Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 4 שנים עם כיסא מחשב של ד"ר גב, כבר זמן מה אני תופס אץ עצמי שאחרי ישיבה של שעתיים שלוש מול המחשב נהיה לי לא נוח ואני יושב בזוויות מוזרות.

מאחר ואני עובד עליו 8-10 שעות ביום החלטתי להשקיע.

אשמח לשמוע מבעלי נסיון על דגמים מומלצים.

האם להתפרע ולהוציא סכום לא מבוטל על הרמן מילר? ישבתי עליו אצל חבר, היה לי נחמד בסהכ אבל לא יכול להגיד שזה וואו אפקט כאילו נכנסתי לs קלאס.

למען ההגינות נאמר שישבתי שם אולי שעה בלבד.

האם יש עוד יצרנים מומלצים?

וקסמן/צרעה נחשבים לאיכותיים?

תקציב הייתי שמח לסיים סביב 3.

אבל אם כבר אז כבר...

נ ב

האם יש מניעה לרכוש כיסא משומש?

פורסם (נערך)

גם אני.

אחותי לומדת ריפוי בעיסוק ולקחה קורס בארגונומיה, הליפ עומד בכל הכללים שלמדו שם (היא ממש מדדה את הכיסא כדי לבדוק), בשונה מהכסא המעפן שלה.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)

צר לי, לא ברור לי למה אנשים מוצאים את הסכומים של הרמן מילר ודומיהם.

אני עם הרמן במשרד כבר שנה וחצי, הם לא המציאו שום דבר חדש.

נכון, לכסא שלהם יש את כל הכיוונים האפשריים, אבל הוא לא היחיד. ואין שום סיבה לחשוב שהם ודומיהם היחידים שעומדים במידות שאנשי הארגונומיה ממליצים עליהם. זה לא בדיוק סוד.

פעם חשבתי שאולי איכות החומרים אולי שונה, אבל גם זה לא. יש אצלינו לא מעט כסאות שבהם ידית הזרוע רוקדת בדיוק כמו בכסאות משרדיים פשוטים.

יותר מזה, לאחרונה הכסא במשרד התחיל להיות לי לא נוח. לא ברור למה. יש לי ענייני גב לאורך השנים בלי קשר, ולפעמים ישיבה ממושכת קשה לי, גם במשרד וגם בכסא הביתי של ד״ר גב שעולה הרבה פחות.

פעם שקלתי לקנות הרמן מילר, עם כל הביקורות המדהימות שלו. עכשיו שיצא לי להתנסות בלי הצורך להכנס להוצאה, באמת נחמד לדעת שלא סתם רצתי לקנות.

אחרי 4 שנים יכול להיות שהכסא פשוט סובל מעייפות חומר ולכן כבר לא נוח לך. ההמלצה שלי, אם היה לך נוח, שקול לקנות אותו דגם.

ואם בכל זאת תרצה להחליף, אין לי המלצה על כסא, אבל כן המלצה על חברה, גט-קומפי, היחידה בארץ (שמצאתי) שמאפשרת שבועיים נסיון. אז לי אישית הכסא שניסיתי לא פתר את הבעיה והחזרתי אותו, אבל השירות היה נחמד ואדיב, מייעצים בסבלנות בטלפון ונחמדים גם כשמתקשרים להחזיר, בלי להקשות.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...