 

העולם לא סובב סביבי ולאף אחד לא אכפת. תיאמת חופש מראש? יודעים והודעת? זה יורד לך מששעות החופש?

איזה סיבה יש למישהו להכניס אותך לאן שהוא? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העניין הוא שלא מדובר רק בהנהלה אלא גם בועד העובדים שבפועל מנהל את הארגון.

יש פה מצב מבלבל שגם המעסיקים מנסים ללכת בין הטיפות ולא לצאת נגד ההסתדרות וגם לא נגד הממשלה, אז מוציאים הודעת תמיכה בשביתה ואז מודיעים שכל המחלקות פועלות כרגיל, גם כאלה שכתוב בתקשורת שאמורות לשבות.

פורסם
לפני 31 דקות, om2 כתב:

להסביר לתומכי הממשלה שאתה לא שובת אלא צריך להוציא את הבת מהגן מוקדם.

ולמתנגדי הממשלה להסביר שברור שאתה שובת.

יושב על הגדר, רגל פה רגל שם

בסדר עם כולם

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

יש המון אנשים שלקחו יום חופש או שעובדים מהבית היום בגלל תחילת שנה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נתחיל בזה שמראש לא הייתי עובד במקום עבודה עם רשימות שחורות, אלא אם זה המקום היחיד שאפשר להתפרנס בו בכבוד.

למקרה שלך, כבר הודעת מראש שאתה לא מגיע אז מה אתה רוצה? 

אולי תנצל את היום הזה לעשות סידורים ולהעביר את כל הכסף שלך לבנקים בחו"ל, סידרו לך אחלה הזדמנות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השנקל שלי,

אם אתה עובד במקום שעושה קולות של פוליטי, לא משנה לאיזה כיוון, ושאינו משרד ממשלתי- אולי אתה לא עובד במקום הנכון. 

ואם אתה עובד במקום שעושה רשימות שחורות, אתה לחלוטין לא עובד במקום הנכון. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 שעות, hans כתב:

אם יש דבר אחד שאתה יכול להיות בטוח בו במדינה - אף אחד לא מנהל רשימות מסודרות של כלום, לא שחורות ולא לבנות, ע"ע שרשורי ייבוא אישי ומסמכי רכב...

בנוגע להוצאה מוקדמת מהגן - התזמון מתאים בלי שום תירוצים אז בכלל אין לך מה לדאוג. חצי מההורים במדינה נמצאים בהסתגלות (מצבך עוד טוב, אותי שיבצו לטווח השעות 10:00-12:00...)

אני מבין שלא ראית את ה"מקור" על מירי רגב, יש רשימות מאוד מסודרות

• תוכן חדש...