Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי הביאו לי מהדיוטיפרי מגבר JBL 75.4

כמה הערך עולה ההתקנה שלו כולל כל החיוט שצריך

האם כדי לקנות חיוט ברמה גבוהה יותר?

האם יותר זול לקנות את החיוט בנפרד ?

כמה בערך יעלה לי כל הסיפור

פורסם

ערכת חיווט טובה מאד וזולה של EXPLOSION תעלה 99 שח [8G]

התקנה הכי זולה זה אם אתה תעשה [0 שקל] או חבר טוב יעשה [50 שקל] או חבר של חבר יעשה[100שקל]

או שתלך למתקין הכי זול שאפשר ואחד כזה יתחיל מ150 שקל רק התקנה ויכול להגיע ל300 שקל[התקנה הכי פשוטה ללא בניות וכל זה..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

התקנה טובה עם חיווט של חברה טוב

STINGER

SOUNDQUEST

STREETWIRES

משו בסביבות ה400 שקל כולל RCA

בלי בנייה כמובן

פורסם
התקנה טובה עם חיווט של חברה טוב

STINGER

SOUNDQUEST

STREETWIRES

משו בסביבות ה400 שקל כולל RCA

בלי בנייה כמובן

לא שווה בגרוש.....

כבלי המתח של כול החברות האלה זהיים להחלוטין לכבלים של אקספולז'ן או קליפורניה בום אבל עולים פי 2 יותר בגלל השם..... עדיף שיקנה רק RCA איכותי בעלות של 50-80שקלים אני אישית ממליץ ליקפוץ לאוטודיפו יש להם RCA עצבני ושמן במחיר מצויין של 35שקל ממש כדי.....חיוט אפשר ליקנות גם לפי מטרים וככה זה יצא יותר זול...

פורסם

בידוד של RCA משנה לפעמיים וסילול גם לפעמיים עוזר אבל עקרונית כול העניינים האלה תלויים בסביבת הרכב....למשל הכבל יהיה דק ומסולסל אבל עדיין יהיו בוא רעשים אבל כבל אחר לא יהיה מסולסל אבל שמן ומבודד מאוד ולא יהיו רעשים...

פורסם

אדי, תומאס ענה נכון.. עובי הכבל לא קובע את יכולת דחיית הרעשים שלו, כמו שכבל שזור, אשר יועד לדחות רעשים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...