Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי סיאט איביזה 3 דלתות ,

אני מעוניין ליצור מנגנון שיפתח לי את הבג'ז באופן חשמלי ממצב 0 עד למעלה ( כמובן שהבוכנות אחרי שליש גובה מרימות לבד ) וכולל סגירה

איזה מנוע הייתם ממליצים ?

תיכנונים , עצות או כל דבר אחר

בתודה מראש

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתה יכול ע"י בוכנה חשמלית, היא צריכה להיות ממש חזקה.

אתה צריך לקבע ציר על הגג של האוטו מבפנים לחבר לו את הבוכנה ואת הצד השני של הבוכנה לחבר לדלת, כשתלחץ על כפתור כדי להפעיל את הבוכנה היא תדחוף ובגלל שרק למעלה היא יכולה לזוז(בגלל הקיבוע לציר והתנגדות הדלת) היא תפתח לך את הבג'ז עד בסוף.

אבל בשביל מה אתה צריך את זה? תיצא תרים שנייה את הבג'ז ותחסוך לעצמך כסף.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אבל בשביל מה אתה צריך את זה? תיצא תרים שנייה את הבג'ז ותחסוך לעצמך כסף.

חביבי, תסתכל על המפרט של המערכת שלו :p

מתי שהוא מתחיל את הסט על ההד יוניט אין מספיק זמן ללכת לפתוח את הבאגז', מה גם שזה יותר מושך את העין.

שלד

פורסם

למה לא בוכנה הידראולית... מפוח או מנוע חשמלי שייצור לחץ הידראולי לזרוע שתרים את הבגאז' כשתרצה ותרפה את הלחץ וכך הוא ייסגר לאט...

חבל אבל אני לא יודע מי עושה כאלה דברים.. אבל זה רעיון..

• תוכן חדש...